Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 419
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 765
  • Виена
Вземи нещо по мярка, от твърд плат, с добре дефинирана линия и силует, което да пази форма. И никакви къдри и басти около талията.

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 17:57 от bombolino

# 766
Дами, какъв тип рокли ще препоръчате за кюфте като мен с къса светла коса? Волани не само че не ми стоят, но и от дете не харесвам. Нося предимно кройки тип балон или А-силует (да крия тапицерията по ханша и талията). Тук показвате чудесни рокли, но изобщо не се виждам с такива модели с моите 160 см, момчешка прическа и срам ме е да кажа колко кила (боря ги без особен успех, в менопауза).

# 767
Прекрасна е бузанка, Ния!

Аз лично докато кърмих не свалях! Но вярно е, че докато кърмих ядях драматично повече, отколкото като бременна. След това стана лесно, но с първородната 1 година след раждане не ми личеше, че съм родила!

Съгласна със всички, че лен и фин памук му е майката за Рим през лятото. За дънки изобщо не бих си и помислила. Рокли и пак рокли и то в много и ярък цвят - хем е модерно, хем ти можеш да го пулнеш офф!   Освен лен миналото лято от Италия купих и 2 широки панталона от изключително тънка и лека материя, сега ще погледна какво е, които са дар божи в горещото...
....жднб, това тънкото и лекото като хартия се оказа 100% памук!

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 00:59 от Agent Provocateur

# 768
Г-жа Шантал,
Наистина зависи какво точно се има предвид “плажна сватба”, но моите представи са свързани с дълги, ефирни и цветни рокли.
Ако е нещо по-официално като място и само с изглед към плажа:
Скрит текст:

Ako бюджетът е до/около 150 лв, пак бих заложила на красиво падаща материя и нещо по-романтично.
Скрит текст:

Ако положението е съвсем лежерно и на пясъка или на метри от водата:
Скрит текст:

От asos не съм поръчвала от години, но поне на снимки много от роклите изглеждат мнлго добре.

# 769
Ния, страхотна сладурка имаш!
Не се притеснявай за килограмите, направи си пълни изследвания, за да откриеш причината. Навремето при ръст 168 от 46 рязко станах 75 и носех полите на мама и якетата на едрия ми брат, толкова ме беше яд на себе си, че не исках да си купувам нищо в Л размер. При мен беше депресия + безкрайни диети , стигащи до анорексия/ булимия.Никога повече след това нямах проблеми с килограмите, имам ли грижи, си  свалям от само себе си. Имаш достатъчно причини да си щастлива и доволна от живота, не се фиксирай толкова в проблема. И не почвай строги диети , ще се въртиш в омагьосан кръг.
Заложи на едноцветни дрехи , ярък акцент върху част, която харесваш и искаш да покажеш, никави райета , особено хоризонтални, както и едри принтове.
От мен онази зелено- бежова комбинация, малко съм намачкана, но от хубави преживявания нямаше време за снимки.

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 07:15 от Mateah

# 770
Ох, Ния, прекрасно слънце си ни показала! Пу, пу, пу Kissing Heart
Бобмболино, много съм съгласна с нагледно показаното от теб.
Скрит текст:
В рамките на последния месец и аз отново се сблъсках с проблеми от подобен тип, всъщност. За съжаление не по толкова хубав повод, по-скоро от възрастта. Буквално подпухнала навсякъде, заоблена и издута като балон се чувствах, независимо от това какво и колко ям. Реших, че просто влизам в критическата и от сега нататък така ще е ... Кой да се сети, че го правят гадните кортикостероиди. От престараване с домакинството по Великден, се схванах в кръста като идиот и няколко дни почти не можех да мръдна, камо ли да вървя. Оправиха ме с курс инжекции 14 дни и шепа хапчета. Изобщо не направих връзката ...
Дрехите изведнъж ми отесняха в талията и имах огромен мек корем. Инстинктивно ограничих храненето и - ефект нула. Спасих се с наличните ми два чифта панталони, подобни на показаните на втората ти снимка и дънки. По принцип са ми доста свободни, сега едваам закопчавах. Ефектът на кортикостероидите отшумя за 3 седмици при мен.

Дами, какъв тип рокли ще препоръчате за кюфте като мен с къса светла коса? Нося предимно кройки тип балон или А-силует (да крия тапицерията по ханша и талията). Тук показвате чудесни рокли, но изобщо не се виждам с такива модели с моите 160 см, момчешка прическа ...
Rinxie, рокли от този тип дали ти допадат:
Скрит текст:

За мен такива изглеждат дори по-добре на по-нисичка жена, отколкото на висока.

За плажна сватба и аз бих облякла феерична рокля в светъл цвят. Каква точно, зависи от компанията и обстановката.

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 18:38 от Light Beam

# 771
Много ти благодаря, Light Beam Flowers Hibiscus Нося такова ярко розово, и зеленото е разкош. Навсякъде високи дългокоси мацки, за нискостеблените - нищо Simple Smile

# 772
Е, ние "късите" да си скрием главите като щрауси и да изчезнем безкрайно ли Joy
В същия ръстов калибър съм. Да си призная, никога не ми е било драма.
Още 10 см крака не бих отказала, но като знам, че няма какво да направя по въпроса, си ходя с наличните и ги уважавам Joy

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 21:08 от Light Beam

# 773
За “плажна сватба” и аз не разбрах много-много какво се търси. Някак си широки са ми представите. Може авторката да види лятната колекция на Plàmenna, там гледах доста рокли, според мен подходящи.

# 774
Скрит текст:
Завили сте в болната ми тема - килограмите. Отвреме навреме много се ядосвам. Нося едни 5 кг след първото раздане, още едни 5 от второто, тези вторите гадинки всички около талията ми се налепиха, после десетина години още един се появи, и два пандемични.
Първите ги преодолях лесно, бях много слаба, много мускул и не се усетиха от 49-50 въртях до 54-55. След второто раждане се примирих с 60 доста трудно, свикнах и с тях. Сега свиквам с 63 и гледам да ги задържа. Имах някакви здравословни проблеми с годините метаболизма става друг и става доста по-трудно. Късното второ раждане на 40 според лекарите забави доста менопаузата, още не съм влязла, та ще видя тя какво ще ми поднесе, тайничко се надявам да карам някаква лека безсимптомна, че като слушам около мен ми се иска да го пропусна тоз момент, а дано, ама надали.
Та за себе си съм решила, че ще остарявам спокойно, колкото мога ще прикривам и ще си живея живота, определено винаги ще предпочета излизане с приятели пред потене във фитнеса. Като сложа на везните семейство, работа социален живот и кое да жертвам, за повече спорт в името на свалянето на сантиметрите от талията не ми се жертва нищо. Отвреме навреме все по-рядко изпадам в ужас и си казвам, че трябва да се стегна и да г имахна гадините, но бързо ми минава:grinning: нещо малко повеча да натисна и веднага се обажда някоя болежка, та минах на свиквам с тез килограми.

Торбестите дрехи дават допълнителна ширина, както са писали, добри кройки, едри принтове не слагам, раета също избягвам, коланчета в талията.
Дрехите не са всичко, добре поддържана коса и обгрижено лице винаги довършват в положителна насока цялостния вид.

# 775
Скрит текст:
...

Както казах не обичам да се снимам, но пък беше топло и приятно, макар и ужасно влажно 94%.
Не се чувствах много ок, с 80% колеги с маратонки, но празниците са си празници и изискват жертви. След приключване на официалната част и аз си обух гуменките. Laughing

Пускам снимка, само заради съветите и подкрепата ви.
Моля не ме цитирайте!

ПП. Много ти е сладка малката шушулчица, Ниа, сигурна съм, че си заслужава мъките и страданията. Heartbeat

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 21:39 от outnocontact

# 776
Честит празник outnocontact Simple Smile
Много си хубава така, а роклята е прелест, обувките пасват идеално, прическа, очила, всичко Simple Smile

zari65,
Скрит текст:
мисля криво си разбрала съвета ми - не съм и помисляла, че някой гледа на физическата активност като вид мъчениене, жертване на нещо си,  откъсване от социалната му среда, лишаване от контакти, страдание за семейството....ужас-ужас. Защото за мен спорт сред природата е нещо страхотно, носи ми чисто физическо удоволствие, добро настроение и подрежда мисли, човешкото тяло е създадено да се движи, а не да стои на стол по цял ден....   

# 777
Скрит текст:
Честит празник outnocontact Simple Smile
Много си хубава така, а роклята е прелест, обувките пасват идеално, прическа, очила, всичко Simple Smile

zari65,
Скрит текст:
мисля криво си разбрала съвета ми - не съм и помисляла, че някой гледа на физическата активност като вид мъчениене, жертване на нещо си,  откъсване от социалната му среда, лишаване от контакти, страдание за семейството....ужас-ужас. Защото за мен спорт сред природата е нещо страхотно, носи ми чисто физическо удоволствие, добро настроение и подрежда мисли, човешкото тяло е създадено да се движи, а не да стои на стол по цял ден....  

Въобще не беше към теб, търся баланса в жонглирането в ежедневието. С годините енергията не  е същата и неща, които преди 10-15 години не са ме изморявали вече не мога да ги правя по същия начин и в работата и във физическата активност. Вече не става с 4-5 часа сън и на другия ден да си кукуряк на работа, недоспиването веднага се отразява на лицето и още такива дреболии. Диета през живота си никога не съм пазила и не е за мен, гладна ли съм освирепявам и не мога да  мисля, докато не хапна,  така съм си открай време, та се опитвам да приема фактите макар че не е лесно, заради собственото си спокойствие.
Не ме разбирайте, че си търся оправдание, е помрънквам си - типично по женски, никога не сме доволни и все искаме нещо друго, нещо с магическа пръчка, за нас работи рекламната и модната индустрия, за тези наши желания и търсения, ако не сме такива, ще го закъсат здраво, а и те се възползват на макс.
Grinning  Нещото, което винаги ме отказва нещо да купя или да облека е дъщеря ми като каже - това е за лелки.

# 778
NiaV, добре дошла обратно. За твое успокоение мога да ти кажа, че аз без никакви проблеми и хормонални отклонения и препарати върнах предишната форма близо година след раждането. При все че моето кърмене продължи 4 месеца. Сантиметрите заминаха постепенно доста след това, но не и всички натрупани кила.
Абе лятото си бях буренце. Купих си 2 чифта къси панталони и един дълъг, но широк от доста лека материя и така изкарах горещините. Нещата ще се нормализират, все пак малко време е минало.

# 779
Ния, прекрасна Hug
Радвам се, че малкия бонбон е блаженно усмихната, значи с нея всичко е наред. При теб да се разбере от какво е причината мисля, че това е най-важното, не разбрах в момента все още ли приемаш кортикостероиди и ако да, какви? В България тъпчат с медрол и урбазон , а от първия човек не само се подува. Знаеш, че и аз приемам кортикостероиди, дори и в момента вече повече от 3 години, и както Алиена е написала, при спирането им започва спадането на задържаното количество течности. Дано премине бързо! Ти си силно момиче, знам и с това ще се справиш! Пак ще си ни шармантното италианско момиче, вече мамче на две сладки бамбини Purple Heart
Относно одеждите аз бих предложила кафтан с паднал ръкав

със сигурност има идеи за този период

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 01:35 от Pink Dress

Общи условия

Активация на акаунт