На ДЕСЕТИ клас се вижда края, а за профила още аз се колебая

• 41 197
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Да се включа и аз, защото както писах - чета ви, но почти не пиша.
Не било много трудно, сетила се е за Албена, но и нея я е притискало времето. Като не учи и няма тренинг, логично е да не й стига времето.

# 361
  • София
Според моя син не е било трудно, но е имало 3 текста за четене с разбиране и не му е стигнало времето за резюмето. Каквото - такова Blush

# 362
..................
Четат си го на място текста за резюме.
Имала е малко време и е направила факсимиле на резюмето.
Почти съм убедена, че този текст го е видяла за първи път.

Според моя резюмето трябвало да бъде на целия разказ и не са им го дали да го четат. В теста е имало само фрагмент от "Дърво без корен", върху който са били въпросите за анализ.

И нещо, което ме изненада - за разлика от миналата година тезата не е била включена към въпросите, свързани с литературното произведение. Т.е. ако миналата година формулировката беше нещо от рода "Прочетете текста и изпълнете задачи от 15 до 21", като тезата беше 21 задача, сега тезата е била 22 задача. Така че не е много ясно доколко "Човекът и общуването" като теза трябва да се обвърже с "Дърво без корен" или трябва да се разглежда самостоятелно като граждански/морален проблем.

# 363
Обади се, доволна е и квесторите са ги оставили още 10-тина минути над времето, който има нужда да си допише.
Това не знам колко е честно - нямат право!

Виждам, че масово пишете, че времето не им е стигнало! Подобни са и коментарите в Интернет.. На моето дете също едва е стигнало времето, накрая е претупала, виждайки, че има само 10 мин.

# 364
  • София
Здравейте. Малко въпрос пред свършен факт, но трябвало ли е да си пишат имената?
Мерна ми се, че на бланката отгоре е ЕГН-то за попълване, но имаше ли и името, не помня.

# 365
  • София, в момента в любимото ми село Железница
50 Shades of Purpleсъгласна съм, не е честно спрямо останалите деца. Това е решението на квесторите. На моята също не й е стигало времето. Излезнала е последна.

# 366
  • София
47 непрочетени отговора в темата от сутринта.
Брей, такова темпо отдавна не сме имали. Grinning

# 367
  • нейде там, където ....
"щеше да ми стигне времето, ако не трябваше да пиша толкова четливо ..." Close Иначе било "четене с разбиране", а не национално външно оценяване. Колкото, толкова. Уроците по БЕЛ няма да избягат.
Утре май почивен ден за десети клас и неучебен за останалите. Класният каза на РС, че няма да имат ангажименти.

# 368
  • у дома с любимите си хора
50 Shades of Purple,точно така ми каза и на мен младежът - като погледнал часовника видял,че има 10 минути,за да направи резюме и да напише теза.Надпреварвал се е с времето.

# 369
Обади се, не било уж трудно, но времето ги е притискало. В петък взеха Дърво без корен и й е било прясно 😂. В училището на гаджето й не са стигнали до него, но тя му го била преподала 😂😂😂. Не е много развълнувана, щели цял ден да се шматкат, утре ще решават задачи.

# 370
  • София
47 непрочетени отговора в темата от сутринта.
Брей, такова темпо отдавна не сме имали. Grinning
Заприличахме на седмокласната тема Grin
И да продължа тенденцията - моля някой да пусне линк, когато излезе, че ме стресира с текста за корекция на грешки. Твърди, че според нея не е открила всичките. А пък в това беше добра Thinking

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 12:40 от Fair Lady

# 371
Какви  вълнения за НЕважното НВО … 😂

Аз чакам седмокласното, защото имам племенник.  То ще ми е по-интересно.

# 372
Даааа, не е важно, но пък как да не се вълнува човек.
И на моята едва е стигнало времето. Ядосва се на въпроса за Албена, не се е усетила, а в този тип задачи не допуска грешки обикновено.

# 373
Средно трудно било, времето на косъм да не й стигне.

От седмокласната не е било толкова интензивно тук.

# 374
Моят син изкоментира: Не можеше да е по-лесно
Но това като цяло нищо не ми говори Simple Smile Simple Smile
Дървото го взеха вчера и ми разказваше даже ентусиазиран как учат последния ден преди матурата нещо си ново за 25 минути час Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт