🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #11 🤍

• 74 827
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 120
Можеха да го съкратят поне на половина това предаване, че да се мине безболезнено.

Хубаво ще е да има и момата, що не. А най-хубаво изобщо никакво да няма.

# 121
След срещата на Карина нищо ново не съм видяла и никой нищо ново не може да ми покаже. В този смисъл ми е скучно вече.

Освен скучно ми е и напрягащо, вечните скандали със Сашка. После големите коментарни студиа кой колко е съпричастен към нея.

Представям си го наполовина сезонът и още в началото да излязат статистките, към които ергенинът няма интерес. После да гледаме 7-8 епизода с фаворитките Simple Smile

# 122
Скандали ме натоварват, нямам потребност от подобни зрелища, затова се радвам, че спряха Брадърите - Big и Vip.
Ако мнозинството иска , нека Саша да е победител, ще го преживея точно за 5 мин и ще я забравя, само се надявам , предвид всенародната подкрепа, да не вземе да се напъха и в политиката. Но ако си стои само в дзен терапевтичното студио , ок съм.

От Фб една снимка :

# 123
Скрит текст:
Естествено, че хипнозата е сложен и труден процес, изисква сериозна подготовка и умения (с години) от страна на хипнотерапевта и пълна готовност и желание за това от страна на подлагащия се на тази методика. Всеки път се заливам от смях, като ги чуя да казват, че Александра го хипнотизира, докато му се усмихва кокетно. Joy Съмнявам се и че има тези умения тя, но това е друг въпрос. Grinning
И да, с нея очите му наистина греят, направо целият сияе. Няколко пъти тя тръгна да го целува, няколко пъти - той нея. В моето съзнание са 50:50. И ми е направило силно впечатление, че все тя прекъсва срещите им в храстите на коктейлите - "хайде да тръгваме, че много се забавихме" и т.н. Всичко си е взаимно, откъдето и да го погледнеш. Simple Smile
Само ми липсват малко по-задълбочени разговори между тях, но подозирам, че може и да са орязали други теми от срещите им, в интерес на пикантериите. Simple Smile

Първата стъпка на любовта е страстта. Какви разговори, какво чудо, като вместо това им трябва стая? Innocent
Хахах, съгласна. И аз живи ги ожалвам, че нямат възможност да се усамотят. Joy Според мен даже Витьо се въздържа да не я нападне съвсем, че да не станат рязко много тесни панталоните, както каза една съфорумка. Определено сексуалното напрежение между тях може да се реже с нож. Grinning

# 124
Хахах, съгласна. И аз живи ги ожалвам, че нямат възможност да се усамотят. Joy Според мен даже Витьо се въздържа да не я нападне съвсем, че да не станат рязко много тесни панталоните, както каза една съфорумка. Определено сексуалното напрежение между тях може да се реже с нож. Grinning
Няма нужда да се колебаеш.
Той сам си го каза на няколко пъти, че целенасочено я гледа само в очите, че нещата другаде отиват. Wink
И в краката ѝ гледал, но и гледката на краката на Александра имала същият ефект.
Във вечерта с докосванията по голия гръб пак сам казва, че се отнася и едвам се спира. Така впи пръсти и ги прокара по лицето ѝ, че очаквах всеки момент картината рязко да спре, да се появи черен фон с бели букви надпис "След 15 минути" Wink . И да ни се предостави гледката на облечена, но поразрошена Александра и невероятната гледка на леко омачкан и разрошен Виктор. Ама пък с блясък в очите и усмивки, чрез които можем през екрана да им проверим имат ли кариес.  Sweat Smile
Не знам дали ви направи впечатление, но редовно след среща с Александра, Виктор подозрително придърпва сакото надолу. Stuck Out Tongue
Последнния път така яко си я хвана за неговата слабост - женско дупе, че нямаше повече накъде.
Всъщност Александра го секва повечето пъти и прекъсва играта. Да, на много пъти му лепва целувка по бузата, ама после Виктор рязко иззема водещата роля и едвам едва успява се запре. Satisfied
И на Пепеляшковската сценка беше пак същият филм. Спешно му трябва да я замъкне в някоя стая. И да вземе реквизита за Благината фотосесията, че нали Александра много се хвалеше. Sweat Smile

Ей, не знам на какво го държат този мъж. Надуваема кукла ли са му оставили? Вода гази, жаден ходи.

# 125
В началото Виктор беше много пасивен и не показваше никакъв интерес към дамите, за страст изобщо не можем да говорим. Общо взето с Блага имаше там някакъв момент, в който я галеше нещо - по ръката ли беше и тогава видях по погледа му, че действието му е приятно и му хареса на него лично - но това беше за 2,3 минути. С Александра определено в началото започваше тя - натискаше му се, целуваше го, а неговата реакция беше вяла, като на неумел актьор от самодеен театър - не си личеше да му харесва изобщо. Още повече пък езика на тялото му - през цялото време дистанциран. Ръцете далече от нея и се дърпаше винаги първи. Но в последните епизоди си промени отношението. Вече си личи, че тя му въздейства и виждам сексуално привличане. Сега дали е някаква невероятна страст не знам, но според мен Александра физически отговаря точно на представите му за  красота - негов тип си е. Отделно той вече дълго време е без жена, натискаха му се всякакви - нормално е вече чисто физически да има нужда от близост и нормално е да я потърси в жената, в която най-много му допада. В последните няколко епизода имаше страст наистина от негова страна и за първи път го видях в активна позиция. Само едно не ми е ясно още - няколко пъти дори писах по въпроса - първи се дърпа - още не мога да разбира защо, но винаги той слага край на целувките, прегръдките, срещите - това ми е странно - обикновено един мъж, който желае жената до него не прави така. Стигнах до извода, че или има договор, който го задължава до определен момент да не задълбочава с нито една от участничките или се страхува от това как ще реагира тялото му и да не се изложи нещо по телевизията.

# 126
  • Sofia
Скрит текст:
Няма нужда да се колебаеш.
Той сам си го каза на няколко пъти, че целенасочено я гледа само в очите, че нещата другаде отиват. Wink
И в краката ѝ гледал, но и гледката на краката на Александра имала същият ефект.
Във вечерта с докосванията по голия гръб пак сам казва, че се отнася и едвам се спира. Така впи пръсти и ги прокара по лицето ѝ, че очаквах всеки момент картината рязко да спре, да се появи черен фон с бели букви надпис "След 15 минути" Wink . И да ни се предостави гледката на облечена, но поразрошена Александра и невероятната гледка на леко омачкан и разрошен Виктор. Ама пък с блясък в очите и усмивки, чрез които можем през екрана да им проверим имат ли кариес.  Sweat Smile
Не знам дали ви направи впечатление, но редовно след среща с Александра, Виктор подозрително придърпва сакото надолу. Stuck Out Tongue
Последнния път така яко си я хвана за неговата слабост - женско дупе, че нямаше повече накъде.
Всъщност Александра го секва повечето пъти и прекъсва играта. Да, на много пъти му лепва целувка по бузата, ама после Виктор рязко иззема водещата роля и едвам едва успява се запре. Satisfied
И на Пепеляшковската сценка беше пак същият филм. Спешно му трябва да я замъкне в някоя стая. И да вземе реквизита за Благината фотосесията, че нали Александра много се хвалеше. Sweat Smile

Ей, не знам на какво го държат този мъж. Надуваема кукла ли са му оставили? Вода гази, жаден ходи.[/quote]
Ха ха ха! Е той затова е Завалията. 😂 😂Вредни трябва да плащат от това предаване - и него, и на "дамите" вътре, и нас зрителите. 😂

# 127
Гери, благодаря ти, засмях се на глас с коментара ти! Joy Хич не се колебая аз, изцяло съм на това мнение, ама нали някои мислят, че все Алекс го напада и той едва ли не от немай-къде отвръща, та написах от куртоазия "според мен", за да не ангажирам никого с мнението си, че понякога гледаме различни предавания май. Joy
Да, на няколко пъти каза, че се увлича. И веднъж-два пъти го видях да си придърпва сакото. Grinning Човещинка е, след толкова страстни целувки другото щеше да е ненормално. Иначе смятам, че Алекс също можеше да върне топката в неговото поле, като го пита на свой ред "А ти мислиш ли за мен, къде, как, кога..." Joy, не само той да я пържи хахах.
А в промото ми е много смешно Блажка как се възмущава "Малеее, тя е седнала в него, това вече е безумие!" Joy Точно тя, която отсече, че ако иска, и в храстите на пейката може да го направи с него! Joy Цирк ще има в четвъртък пак и разбито Блажкино сърце. Като толкова не може да понесе тези гледки и е толкова истински влюбена, да прояви капка достойнство поне и да не му приеме розата. Ама не би, ще драпа до последно, ще злобее на тичането и целувките под дъжда, на седенето на Алекс в скута му и ще се излага. Тъжна история, отчаяна...

# 128
Предаването ми доскуча, темата и тя, само влизам да погледна заглавната снимка, същински Бойчо Огнянов сте го изтипосали Ергенчо Satisfied Отивам и аз да плета терлици, че застудя.

# 129
А в промото ми е много смешно Блажка как се възмущава "Малеее, тя е седнала в него, това вече е безумие!" Joy Точно тя, която отсече, че ако иска, и в храстите на пейката може да го направи с него! Joy
Пейката и Блажка, както и заканите какво щяла да прави на пейката си е едно на ръка.
Ама тя си го възседна във водата, че и мокра прегръдка искала. Направо му се метна отгоре, а той седнал на плитчините. И нямаше ядове, че още сюр-бюлюк санаториумки са на метър-два от тях. Малиииииийййй! Тогава не беше безумие.
Като му сядаше две вечери по коктейли  в скута, че нямало място за всички, тогава пак не беше безумие.

Лицемери са всичките. А аршините са доста повече от два.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 23:26 от geri1919

# 130
Не съм писала в темите, но чета и се забавлявам с вас. Някои коментари ме разсмиват, други ме учудват, че се търси дълбочина в откровени плитчини.
Не зная какви дивидени очакват да извлекат участничките след формата, казват, че лоша реклама няма. На мен обаче, ситуацията страшно ми прилича на историята изпята от Семьон Слепаков

# 131
Предаването ми доскуча, темата и тя, само влизам да погледна заглавната снимка, същински Бойчо Огнянов сте го изтипосали Ергенчо Satisfied Отивам и аз да плета терлици, че застудя.

Ами, Бойчо Огнянов! Същинска баба Илийца! Grinning

# 132
Вместо да става все по-интересно,  доста доскучава.
 Продукцията, вие си знаете вече,  сценаристите не стават.
Загледахме, коментирахме, но не можаха да ни задържат интереса. Кофти ви е сигурно, и има защо. Каста е въздух под налягане. Нали знаете, че и да кръстите някого " психолог " или
 " художник", балона се пука в някакъв момент,  и става ясно, че освен смотанички, безработни  стари моми, никой друг не ви се е вързал.
Рускинчето е попадение, ама трябваше поне още една такава, да има екшън. Сашка не е на това ниво.

# 133
  • Ню Йорк
Скрит текст:
Нито една там не блести с познания и прилично ниво на обща култура. Повечето са ходили на Малдивите, но ако им отворя картата и ги накарам да забодат пръстче върху островите, ще има отговори от сорта "Не смятам, че това е най-важното нещо и определя човекът като личност... Голяма работа, че можеш да посочиш Малдивите на картата. Това не те прави умна...."
А какво определя личността и кое ме прави умна? - Пас! "Оооо, я моля те, сега не ми се коментира...!"

И успешната учена Деница слагам в това число! Ако Деница чете, да знае, че е в същата торбичка като останалите по вещина и познания. Единственото, което я отличава от тях е, че екипът припозна в нея клюкарката и одумващата.

Много точно казано.

# 134
Дреме й на продукцията. Рейтинга е в тавана, имат договор за втори сезон, така че за тях всичко е 6. Отделен въпрос на кой му се гледа още от същото. На мен втори сезон обиди, крясъци, булинг и простотия не ми се гледат. Но много хора си умират за сеир от този тип, така че и втория сезон ще просъществува. Жалко, гледа ми се версия на предаването по-близка до оригинала.

Общи условия

Активация на акаунт