На ДЕСЕТИ клас се вижда края, а за профила още аз се колебая

• 41 197
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Аз имам инфо за тези и резюме върху  "Дърво без корен"

ПП. много сте бързи

# 346
Ааа разговор.... имам съобщение в whats app Simple Smile)

# 347
Текстът пред тях ли е за резюмето или ... трябва да са го чели и да го резюмира?

# 348
  • София
Тезата била Човекът и общуването
Доволна е, но времето било недостатъчно

# 349
  • Sofia
Текстът пред тях ли е за резюмето или ... трябва да са го чели и да го резюмира?

Пред тях си е, в самите изпитни материали. Можеше да е всякакъв друг текст, не от изучавано произведение.

# 350
Обади се. Не е очарована от себе си. То без учене, какво да се очаква. Дано да и е за урок , за 12 клас.

# 351
  • София
А утре ще учат ли десетокласниците?

# 352
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Обади се, доволна е и квесторите са ги оставили още 10-тина минути над времето, който има нужда да си допише.

# 353
  • Пловдив
Добре било, споко-така ми писа, щото аз като видях от вас дърво без корен и се опулих. Тъкмо вчера ми каза, че не са го учили. Но само един , два въпроса е трябвало да са чели цялото произведение за да се сетят. Само той се бил усетил за Елин Пелин и Албена. Доволен е!

# 354
А утре ще учат ли десетокласниците?
Учебен ден е утре, но с намалени часове, за да подготвят стаите за четвъртък.

# 355
  • София
Май съм пропуснала да напомня, че трябва да ми се обади, така че няма какво да очаквам да се сети сам. Rolling Eyes

Утре ще учат онлайн.

# 356
  • София
Здравейте и от мен. Не съм влизала отдавна, но викам на НВО-то да се отчета. Simple Smile
Моята ми се обади, че съжалявала, че се била похабила да учи, защото нищо не се паднало от това, което била чела. Твърди, че и без да отваря, щял да бъде същият резултат. Не че много е преучила, поне според мен. Сумарно в последните дни я видях няколко пъти да седи и чете, но с едната ръка не изпускаше телефона.
Звучеше весела, каза ми да не я разпитвам, защото било минало вече, а да й кажа бързо има ли пари в картата.
Аз този път никаква ме няма. Нито знам какво учат, нито следя вече.
Малкият ми е в полезрението в момента, а с нея приключих засега Simple Smile
Успех на всички и по математика!

# 357
И моето точно се обади.
Четат си го на място текста за резюме.
Имала е малко време и е направила факсимиле на резюмето.
Почти съм убедена, че този текст го е видяла за първи път.

# 358
  • у дома с любимите си хора
Обади се.Не му е стигнало времето за тезата да я доразвие.Въпросите били "мега лесни" каквото и да значи това.Изненадан е,че имало 3 текста,а не един, защото досега на пробните правени в училище са имали само по един текст.Питах за Хайтов.Каза,че са го учили и е писал дори повече от необходимото,за да покаже,че знае добре произведението.Като цяло и на съучениците му не им е стигнало времето.
Отива да разпуска с другарите, следобед - тренировка.
Утре е неучебен ден за НПМГ.

# 359
Здравейте. Малко въпрос пред свършен факт, но трябвало ли е да си пишат имената?

Общи условия

Активация на акаунт