Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 447
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 750
Много ви благодаря, прекрасни!
Разпознавам се в доста описани истории- също след загуби преди нея, едно прекрасно дете на 5 и сега кръглото ми, пухкаво бебче, което слава Богу е добре и също качва- за жалост заедно с мама 😁. Раждането ми беше неочаквано за мен както каза доктора ‘много спешно секцио’- доста различно от първото ми, естествено, прекрасно раждане, с което също бях + 12 кг, които лесно си заминаха първите седмица-две. Не съм обнадеждена и от консултацията си с диетолога току що и насоките за нови изследвания, явно нещо не е наред при положение че се храня толкова ‘чисто’ и се движа, поне не би трябвало да качвам, изкарах си бременноста също без plus size дрехи. Но cest la vie, децата ми са прекрасни, ще издържа някакво време и ще упорствам с храна и активност. Нямам търпение да се върнем в Рим след седмица и да започна да плувам, надявам се да помогне. Отивам по магазините след малко, ще пробвам този път да не рева в Зара и ще се отчета, ще метна и снимки.

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 08:15 от Анонимен

# 751
NiaV,  страхотна малка принцеса! Да са ти живи и здрави и двете дами!

# 752
Боже каква душица малка златна Sunglasses
Да са ти живи и здрави малките принцеси Heart

Ще се оправиш, хормоните се разбъркват, щитовидната жлеза се влияе от кортикостероидите, от бременността, предполагам диетолога те е насочил и за такива изследвания

# 753
Да, посъветва ме пак да пусна изследвания за ЩЖ.

# 754
  • Бургас/Пз
Ох, мамита златна бузана! Прекрасно съкровище си имаш, Ния! Първо се въоръжи със спокойствие да се оправят здравословните проблеми, а после всичко останало ще се нареди. Ти си толкова деен и емоционален човек, че напълно разбирам дерзанията ти. Сигурна съм, че дори и в по-широки дрехи ще изглеждаш прекрасно, защото ти просто си сияеш. Със сигурност емоционално не ти е ок, но самата знаеш, че здравето е на първо място. А и още не са минали и два месеца от раждането, та е нормално всички хормони в тялото ти да бушуват. Чакам с нетърпение да видя какво си избрала в Зара.

# 755
  • София
На слабата снимка колко кила си?
Според мен рокли с А силует, но не прекалено широки. Освен ако не си деформирано пълен, според мен широките дрехи само те правят още по- гигантски и недобре изглеждащ.

# 756
На слабата снимка съм около 55, това са ми нормалните кила според мен, на 49-52 не изглеждам здрава- докарвам леко скумрийски вид и бюст с отрицателни стойности.
Снимка след първото ми раждане с въпросната скумрийска визия:

# 757
Я каква усмивка вадиш Simple Smile NiaV

Момичета, как ви се виждат тези комбинации?

Танчитка похвали една българска марка и чакам от тях шареното яке и тениската с цветето

# 758
Ния, честито. Ще се справиш. Simple Smile

# 759
Al, готини са комбинациите. За комбо между самото яке и тениската се чудя, но май си е в моята глава, че не обичам повече от един акцент.

Якето си го представям и с къси сафари панталонки, бял топ и бели кецове. Не знам дали се носиш толкова спортно

# 760
Танчитка благодаря Heart
Много се радвам че сподели за V'zaro 🙂
Да, нося се и доста спортно някои дни, зависи от работата.

Мисля ще е добре тениска плюс яке, все пак цветето е едно и го има из десена на якето.
Имам и снежно бели тениски така че комбинации много и бели кецове/маратонки, че и по-шарени, имам и една зеленикаво сива рокля на G-Star с която също мисля ще стои

Раклята ми харесва много, но не нося толкова голи рамена - за жена с красиви рамена и малко по-голям бюст ще стои супер.

# 761
Точно за роклята се замислих: с кецове или кубинки и по-спортна чанта/кожена раничка ще е супер Simple Smile

По едно време много ми харесваше да нося миди бодикон рокли от трико или фино плетиво с дънкови якета и кецове и раници Simple Smile

# 762
NiaV,
Залагай на червено/или на сигурно със свежи цветове, свободни кройки и добронамерени материи като лен, памук, а защо не и шифон и сатен.
Оптически можеш да помогнеш на силуета с десени.
Скрит текст:

Ти специално имаш рамене, шия, ключица и крака за показване, така че…
Скрит текст:

Мой съвет е да акцентираш на чанти и да не се престараваш с нови тоалети. И най-проста рокля като тази, дори с бяла тениска отдолу, ако те притесняват толкова ръцете в горната част, ще цъфне с някой аксесоар.
Скрит текст:

За комфорт аз лично предпочитам подобни рокли с летни чанти:
Скрит текст:

Почти всичко е от outnet с граница до 50/70 евро.
Някои от госпожите на снимките са се объркали с обувките, но не са знаели, че ще ги пращаме на ревю в Рим през юни.

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 14:11 от Аня

# 763
  • в Кошера
NiaV, в случая бих заложила на летни лежерни рокли от естествени материи. Едноцветни, пъстри, с вертикално райе (хоризонталното добавя обем). Разкрояващи се под бюста. Показвайки рамене, глезени... и усмивка, разбира се!
Скрит текст:
"Всичко тече, всичко се променя.", но и "Каквото е било, пак ще бъде..."

Ти специално имаш рамене, шия, ключица и крака за показване, така че…

Абсолютно съгласна! Peace
Акцентирай там.

Скрит текст:

# 764
Фраксипарин следвани от кортикостероиди ме докараха на този хал.
Милата! Аз само една седмица взимах кортизон и бумнах два килограма нагоре. Направо бях Flushed Според мен лятото най-добре се носи лен. Вземи си две по-широки ризи, два панталона към тях, които да можеш да въртиш, както и една рокля и си готова на първо време.

Al, от показаните мой стил са едно и четири. Иначе якето също ми харесва.

Аз идвам за съвет относно избор на рокля за сватба на плажа...Какви са вашите представи за плажна сватба
Не съм поръчвала доста време вече от Асос и не мога да кажа. Сватба на плажа е много общо понятие, защото ресторантът от това, което съм видяла на снимки (не съм била досега), може да е супер изискан и супер лежерен. За себе си бих избрала лека материя и светли цветове.

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 16:32 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт