🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #11 🤍

• 74 828
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 105
Че ако Виктория го спечели, какво ще го прави?

Ами нищо. Нищо няма да го направи, защото не ѝ трябва. Както и на всички останали участнички в шоуто.
Те имат нужда от други неща и си ги получават.

Скрит текст:
Ох, гледа ми се шоу „Момата“. Куп мъже да се опитват да прелъстят една и съща жена.
Ама като си знам късмета, момците 100% ще са меки китки, та по-добре у нас да не правят такова шоу.

# 106
Немой, никаква "Момата", че сигурно ще вземат Питонова за главната роля.

# 107
  • Пловдив
Аз стигнах до извода, че на това предаване проблемът му е, че епизодите са му прекалено много, за да не бъде дразнена публика по един или друг въпрос.
Ако изходим от позицията, че предаването е, за да се намерят двама души за сериозни бъдещи взаимоотношения, то епизодите трябва да са наполовина.

След като има по една среща с кандидатките, ергенът вече се е насочил към най-много 2 или 3. Засилва вниманието си към тях и се развиват някакви взаимоотношения и толкова.
В нашия вариант ергенчето е длъжно да дава на всичките моми надежди, за да има епизоди изобщо. А това дразни нас.  Дразни и участничките и съвсем естествено създава сериозни конфликти в затвореното им общество.

В кратце - или да пускат по два ергена за един сезон, че да има смисъл, или да правят епизодите наполовина като бройка. А имат и опция да го карат на смени, ако трябва да се запълнат 27-28 епизода. На едно и също място да пускат по един формат "Ергенът" един след друг.

Един друг въпрос ми изникнав главата. Деница много яростно е набедила Виктория като най-голяма своя конкуренция и вече не го крие. И на Александра се дразни, но сякаш изобщо не вижда и не е засегната от отношенията между Александра и Виктория. И гък не казва.

Май е най правилно да са равен брой мъже и жени....сега се сетих, че преди време имаше такъв формат...

# 108
Е, то интерес има и при прегръдките му с Блага, нищо че не го интересува по принцип. Дотолкова, че няма да се учудя, ако наистина е спал с нея.
Нали знаеш, понякога мъжете мислят с погрешната глава... Simple Smile
Но повечето правят разлика между „жена за забавление“ и „жена за женене“.

А, не. Не мога да се съглася. Аз гледам очите му, лицето. Когато гушна Блага последните пъти, имаше отегчено изражение.
Със Саша очите му се смеят.
И не само те..различно е, много.

# 109
Имам желание да се просветя малко и реших да попитам вас, тъй като тук имаше поне няколко човека, които се занимават с психология и мисля, че ще са наясно със ситуацията.

Александра често е упреквана, че прилага хипнотични практики я на Виктор, я на хората покрай нея. Уж на шега в началото, но все повече насериозно го говорят.
Познанията ми в психологията са много епизодични и незадълбочени, но доколкото знам хипнозата е доста сложен процес, при който успехът е доста под въпрос. Това, което си спомням, е, че основното е човекът, подлаган на някакъв тип хипнотична терапия, да позволи това да се случи. Да е сериозно подготвен за това и да предлага пълно отдаване и съдействие на човекът, подлагащ го на хипноза. Дори и в този случай, успехът на хипнотичната сесия не е много сигурен. Права ли съм в тези свои бегли знания?

Твърденията на санаториумките за извършване на какъвто и да е вид хипнотични сесии са повече от абсурдни и говорят колко много надценяват Александра.

# 110
Кашпировски ряпа да яде..пред Сашата...
Помните ли как по телевизора правеше сеанЦи той....9....8...7.....после не помня, сигур съм била изпаднала веч в хипноЗ. Joy

Гери, що се връзваш на момите вътре...то тъй става хипнозата...
Омайва го с друго тя...с усмивки, поведение...таквиз женски хитринки Grinning

# 111
  • Разпиляна във въображението
Понякога в темата се прокрадва "това по сценарии". Ако е така какво се случва с изключването на камерите и оттеглянето на екипите - обсъждат дали са се карали достоверно, Александра плакала ли е достатъчно...

Не трябваше да има вечери без изгонване, а понякога и по две да вади.

# 112
Тета, не им се връзвам. Наясно съм, че не му прави нищо от курса, извинявам се, от три-модулното обучение, което е изкарала.

Просто се чудех дали си спомням правилно. А литературата по темата е много обширна и сега не ми се "плува" в нея.
И аз малко като Виктория исках да получа нещо наготово. Stuck Out Tongue Winking Eye
Само че аз търсех ноу хау. Wink

# 113
Естествено, че хипнозата е сложен и труден процес, изисква сериозна подготовка и умения (с години) от страна на хипнотерапевта и пълна готовност и желание за това от страна на подлагащия се на тази методика. Всеки път се заливам от смях, като ги чуя да казват, че Александра го хипнотизира, докато му се усмихва кокетно. Joy Съмнявам се и че има тези умения тя, но това е друг въпрос. Grinning
И да, с нея очите му наистина греят, направо целият сияе. Няколко пъти тя тръгна да го целува, няколко пъти - той нея. В моето съзнание са 50:50. И ми е направило силно впечатление, че все тя прекъсва срещите им в храстите на коктейлите - "хайде да тръгваме, че много се забавихме" и т.н. Всичко си е взаимно, откъдето и да го погледнеш. Simple Smile
Само ми липсват малко по-задълбочени разговори между тях, но подозирам, че може и да са орязали други теми от срещите им, в интерес на пикантериите. Simple Smile

# 114
...Права ли съм в тези свои бегли знания?

Твърденията на санаториумките за извършване на какъвто и да е вид хипнотични сесии са повече от абсурдни и говорят колко много надценяват Александра.

Права си. Което важи и за това, че Александра е толкова хипнотерапевт, колкото аз съм оперна певица. Това говори и колко много подценява „клиентите“ си. Но пък ако има такива, които ѝ се връзват и дори ѝ плащат, така им се пада.

# 115
С по-голям успех аз ще те облъча да си обуеш терлици, и то през форума, отколко Саше, тет-а-тет да облъчи Витя.

# 116
Немой, никаква "Момата", че сигурно ще вземат Питонова за главната роля.
Като нищо, да ги яде и да иска ролекса.

# 117
  • София
Българските телевизионери още търсят баланса в количеството. Като има токшоу, то трябва да е всяка вечер, като има сериал успешен, трябва да се изтиска до дупка. Като има реалити, ще дълго и многосезонно.
Като ИМА
зор да се свършва тази мъка.
После месеци наред мрънкане, че няма какво да се гледа...защо не го пуснели сега, защо изчаквали ТВ-ви сезона да започне..конкуренцията и т.н.

Как да ни угодят, като ние не знаем какво искаме!

И за Биг Брадър беше същото - протестиране, писане на писма, да го спрат завинаги,
как можело да дават такава простотия, а сега ако го пуснат, сещате се какво ще стане и в темите и по всички сайтове. Каквото и да си говорим, тези предавания се гледат дори от тези, които ''не гледат, такива простотии''

# 118
Скрит текст:
Естествено, че хипнозата е сложен и труден процес, изисква сериозна подготовка и умения (с години) от страна на хипнотерапевта и пълна готовност и желание за това от страна на подлагащия се на тази методика. Всеки път се заливам от смях, като ги чуя да казват, че Александра го хипнотизира, докато му се усмихва кокетно. Joy Съмнявам се и че има тези умения тя, но това е друг въпрос. Grinning
И да, с нея очите му наистина греят, направо целият сияе. Няколко пъти тя тръгна да го целува, няколко пъти - той нея. В моето съзнание са 50:50. И ми е направило силно впечатление, че все тя прекъсва срещите им в храстите на коктейлите - "хайде да тръгваме, че много се забавихме" и т.н. Всичко си е взаимно, откъдето и да го погледнеш. Simple Smile
Само ми липсват малко по-задълбочени разговори между тях, но подозирам, че може и да са орязали други теми от срещите им, в интерес на пикантериите. Simple Smile

Първата стъпка на любовта е страстта. Какви разговори, какво чудо, като вместо това им трябва стая? Innocent

# 119
Аз знам какво искам, но нямам намерение да  обяснявам допълнително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт