Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 453
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 720
Agent,
Дала съм си дума и съм решила да проведа експеримента. Измислила съм си мантра ...

Ти нали щеше да стягаш багаж за ваканция? Какви са ти мишените или гола и боса ще ходиш?
Де такъв късмет! Макар, че и такива ваканции съм имала - няма по-голям кеф от това дрес кода да е къси гащи + тъмни очила - задължителни, джапанки и фланелка - незадължителни! Grinning
Скрит текст:
Livin la Vida Pura Wink

След много мислене и чесане, където не ме сърби, както и купуване и връщане на няколко парцала реших, че урожаят от миналото лято в Италия ми е предостатъчен (6 рокли, едната от които става дори за по-тежка кръчма; 5 панталона, един от които по-елегантен) - все още всичко е почти ново и актуално, пък и по Северна Европа не остракират ненагласените. Добавям фланелки и 1 пуловер и съм готова - виж, с кеф бих си купила нов бял летен пуловер и 3-4 ленени фланелки. Сандали и чехли имам, любимите ми платформи са тренди, та никой няма да знае, че съм ги купувала преди 2-3-4 години. За капак летим през Исландия с някаква нискобюджетна нова и имам лимит от 1 куфар, разбира се, че ще клеймна половината от куфара на ММ и половината на маминият-ненагледен.

Успех с експеримента! Не се съмнявам, че ще успееш да лимитираш дрехи/обувки, проблемът ще е да не канализираш тази енергия в друго русло, където все още не си достигнала точка на насищане Wink

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 20:59 от Agent Provocateur

# 721
Момичета и аз имам нужда от малко помощ. Simple Smile ....

рокля черна по тялото Kensol
рокля зелена с дантела Kensol

кройките им са добри, на живо е по-добре от в сайта

# 722
Дами, помогнете… още една тема на Агента, която с кеф ще разглеждам. Преди малко повече от месец родих второто си дете и за разлика от първото раждане не си тръгнах от болницата със скини дънки размер 36. За капак имам някакво хормонално и/или бъбречно нарушение и след изписването съм качила 10кг до момента без да ям кой знае какво. Та, от това:
сега приличам на хипопотам-78 килограмов. Освен огромни бедра, бричове, задник и висящ корем имам и чудни мазни ръце. Изобщо не знам как да се обличам за тази си фигура, макар и временна и колкото и да слушам как ‘ще се оправя’, да почакам и ‘ей сега съм родила’, не ми помага- не мога да ходя гола (и със сегашното ми тЕло би било престъпление). За момента купих няколко дълги рокли от Зара с дълъг ръкав, обаче скоро се прибирам в Рим, където живея и жегите не се траят- дълъг ръкав отпада. Какво за бога да обличам, та да може хем да не ме изхвърлят от Италия за тотална липса на стил, хем да водя чаветата на разходки/до училище без да ми е безкрайно неудобно. Не ща палацо панталони- трябва талия и плосък корем за тая работа, обичайните ми оувърсайз неща изглеждат нелепо- трябва да има поне нещо, някой ръб от някъде, който да закачи тая дреха. Аз цялата съм мекичка просто и с широки дрехи изглеждам още по-дебела. Моля, помагайте.

# 723
Според мен трябва да помислиш какво да направиш за да се приведеш в прилична форма, а не да сменяш гардероба.

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 20:27 от G.Savova

# 724
Благодаря за мнението, не лежа по цял ден и не тъпча шоколади. Ясно е че и това ще стане някой хубав ден, но както съм написала до тогава няма как да ходя гола.

# 725
Повярвай ми, че много от тези които са дебели  не тъпчат по цял ден шоколади.
Simple Smile
Веднъж почнеш ли да купуваш по- голям размер дрехи, много е трудно да ги свалиш. Вземи си само няколко неща, колкото да не си гола, казваш си, че това е временно явление и почваш да действаш.
Когато бях бременна , умишлено не си купух никакви дрехи за бременни.

# 726
Отказвам да не живея тази пролет/лято, щото съм дебела. Била съм и преди (повече от 10 години, свалих 27 кила за 6 месеца), знам как да ги махна на теория, на практика когато тялото ми работи срещу мен не е толкова просто явно. Консултирам се с диетолог и треньор, ще мина и през нефролог тези дни. За съжаление няма да паднат с магическа пръчка този път. Но междувременно отказвам да не живея лятото или да живея в клин и туника докато се ‘оправя’.

# 727
Ал, благодаря, не се бях сетила за Kensol, добавям го към списъка с Lucy и Junona 🤗

Ния, изглеждаш чудесно на снимката, убедена съм че и сега е така Simple Smile
Аз бих предложила рокли. Идва топло време и за мен това е най-добрия вариант. Ще ти бъде прохладно и удобно. А и в момента са модерни oversize дрехи така че няма да ти е трудно да намериш нещо подобно например

Ще стоят супер със сандали, сникърси или каквото си пожелаеш.

Другия вариант е тюлена или миди пола:

С една oversize тениска пак ще е супер. Simple Smile

# 728
NiaV,
и това ще мине 🙂 но ще трябва време
Чак дотам не съм се докарвала, но след инжекции с кортикостероиди станах пух, не си купих нито една по-голяма дреха, а се тъпчех в каквото можех от гардероба си, включително дънките закопчани с помощта на ластик. Тегав период ми беше....
Пожелавам да си здрава, да откриеш причината и да станеш пак мацката от снимката 🙂

DzhuliB, двата модела които предложих ги има налични в магазина до НДК и може да пробваш и прецениш.
Аз на Lucy не съм фен, нещо недоизпипани са им дрехите. Junona имат и много добри, и кофти дрехи.
И после да покажеш снимки 🙂

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 22:20 от Al Georgieva

# 729
Джули, благодаря, ще разгледам рокли като предложените от теб. Надявам се да не изглеждам като матрьошка когато силуетът под роклята е ъъъ стабилен.
Ал, подозирам че в коктейла от венозен антибиотик, Фраксипарин следвани от кортикостероиди ме докараха на този хал. Няма как да е от изчистен протеин и някои умрял зеленчук покрай него. Благодаря за пожеланието- дано!

# 730
  • В полите на Пирин планина
Ниа
Рокли А-силует с ръкав. Прави панталони, не слим и скини. Свободни, но не широки блузки. Аз примерно, без да съм била скоро бременна, съм 160 висока и 65 кг, в общи линии доста пухкавка и нося подобни рокли с голям кеф:

- даже я имам тази и стои много готино

Примерно такава блузка:

И любим модел панталон:

# 731
  • Бургас
Отказвам да не живея тази пролет/лято, щото съм дебела. Била съм и преди (повече от 10 години, свалих 27 кила за 6 месеца), знам как да ги махна на теория, на практика когато тялото ми работи срещу мен не е толкова просто явно. Консултирам се с диетолог и треньор, ще мина и през нефролог тези дни. За съжаление няма да паднат с магическа пръчка този път. Но междувременно отказвам да не живея лятото или да живея в клин и туника докато се ‘оправя’.

Много добре те разбирам, аз бях на същия хал.Млада бях, но нещо се прецака хормонално и вместо да отслабна както става обичайно, аз качих и станах колкото бях като бременна.По цял ден  вървях с количката и не отслабвах.Тогава си накупих дрехи от магазин за пълни жени, немски марки, Бианка се казваше, с по-специална кройка, но съвременни модели. Каквито и дрехи да купиш като си с наднормено тегло не изглеждаш добре, но все пак, когато са специализирани кройки малко по-добре стоят и прикриват.Купи си за да се чувстваш нормален човек, в един момент ще отслабнеш.На мен ми трябваха почти 2 години.

# 732
Кортикостероидите са виновни, голяма гадост е това, брой шест месеца от този момент, по-рано няма как да изчистиш тялото си, а и не става да се метнеш на спорт поне 30-40 дни....

# 733
Много благодаря на всички за предложенията, утре връчвам количка и бебе на таткото и отивам да търся и пробвам.
Гадните са кортикостероидите, факт, нещо с това раждане и бременност доста неща се объркаха, но здраве да е. Живях с илюзиите, че ей сега смъквам 10те оставащи кила, а те станаха 20 от нищо. Поне да се бях наяла качествено с въглехидрати и джелато в Италия преди това- направо ме е яд. Както и да е, ще се радвам на мнения тези дни, ще качвам снимки, защото ми е трудно да се разпозная в огледалото и да преценя колко плашеща изглеждам отстрани точно…

# 734
Ниа, купи няколко панталона памук, лен...с широк крачол, супер удобни са за жегите. Десетина тениски и си готова за лятото.
И не...не е ок да се тъпчеш в дрехи 4размера по малко с идеята да не купуваш други, че няма да отслабнеш.
Нормално е след втора бременност нещата да се случват по бавно.

Общи условия

Активация на акаунт