Хубаво ще е да има и момата, що не. А най-хубаво изобщо никакво да няма.
Съмнявам се и че има тези умения тя, но това е друг въпрос. 

Според мен даже Витьо се въздържа да не я нападне съвсем, че да не станат рязко много тесни панталоните, както каза една съфорумка. Определено сексуалното напрежение между тях може да се реже с нож.
Според мен даже Витьо се въздържа да не я нападне съвсем, че да не станат рязко много тесни панталоните, както каза една съфорумка. Определено сексуалното напрежение между тях може да се реже с нож. 
. И да ни се предостави гледката на облечена, но поразрошена Александра и невероятната гледка на леко омачкан и разрошен Виктор. Ама пък с блясък в очите и усмивки, чрез които можем през екрана да им проверим имат ли кариес. 

. И да ни се предостави гледката на облечена, но поразрошена Александра и невероятната гледка на леко омачкан и разрошен Виктор. Ама пък с блясък в очите и усмивки, чрез които можем през екрана да им проверим имат ли кариес. 

Хич не се колебая аз, изцяло съм на това мнение, ама нали някои мислят, че все Алекс го напада и той едва ли не от немай-къде отвръща, та написах от куртоазия "според мен", за да не ангажирам никого с мнението си, че понякога гледаме различни предавания май. 
Човещинка е, след толкова страстни целувки другото щеше да е ненормално. Иначе смятам, че Алекс също можеше да върне топката в неговото поле, като го пита на свой ред "А ти мислиш ли за мен, къде, как, кога..."
, не само той да я пържи хахах.
Точно тя, която отсече, че ако иска, и в храстите на пейката може да го направи с него!
Цирк ще има в четвъртък пак и разбито Блажкино сърце. Като толкова не може да понесе тези гледки и е толкова истински влюбена, да прояви капка достойнство поне и да не му приеме розата. Ама не би, ще драпа до последно, ще злобее на тичането и целувките под дъжда, на седенето на Алекс в скута му и ще се излага. Тъжна история, отчаяна...
Точно тя, която отсече, че ако иска, и в храстите на пейката може да го направи с него!
Отивам и аз да плета терлици, че застудя.
Препоръчани теми