🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #11 🤍

• 73 046
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 60
Тъкмо за нея от два подкаста чух, че изгубила много последователи и марки, с които е работила, са я отсвирили. Ако е така, не мога да си представя какви змии и гущери бълва.

Есме, благодаря за темата! 🌹

# 61
Аз прочетох в някакъв сайт, че Виктор се е върнал при Парова. Това като че ли е най-добрия вариант за него.

А за рекламодателите, и аз ако съм рекламодател не бих искала да ме асоциират по някакъв начин с руското зло.

# 62
  • Terra incognita
За рекламодатвли не знам, но това с последователите е точно обратното. За около месец набъба с над 10К нови последователи.
Тъкмо за нея от два подкаста чух, че изгубила много последователи и марки, с които е работила, са я отсвирили. Ако е така, не мога да си представя какви змии и гущери бълва.

Есме, благодаря за темата! 🌹

# 63
Може да е загубила стари и да са придошли нови. Само тя има достъп до статистиката си обаче, така че всичко е в сферата на спекулациите.

# 64
Още в началото на шоуту се говореше, че не са се разделили реално. Т.е. разделени са официално, за да участва той. Но само временно.
Макар че ако е вярно като го гледам със Сашето не знам как би го приела...

Някой беше питал по-рано: има още 5 епизода.
Аз прочетох в някакъв сайт, че Виктор се е върнал при Парова. Това като че ли е най-добрия вариант за него.

А за рекламодателите, и аз ако съм рекламодател не бих искала да ме асоциират по някакъв начин с руското зло.

# 65
  • Велико Търново
Сега си мисля, как ли изглежда обикновения ден на кандидатските на ергена... Спят до късно, закуска/кафе/лек обяд, 2ч фитнес, 2ч в салон и станало време за гласене, обличане и излизане. Ноооо, през цялото време работят - в соц. Мрежи, в профили дори чужди, с други същества обсъждат стратегии за развитие, информират се за новини!!! Ами нормално е да се озлобят, да са гадни и лоши, и аз да работя 24/7 и аз ще съм кучка!
Братовчедката на ММ е работила, преди 3 4 г в салон за красота, посещаван от Марта. В общи линии не помни много детайли, или пикантности, но каза че си е ковричка и мъжа й е бил богат вероятно, защото не е работела или каквото и да е друго.
Нещо като половинчата клюка с която да се в пиша в новата тема.

# 66
  • Варна
Ама то си личи каква е Марта, спокойно.

# 67
И аз четох, че Витко се е събрал със бившата си.
Ама то след това фиаско, всеки мъж би се отчаял от момите на пазара.
Със Саша.само се мляскаха, или нещо.съм пропуснала?

# 68
От самото начало се говореше, че са си заедно с Парова и реално не са се разделяли.. всичко е бизнес.

# 69
Така би бил идеален вариант Simple Smile

# 70
Здравейте, съфоумци! Simple Smile
Оставих ви за 4 дена и вие сте сътворили цели 70 страници за изчитане. Браво на вас, много сте продуктивни! Smiley
Но по време на пътя успях да се справя с по-голямата част от тях. Останаха само някакви 10 странички, но и тях ще изчета.
Сега гледах епизода от четвъртък и няколко неща ми се набиха на очи. Тъй като вие вече отдавна сте го минали това ще го пъхна в скрит текст, за да не дразни много, но да дам и моите 5ст'инки по традиция.

Скрит текст:
Виктория демонстрира сериозно раздразнение от продължителността на срещата между Дениз и Виктор.
Деница става нещоооо... нещо средно между смешна и жалка с разсъжденията и заключенията си. Прегръдки било неспециално, целувката - друго нещо. Ще рече човек, че Виктор се е скъсал да я целува на тяхната среща ( Ни една нямаше Satisfied ). Аз дори и прегръдка не помня. Може и да е имало, но явно е била супер незапомняща се. Нямало романтика на срещата между Дениз и Виктор. За малко да ѝ повяваме, че на нейната среща романтика е имало и това е базата за сравнение.

Срещата с Дениз наистина беше наситена с много занимания, мина леко и забавно, със съвсем леки намеци за интимни прегръдки на голо под претекста да се стоплят. Не вярвам да им се получи нещо повече, но срещите им минават нелошо. Имаха и предостатъчно време да си поприказват за какво ли не през онези 4км ходене пеша.

Тоя па Виктор! Щял да чака адекватно мнение баш от илюзорните представи на Деница. Ама поне ѝ каза истината - държи я там, за да му остане някакъв по-спокоен пристан, а не защото я харесва.

Айде да ги почна и ония с картите, магиите и всякакви подобни.
Говорят за "магиите" на Алекс, а в същото време ритуалите , които Капитонова сама си каза, че правели с Дениз, за да "изхвърлят злото", не работели(Това беше в началато епизода, след като Александра получи 3 рози. За паричните ѝ ритуали изобщо няма да отварям дума. Тя говореше конкретно за ритуали да махали Акелсандра). Едните можело да правят енергийни ритуали, ама чуждите, не можело да се правят. Еднакви кукувици с еднакви подходи.
Блага пък 15 пъти каза, че виждала на ръката на Александра някакви кръстове и това я плашело. Иначе гордо си беше виснала 15см-рови кръстове от ушите.
Картите били зло. Календарите на Виктория и Дениз не били. И едната вреща, че го обсъждат и слагат всякакви етикети на каквото там прави. И другите свършиха вече същото. За мен и двете неща излеждат особено.
Блага ги информира, че картите не били магически, след две минути пък било зловещо.

Гергана нямала право да говори за Людмила, ама пък Людмила като говори за Александра само си говорела - нищо лошо не правела.

Различни хора с различни мнения, светоглед, принципи и вярвания. Нищо чудно, че не се разбират, а не могат да избягат от ситуацията, която ги дразни. Не са длъжни да се разбират, още по-малко да се харесват. Ама като имат изисквания към другите, не е лошо да приложат същите изисквания и към себе си.

На Гергана обобщението накрая беше наистина добро. И не показваше толкова, че Виктор няма тип жени, които му харесват и оставя твърде разнородни претендентки, а казва, че продукцията има нужда да остави цялата палитра от характери до самия финал. Каза, каквото ние си знаем, че ги махат по усмотрение на хората зад кадър, без да го казва директно.  

След малко ще се справя и с епизода от петък и се влючвам при вас.

Esmee, благодаря за новата тема Flowers Bouquet . Числото 11 е много хубаво. Дано ни върви хубава и темата! Relaxed

# 71
Братовчед ми познава хора, близки до Виктор, който твърдяли, че той си имал приятелка през цялото време. Като човек, който вярва на доказани факти, съм скептична към информацията. Особено ако предстои да спи с 1 или повече от участничките, това не знам какво говори за връзката му и за паричния стимул. Целият му образ на възпитан Жентълмен би отишъл по дяволите.

Иначе вчера гледах подкаст с Цитиридис, в който обясняваше, че Виктор бил страхотен човек и му бил създаден много изкривен образ в предаването.

# 72
Още в началото на шоуту се говореше, че не са се разделили реално. Т.е. разделени са официално, за да участва той. Но само временно.
Макар че ако е вярно като го гледам със Сашето не знам как би го приела...

Някой беше питал по-рано: има още 5 епизода.

В предишния епизод Виктор говори за това, че детето на бившата му приятелка е било свидетел на сцени при раздялата им, от които той се срамува. Което ме кара да си мисля, че са се разделили и то не съвсем приятелски.

# 73
Чух и аз, че има спекулации за продължаваща инкогнито връзка с бившата, но ми се вижда не особено реалистичен сценарии.
Ако човек се е върнал малко по-назад в инстаграма на Виктор, щеше да забележи, че в продължение на месеци изразява някаква емоционална болка свързана с раздяла с личен партньор.
Много се съмнявам, че миналия февруари Виктор е имал дори и бегла идея, че от края на септември ще се заеме с задачата да е  "първият Ерген" на държавата и е пускал фейк постове. Още повече, че една такава фейк раздяла по сценарий трябва да продължи поне година, че и малко отгоре - няколко месеца преди започване на снимките + времето на излъчване. Такъв период много сериозно може да навреди на взаимоотношенията.

# 74
  • Пловдив
От всички теми за  "Ергена" основната поука, която си извадих, е "ако не искаш да те обсъждат, че си...да кажем лека, не ходи в салони за красота".Trollface

Общи условия

Активация на акаунт