Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 485
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 555

Milla_11,
рокля стои с всякакви кецове - от маратонки за бягане до платнени конвърси.
Каквото предпочиташ Simple Smile

Аз тия дни си купих спешъл кадифени панталони в леопардов десен в синьо за вкъщи и ги разхождам с едни чехли на ток. Съседката звънна да пита нещо и изпадна във възторг Grinning И тя иска да е непрактична Grinning
Сутринта изпрах памучния плат, който купих за рокля за лятна сватба, отново непрактичен, но красив Simple Smile
А, роклята с гъсеници става приказна Heart бях на проба в петък
+1 за маратонките.

Ох, размъти ми главата с тези панталони и токчета, ако не беше вкъщи навсякъде с естествено, старо дърво настилката и аз бих си разхождала токчетата. Но пък си купих пижама, бежова на цикламени целувчици, че ще ходя на лагер и не върви да се размотавам по тениска и бикини. Остана ми да си набавя нов халат, че котката е съсипала всичките ми налични, с месенето ѝ. Приемам идеи за мек, пухкав и бюджетен, до 50лв, по възможност в бяло, крем, бежово.

Да, много яко ѝ стоеше бодикон роклята на Карма.Sunglasses

# 556
Знаех си аз 🙃 (за размътването на мислите). Токовете са широки, дъските са здрави, а и не ходя нон-стоп така.

Нямам търпение да почнат баловете и да погледам красота.

# 557
Това изрових из нета, ако ти помогне.

Скрит текст:
^^^ Според мен това са американски моторджии, или поне стилът на снимките е определено американски. Не зная доколко БГ мото-рок-субкултурата се придържа към този стил, но според мен има огромна разлика в манталитета на едните и другите (казано само от бегли наблюдения, не претендирам да съм познавач)

Аз бих ти препоръчала да бъдеш се бе си и да не се опитваш да се "вписваш" чрез дрехи в групата, защото а/ ти може да не се чувстваш комфортно; б/ кой точно ще заблудиш и впечатлиш Wink

Бодиконът ти стоеше страхотно, подбери му И чифт удобни обувки И връхна дреха, която да е по-утилитарно спортна, отколкото строго елегантна и бъди себе си, дори ако това означава, че ще се различаваш от компанията!

Agent Provocateur, рокли от Италия звучи супер Sunglasses
Само рокли или има и красиви обувчици?
Имам достатъчно обувки. Но си взех и 3 панталона + още някакви дреболии/аксесоари.

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 15:46 от Agent Provocateur

# 558
О да, присъсединявам се към съвета на Агента човек да бъде себе си, без значение в каква компания / среда попада.

Момичета, шапките са ми смърт, дори скиорските, но сега си взех една сламена козирка и мисля да я нося из града (е не като съм с по-строго елегантни дрехи)
Какво мислите?
Скрит текст:
снимах я на фона на сламената ми "елегантна" чанта
Бихте ли ходили по града в жегите така?
Маааалко плажна ми е козирката, за Варна примерно имам нула притеснения, но София ми се струва една консервативна.......

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 17:07 от Al Georgieva

# 559
Утре чакам и аз козирка. По- голяма и по- грозна. Няма шанс да се пусна без козирка или шапка, защото си пазя лицето фанатично от слънцето. Показаната сламена козирка е една идея по- романтична- за хубави къси панталонки, рокли, поли, т.е. не в мой стил за ежедневието, но хич няма да ми пука...
Ето моята.

# 560
И аз се пазя mariat, тен не хващам но не се ли пазя излизат стотици и хиляди лунички, които направо се сливат в маска ....

Ще покажеш ли ти какво чакаш?

# 561
Al, харесва ми шапката, бих си я носила, особено в комбимация с чантата. Като се замисля, всяка лятна шапка може да се пише “плажна”, ако човек носи шапки само на плажа.

И аз имам въпрос: много обичам да си цикля в бежаво. Ама наистина много. Та си харесах една такава рокля, имам бежови летни ботуши, имам бежова чантичка за тях… абе може да се направя дюс беж 😃😃😃 Вие с какъв цвят чанта и обувки бихте носили роклята?

# 562
Георгиева, и аз съм така, но не с лунички, а с пигментни петна. Качих снимка в по- горния пост. Избрах я заради по- голямата козирка.

# 563
Al Georgieva, аз ходя целогодишно с шапки според сезона  и винаги ще подкрепя нечие решение за употребата им Simple Smile. Хубава е тази козирка. Може да се  комбинира с всичко с изключение на строги костюми/рокли.

# 564
Al Georgieva, аз също съм доста консервативна и трудно приемам нови неща във визията си. Тези козирки много ми харесват последните няколко години и съвсем непукистки си се "пускам" из Софето така. Разбира се, трябва да пасва на цялостната визия. Първия път, първите няколко минути ми беше странно, после просто заложих на комфорта, съчетан с това, че аз се харесвам, чевствам добре и всъщност- от какво/ кого да ми пука?
Давай смело!

# 565
Мерси момичета 🙂 Flowers Tulip
утре имам да ходя на сто и едно места и ще сложа козирката.

pep_si,
ти явно си от късметлийките на които им стоят шапки 🙂
Иска ми се да си купя сламена шапка с широка периферия за плажа... Събирам смелост в момента

TuЛи, аз не съм особено консервативна, но шапките са ми хикс.....

Танчитка, аз обичам да се правя в един цвят - стои красиво.
На това бежово бих сложила студени цветове цикламено, светло синьо и не знам бяло как ще изглежда....

# 566
  • Бургас
Аз ходя из града с такива, вече и сама си ги правя или спортна с козирка.Само козирка ме е срам, но сигурно са добра идея, защото няма да мачкат косата и да спарват главата.

Скрит текст:

# 567
  • София
Утре чакам и аз козирка. По- голяма и по- грозна. Няма шанс да се пусна без козирка или шапка, защото си пазя лицето фанатично от слънцето. Показаната сламена козирка е една идея по- романтична- за хубави къси панталонки, рокли, поли, т.е. не в мой стил за ежедневието, но хич няма да ми пука...
Ето моята.

Искам и аз такова козирка! Страхотна е!
Кожата на лицето ми е есенциално важно да остане без петна! Тази идея ми допада много!

# 568
Шапки харесвам, кърпи за глава, тюрбани...Козирките обаче не ми харесват. На този етап такова нещо не бих си сложила. Факт е, че за кожата без да спарва главата е чудесен вариант. Аз също имам пигментни петна, но много обичам да се пека и да хващам тен. На лицето обичам да хвана малко загар и слагам крем, без да се пазя от слънцето.

# 569
Agent, ние в нашата компания сме си в американски, както го наричаш, стил и по-изтрещели, от показаните неща сме носели, затова писах, че ги деля на 3-4 категории. Просто не ми се рови и режат снимки.

Георгиева, аз целогодишно, почти, съм с шапка. Ако си купуваш с голяма периферия, гледай да е супер качество, Тия козирки не са ми на сърце, но за мен, иначе изглеждат практични за сянка.

Общи условия

Активация на акаунт