Съни бийч по bTV - 4 Сезон 2

• 43 313
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Ами 14еп. е финалния. Тази вечер не знам кой еп. ще излъчват.
За мен това не беше никакъв финал. Някакъв отворен край с изоставени сюжетни линии и толкоз.
Нито изненада, нито шок, нито вълнение. Пп Диана, да, прочетох те, но не знам кое толкова те развълнува в епизода. Малко сълзлива драматургия с апатичност и оттегченост и туй то. Нещо скалъпено набързо сякаш. Никакъв дух, никаква емоция. Все едно гледах театър. Самодеен и ниско бюджетен. Сори.
Един "път на честта" ме държеше по дълго пред екрана. Е, там падаше смях, уж, драма, а такава комедия спретнаха.. Joy А тук уж, комедия пък стана такваз драма. Joy

# 556
  • Галифрей
Финала е също толкова хаотичен,колкото и сезона.
Не,че е сезон провал,но ми остави чувство на набързо заснет,без сериозни сюжетни линии.Все едно съм гледала половин сезон.
Младен и Дарина,които вдигнаха сватба и това беше сюжета,който получи своя край.Всичко останало си виси..
От финалните минути не стана ясно какъв им е проблема на приятелите и защо толкова агресивно реагираха при факт,че си запазиха работата(която впоследствие искаха да напуснат...). Гомес бил предател,защо?? Че им осигури работа,че той получи това,за което винаги е мечтал и накрая ...отказа ли се,прие ли сделката..иди го разбери.

Спойлер
Скрит текст:
Все пак той купи хотела с парите на Крумов. За да се ожени за Викити.  Те му се нахвърлиха, защото така действа с конкуренцията  и ще остави Ивон и тн. Онази пълничката си го каза. Малко преувеличиха ама какво да се прави. Явни Викито се отказала. Еми сдобриха се  с Ивонката това е
Скрит текст:
Какво!? Сдобрен с Ивон - не не не ! А Николааа?
Тази вечер ли е финалът?

Утре е. Днес ще е 13 епизод. Ем не мога да кажа, за да не ми се карат, сигорно  от музиката 😂 за това ме е разчувствал, сладка беше сцената. Приятно е.

# 557
  • Велико Търново
Кой каза, че днес е последен епизод на тази боза? Още имало.
Не съм виждала подобно нещо. Аз писах кога ще е краят на сезона, но писах 2 юни. А и то логика финал да е в началото на седмицата има, само ако се излъчва единствено в понеделник.

*ох, как се пише това име, кефи ме бащата на Виктория как все го прекръства, друго си е Гонзалез 🤣
Е то и там е доста под въпрос как се пише точно - виждала съм и Гонзалес (най-често), и Гонсалес.
А иначе - когато се съмнявам в нещо, особено когато има сигурен първоизточник, винаги се допитвам до него

И даже винаги ми е било странно писането със З. Дори според Гугъл резултатите, които връща за търсене по ключова сума "ГомеС" са в пъти повече от тези за "ГомеЗ".

Пп. Ех прекрасни гласове имат бащите на Никола и Виктория. С удоволствие ги слушам.
Съвсем неслучайно единият е дублиращ актьор, а другият - "гласът" на bTV.

А Гомес явно е решил да приеме офертата на бащата на Виктория, но да играе с Тасев.
Е, не го е решил той или поне не и еднолично. Тасев е главният там, но Гомес вероятно ще постигне замисленото от него. Все пак сезонът би трябвало да е с хепи енд за приятелите и целия екип на хотела въобще.

Кобилкина я пропуснах покрай ушите и очите си и затова не ѝ се "впечатлих" особено. Grinning
За Аня пък винаги съм се чудила какво толкова ѝ харесват. Наистина е супер превзета. Но именно заради това ролята ѝ пасва. Ох, и да, добре, че са второстепенните роли в тоя сезон!

# 558
Я Андрей се появи.

# 559
  • на село
Не знам за вас, но от както започна подготовката за сватбата ми е забавно, Младен и Жорката кефят Joy
Снощи и сватанаците- Въргала и Кадурин, забавни, сега ги очаквам пак.

Като цяло от този сезон - само Ивон и Гомес са дразнещи т.е. тази линия нещо издиша.
Но като цяло ми харесва сериалът, в сравнение с другите буламачи, които гледах по конкурентната тв, този е направо свеж.

# 560
  • Велико Търново
А, да, днес от профила на Иван и Андрей във ФБ имаше стори, в което Андрей казва, че ще участва.

(изтрих си предния пост по-горе и го докладвах, тъй като нарушава правилото за последователни постове, затова го копирам тук)
Мисля си, че смяната на хотела (на реалния хотел) не е много ок, някакси не усещам лятната атмосфера на Слънчака, но предполагам това не е желание на екипа.
Не е, да. Предишният хотел, когато са снимали сезон 1, е бил собственост на Ветко и Маринела Арабаджиеви (дори чух, че една от причините за отлагането на излъчването на сезона е именно техният арест, не е било само заради началото на пандемията (и съм склонна да вярвам на човека, от когото го чух, и не, той няма нищо общо с продукцията)). Сега вече Арабаджиеви не са собственици.

Не е много приятно да се коментират предстоящите епизоди обаче. Мен, както никога не са ме притеснявали разните му там спойлери, така ме подразниха сегашните, макар и бегли споменаванки на това-онова от финалните епизоди. Да, знам, че тези, които ги гледате, сте нетърпеливи, но действително не е много приятно да се четат такива, при това явни постове. Може би, когато са скрити, мозъкът се "настройва" някак си.

# 561
Б.. си и тъпото продуктово позициониране (къде е оня емотикон дето се пляска по челОто)
😂😂😂

# 562
Харесвам Жорката в рокля Joy Рекламата на кредисимо..... не знам дали си струва да я коментирам, за мен такива реклами не трябва да бъдат пускани по национални тв, но постоянно го правят.

# 563
Толкова са сакати нашите в рекламите. Как можаха толкова тъпо да вкарат за тези кредити. Затова съм омерзена от бг сериалите. 🤪

# 564
  • Велико Търново
Ох, Дарина как истерясва!

Роза (към Младен): Хубавеле... Joy

# 565
Актьорите дали са умрели от срам, като са прочели сценария. Никой не може да изиграе тази боза.
Съжалявам. Давах шанс, но всяка следваща сцена става все по-зле.

# 566
  • на село
Чак пък толкова критика, след " Лъжите в нас"  ...
Тук поне ми е забавно, особено последните серии  другите гледах отгоре- отгоре.
Но всеки с мнението си, аз не съм много критична и не отбирам много.

# 567
Много сладък епизод. Много готини Дарина и Младен. Много се смях.
Хареса ми и романтичната част, ааа, харесаха ми и сцените с Андрей.

# 568
  • София

Съни бийч - сезон 2, епизод 13

# 569
От промото ми се видя, че Калин ще се появи в другия епизод.

Общи условия

Активация на акаунт