Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 447
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 735
Ниа, каквото и да носиш, гледай да не е клин и туника. Също да не е впито. Ужасно изглежда.
Бих препоръчала рокли тип А-силует, примерно от лен, че по-добре пада, в тоя случай.
Не знам защо не искаш рокли с дълъг ръкав. Аз например в големите жеги гледам да съм с дълъг ръкав, че лепненето от влагата ме убива, а и ми е по-прохладно.
Ще се справиш с килограмите, щом си се заела.
Кортикостероидите са гадно нещо, дори аз качих 3 кг след месец и половина постоянен прием, а при теб явно и хормоналния дисбаланс след раждането е изиграл роля.
Дай някакви примерни варианти за стила ти на обличане и мерки, така ще ни е по-лесно.

ПП. Аз май се отказвам от роклите за утре, дават го 19 градуса с вятър. Хич няма да ми е до копринени лиготии.

Едит. Този колан ми се вижда вързан над талията. Може да пробваш. Стрелям насляпо, тъй като нямам представа как точно изглеждаш в момента.

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 23:13 от outnocontact

# 736
Ния, честито бебче, да сте живи и здрави и звете, другото ще се нареди! Flowers Rose
Не се впрягай толкова, ще се възстановиш лека - полека, не става с вълшебна пръчица, за съжаление.
Купи си два - три ката дрехи и
по - стегнато бельо, от мен също съвет за панталони,  каквито ти пуснаха вече, заложи на платове с малко повече плътност, един топ с презрамки и полу - разкопчана ленена риза отгоре ще ти свършат работа, можеш да навиваш ръкавите донякъде и ще изглежда небрежно и шик с някакъв семпъл и изискан аксесоар.
Рокля в лек А - силует, както споменаха и си готова. Flowers Hibiscus
Избягвай прекалено меки и тесни трикотажни дрехи.

# 737
Благодаря ❤.
Утре ще се снимам точно с клин и потник, за да се види цялото чудо на природата, което представлявам в момента. Така или иначе не съм фен на впити дрехи, освен при повод, поне нещо по мен винаги е свободно или оувърсайз, зимата често и палацо панталона, и мъжкия хубав пуловер отгоре. Харесвам и мъжки тип обувки. Лятото е друго- рокли- дълги, които обаче показват тялото по някакъв начин или къси и оувърсайз. Дънки и вързана мъжка риза (щото имах чудесен корем и талия), високи обувки или кецове- маратонки и сандали почти не нося. Залагам доста на бижута, чатни и парфюми + грим, за да довърша визията, та затова сега съм не на място. Тези дни ходя облечена с тази рокля:

Тези кецове:
, големи очила и Ани на Нишан за запознатите, та да не удуша бебето и да не привличам внимание, макар и с аромат. Настроение- никакво. Затова- пазар.

# 738
Скрит текст:
Последно купувах дънки Levis - ето тези, застанаха страхотно на пясъчен часовник фигурата ми:

Агент, много благодаря за предложението!  Blue Heart Дънките наистина стоят страхотно на фигура пясъчен часовник и днес  се сдобих с първия си чифт, а утре смятам да си купя и втори, но с различна дължина. Пробвах и двата варианта и двата стоят добре, и тези, които са по-късата дължина, стоят над глезена и за лятото ще са супер. Чудесен модел, семпъл, изчистен, класически...как не съм го открила  досега?! Smiley

Отново леко съвсем леко са  ми широки в талията, но е пренережимо малко. От тук насетне всеки твой моден съвет ще следвам Smile

ПП. Аз май се отказвам от роклите за утре, дават го 19 градуса с вятър. Хич няма да ми е до копринени лиготии.

Това ме разсмя, тук където живея 19 градуса си е лято и всички носят рокли Smiley. Дори и аз вече. Представите ми за топло и студено са тотално различни.

Ния, честито бебенце! Blue Heart На мен много ми помага на Кibbe системата за body type, ако си го определиш и от там вече да търсиш дрехи за твоя тип, но по-голям размер. Защото килограми не се крият, няма как. Важното е да ти е удобно и да не прибавят повече обем. Вероятно и цветово може да има по-подходящи дрехи за някое и друго кило отгоре, и други, които не се препоръчват. Но това е само идея.

# 739
Изглеждаш супер, сигурна съм, но щом ни бебето, ни Ани те развеселяват, явно пазар му е майката! Grinning

# 740

Това ме разсмя, тук където живея 19 градуса си е лято и всички носят рокли Smiley. Дори и аз вече. Представите ми за топло и студено са тотално различни.

Хахха, аз на 17 и на плаж ходя, и в момента съм с роклите, ама съм се накривила нещо тези дни. Пък и при нас гадния, влажен вятър го дават утре да се засили. Имам си проблем с гърба и по-хладен вятър ми възпалява някакъв нерв, пък хич не си представям показаната копринена рокля и сако, на даскалица пред пенсия няма да се докарам.  Цъ! Ще го видя все пак сутринта.

# 741
Изглеждаш супер, сигурна съм, но щом ни бебето, ни Ани те развеселяват, явно пазар му е майката! Grinning
Бебето ме весели- и денем, и нощем ❤.
И Ани е разкош, обичам я от начало та до край, но това за друга тема. Без пазар няма да мина, утре се снимам да ви се покажа за още добри идеи, отивам на пазар, качвам се и връщам неодобрените опции. Благодаря ви!

# 742
NiaV, първо - радвам се да те "видя" отново! Ако щеш ми вярвай, сутринта преди работа, докато прегледах форума с кафето, точно за теб се сетих по някаква причина... и за това, че отдавна не съм те засичала из темите, в които влизам Grinning
Първо, честито бебче Hug Бъдете здрави и безкрайно щастливи всички в семейството! Това си струва хиляди пъти повече от празната суета, която понякога бълваме в този под форум.
Твърде силна, енергична и амбициозна си, за да не си върнеш формата. В това съм убедена.
Скрит текст:
Знам как се чувства човек, който не мърда на тегло въпреки усилията, поради здравословни причини. На 16 от спортна гимнастичка се превърнах в кръгло в собствените си очи гюле поради хормонален проблем, заради който се налагаше да приемам хормон в огромни дози...Точно 10 кила плюс бях станала.  Само аз си знам колко часа на ден спортувах и колко много гладувах, а проклетите кила не мърдаха... И то по време, когато на мода бяха клечките, не сегашните бразилски дупета Joy
Преди да търсиш дрехи, виж блога на Мама Нинджа. Голям фен съм, много готини. Погледни публикациите "Пълните нямат шанс", "За хората и техните клинове", "Трите килограма, които убиват" и със сигурност ще се усмихнеш.
На въпроса ти - в моя "кръгъл" период бях установила същото като теб - прекалено свободните дрехи правят нещата да изглеждат по-зле.
Пробвала ли си памучни рокли с висока талия и къс или до лакътя ръкав, които подчертават хубавия бюст и се разкрояват леко надолу? Или ленен панталон с красива лека блуза - широко деколте,  свободна, без да виси. Дънки и тениска също подхождат на всяка фигура, стига да са правилните - нито вулгарно впити, нито широки и увиснали. С пробване и преценка в огледалото е най-лесно, мисля. И ще чакаме да ни се покажеш. Просто съм убедена, че ще си намериш безупречната временна визия.

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 15:51 от Light Beam

# 743
За криене на колограми - пуснали са този сезон дънки и панталони модел horseshoe/ barrel leg, може да свършат работа . В инстагарм ме таргетват от 2 месеца с този модел

За рокли - едно класическо райе и с къс ръкав:
https://www.net-a-porter.com/variants/images/29419655932412091/ou/w2000_q60.jpg

# 744
Аз идвам за съвет относно избор на рокля за сватба на плажа. Обикновено за подобни поводи съм избирала нещо по тялото, но сега ми се иска хем нещо по-различно, хемо да не е нещо, което да облека единствено и само на събитието.
Формите ми позволяват различни кройки, единствено с неособено пищния си бюст трябва да се съобразя 😄
Заглеждам примерно:
https://www.asos.com/asos-design/asos-design-bare-shoulder-prom- … 4856&cid=8799
https://www.asos.com/asos-design/asos-design-pleated-cami-midi-d … 0890&cid=8799
https://www.asos.com/closet-london/closet-london-wrap-front-plea … 8925&cid=8799

Какви са вашите представи за плажна сватба(ресторант на плажа) и някой поръчвал ли е скоро от Асос, откъде изпращат? В бг сайтовете не харесах нищо до 150лв.

# 745
Момичета и аз имам нужда от малко помощ. Simple Smile
"Стилна жена" също имат добри преложения понякога, както и "Dika". И при двете, както и при "Kensol", нa живо нещата изглеждат по-добре, отколкото по сайтовете. Simple Smile

# 746
  • Бургас
Повярвай ми, че много от тези които са дебели  не тъпчат по цял ден шоколади.
Simple Smile
Веднъж почнеш ли да купуваш по- голям размер дрехи, много е трудно да ги свалиш. Вземи си само няколко неща, колкото да не си гола, казваш си, че това е временно явление и почваш да действаш.
Когато бях бременна , умишлено не си купух никакви дрехи за бременни.
И аз така и нито една дреха за бременни не съм си купила, докато бях бременна.

# 747
  • някъде под слънцето...
Nia Heart
Най напред  провери за здравословни проблеми.
След няколко спонтанни , имах рискова бременност.Въпреки  усложенията   и мрачните  прогнози , след спешна  операция   оцеляхме и двете .
В родилно влязох 95 кг.
4 кг бебе, 1 кило околоплодни и 1 кило плацента.Останаите килограми  си бяха мои.

След 4 месеца    отново бях 52 .
Ще се справиш. Heart
В интерес на истината също не си купих голям размер дрехи, използвах анцузи и тениски  на съпруга ми, а той е голям и "здрав" българин.
Но пък имах и дълго и сложно възстановяване и
в общи линии не излизах много Наложи се отново да ме отворят и трябваше  да чакаме операцията да се затвори сама.

При нас в момента доста вървежни са роклите  , с висока талия(под бюста) , които надолу са с разширяващи се волани.
Има и с   ръкави.
И при нас е жегаво,  но  доста, но  фини ленени и памучни неща  все пак могат да бъдат носени.
Знам, че само след няколко месеца отново ще си XS
Наслаждавай се на двете принцеси.
Всичко ще си дойде на мястото.
Дай си време.

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 17:14 от sl

# 748
NiaV, в H&M има серия H&M+, която е за закръглени жени и момичета. Дрехите са хубави, съвременни модели и с подходящи кройки. Има страхотни ленени ризи и свободни панталони, роклички също. Освен това сега са модерни рокли със свободна кройка и можеш да се възползваш максимално.
Състоянието ти е временно и не си струва да влагаш пари в по-скъпи парцали. Трябва само да си избереш подходящите за твоята фигура.
Следвай правилото - не прекалено широки и не прекалено тесни. Дрехата да следва извивката на тялото свободно, без да стяга и да издува прекалено.
Два панталона, два потника и две ризи в свежи летни цветове, които да съчетаваш по между си и имаш поне 6 варианта на тоалети.

Честито бебче и всеки път като се приготвиш да мрънкаш, че си дебела, просто го погледни и ще си дадеш сметка, че си е струвало! Ще влезеш във форма, имай търпение. Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 11:05 от Sysly

# 749
Ния, аз съм сигурна, че не изглеждаш чак толкова зле. Ако са ти вливали кортикостериоди си подпухнала от тях така рязко, ще спаднеш спокойно. Честито бебче Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт