🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #11 🤍

• 73 011
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 1 350
Мисля си, че ако Виктор не избере Александра, ще отнесе такъв хейт по социалните мрежи, че после реклами и песни ще види през крив макарон
И аз това си мислех. Особено пък, ако избере Питона, както се твърди в най-разпространения спойлер, по-добре да не излиза по светло няколко месеца, докато забравим шоОтУ, че иначе не само освирквания по улиците, а и мятане на развалени домати и яйца ще отнесе горкият от гневни зрители. Joy

# 1 351
Е, ми, много ще е грозно. 😃 Особено за българина с неговото особено изразено чувство за справедливост. Няма как да минат тия.

# 1 352
Скука, вече се замислям дали да не подхвана някое макраме за да се забавлявам докато върви следващия епизод, или да седна на килима и да построя айфеловата кула от кибритени клечки или да изскулптурирам Ергенът в цял ръст Satisfied
Относно Ролекса-едно е да го поискаш от съпруга си, а съвсем различно е просто да го искаш и да избираш мъжете в зависимост от това дали могат да си го позволят. Това, което ме отвращава в продукцията е, че открито промотират жени като Виктория, Дениз и Блага. Виктор пък лъже, че избира жена между тях. Как ще ги заведе при майка си?!
Защо да не си помечае момичето, Ролекс се дава за продължителни услуги, това да искаш и да получиш такъв определено значи, че си в дълготрайна връзка, един вид обвързват се и двете страни, има смисъл Wink И защо мислиш, че продукцията "промотира" Вики, Денизки и Блажки, ако прочетеш темите назад то си е спектакъл и освиркване.

Ролекс се дава, за да покаже мъжа, че може да го даде. И се дава на жена, за която това има стойност. Ако вие сте жена, която би спретнала с тези пари един ремонт (скромен) и в случай, че получите Ролекса ще се притесните и дори ще му държите сметка, че е дал парите за това - няма да го получите. Всъщност, мъжа не би бил с вас изначално, такива мъже не избират такъв тип жени… Мисълта ми е, че твърдението, че Ролекса е “обвързване” е нереалистично.

# 1 353
А пък, ако имаше зрителски вот, отдавна да сме видели гърба на Питона и Люса. Joy И без това ергенинът се чуди уж, можехме да му помогнем в избора. Joy

# 1 354
На мен и девственото момиче ми харесва на външен вид. Но всяко чудо за три дни, сигурно вече повечето зрители не я помнят.

Споменавам я защото според мен тя и поне още 1-2 от ранно изгонените заслужаваха да останат повече от някои Бонбонки, Людоедки, Мартенички, Бобърки и Денички работещи на воденички. Но явно не са били достатъчно скандални. Или не са плащали...

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 01:07 от Анонимен

# 1 355
  • Sofia
Е, то ако имаше зрителски вот предаването щеше да е свършило, в деня на започването си. Simple Smile

# 1 356
Е, то ако имаше зрителски вот предаването щеше да е свършило, в деня на започването си. Simple Smile
Може само накрая, за помощ от приятел, в случай, че хептен не може да вземе решение. Joy
Иначе гледах малко от едно обезрозяване в Ергенът-Австралия. Да ви кажа честно, нито ергенът, нито девойките бяха по-хубави от нашите. Само едно от момичетата ми беше красиво и точно тя отпадна. Grinning

# 1 357
Аз викам да си тръгват всички, както са дошли. Сами(или с някой чакащ ги).
Да пишат, че имат приключение месец и половина.
Да си взимат позитивите и негативите.
И накрая да си намерят партньор по обикновения начин навън.

# 1 358
Аз съм засичал американския и за хубави въпрос на вкус има и такива, но Източна Европа си е друго нещо. Wink

Имам чувството обаче, че американките всички са с 24-каратови усмивки и зъби бели като сняг. Я който е живял в САЩ да каже - там масово ли слагат фасети? Някак на всички изглеждат еднакво големи, равни и бели зъбите.

А иначе Деница я разбирам. В Козлодуй явно й е скучно. Той е по-малък от Карлово като население. 13 хиляди души, като махнем жените, пенсионерите, женените мъже, децата.... махаме и местните бездомници и пиянки и то колко остават. Повечето й колеги вероятно са женени. Има и някой и друг учител, но тя едва ли търси такъв.

Колкото и да твърди, че много й харесва и живее в рая там нямаше да търси предизвикателство, зорлем да се спаси от скуката.

# 1 359
  • SF
То и за храненето не стана много ясно.
Първо казаха, че сами са си готвели, после пък, че имало кетъринг.
В някое от интервютата Виктор каза, че снимали по цял ден, излизал рано сутрин и се прибирал късно вечер. Имал сили колкото да си приготви нещо за ядене и да легне да спи.

Кетъринг, кетъринг! Ясно е. Не си готвят. Имат хладилник с някакви неща и най-много сандвич да си сглобят.
Виктор пък съвсем не си е приготвял сам нещата за ядене. И в заведения е ял, заедно с част от екипа.
Снимките са по цял ден. Дори и поканените на среща по време на самите срещи имат смяна на визията - гардероб, грим и коса.

# 1 360
  • Ню Йорк
Виктор си падна от самото начало по Марта, защото реши, че това е втора Парова. Да ама не. Приликата между двете е, че имат деца и , че са по-големи от него и до там приключват. Марта е абсолютно безпомощна, не може едни яйца да си опържи, няма доходи, вертоятно и детето си не е гледала никога, мързелана и половина. Виктор и той е свикнал да се грижат за него и все си мисля, че разбра че тотално се е объркал а Марта.

Когато каза на Виктория, че му се струва, че тя не го харесва, а иска да спечели само заради егото си се замислих, че то и при него е така. Той непрекъснато търси път към нея едиствено и само защото тя го държи на разстояние. Той не може да се примири с такова отношение.

С Дениз ми е много интересно. Двамата се държат като стари приятели, от много години. Леко и приятно им е заедно, но изглеждат като хора изпуснали момента да се влюбят един в друг.

Сашка ми е тотално лигава и преиграваща. Направо превъртам като почнат да се лигавят заедно. Преекспонирано, режисирано и фалшиво ми е. Нито за момент не им вярвам. Той в самото начало тръгна подире и, за да я успокоява от постоянните и ревове. Не съм видяла в нито един момент да е бил кой знае колко впечатлен от нея. Тя, от друга страна, намира в него единствен събеседник, понеже успя да се изпокара с всички останали. Твърде компромисни ми се виждат отношенията им. Ама като с останалите съвсем не върви, явно нея са избрали от продукцията за финалистка.

Май би ми било по-интересно да гледам обратния вариант. Там ще е и по-малко лигавенето, не вярвам момата да целува кандидатите наред и да им бърше сополите ежечасно. Wink

# 1 361
Какъв е случаят с бащата на Людмила? На мен не ми изглежда да е момиче с възможности поне по начина, по който се облича… Изглеждат ми евтини дрехите й..

От визитката на Людмила: "Баща ѝ е известен скулптор, който гордо заявява, че дъщеря му е най-красивото му произведение."
Не знам как се казва баща ѝ и дали е платил да я покаже по телевизията, но в анонса за следващия епизод момите правеха скулптури на Виктор, та може и бащата  да има пръст в това. Людмила очаквам да се представи най-добре, но се надявам това да е последната ѝ изява и да си тръгне без роза.

# 1 362
  • Варна
"Ролекс за продължителни услуги" ме накара да си спомня, че преди години имаше един много, много известен работодател, в един БГ град или май бяха 2 града, който подаряваше Ролекси на служителите си с 20 годишен стаж при него.

Дъртият собственик почина и го наследиха синовете му, които прекратиха практиката с Ролексите и останаха само далаверите със заплатите на гърба на същите тези служители.
Всъщност не знам дали някой бг служител все пак получи Ролекс.

И пак по същите ширини, в които се развива гореспоменатото действие, един Божи служител го "самоубиха" и той посмъртно стана публично известен с Ролекса си 😂. Явно е бил хванал Господ за шлифера и от джоба на шлифера е изпаднал Ролекс 😂

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 07:51 от missNoir

# 1 363
Според мен Виктория много ясно си дава сметка, че подаръците са от продукцията. И си е мислела, че като спомене в ефир за Ролекса, ще й го вземат в името на шоуто. Мисля, че се е надъхала, че е възможно след гривната на Алекс и затова напира да остане в шоуто докрай, но уви е надценила продукцията и получи само рокля.

# 1 364
Вярно, че ги обсъдихме и тия бъдещи възможности, но ми беше интересно как ви се вижда бившият участник във Фермата в това шоу
https://www.vbox7.com/article:b98cac4928

Общи условия

Активация на акаунт