Съни бийч по bTV - 4 Сезон 2

• 43 310
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Този Младен (Иво Аръков), много го бях харесала в първия сезон. После в Белези ама толкова да не ми хареса, та чак противен ми беше. И сега тук ми е още по-противен. Сигурно съм единствената не харесваща го в Републиката, но не ми допада като артист и това е.

# 571
Много ме кефи Младен. Развлекателен ми е.
И Влади Въргала е супер як и смешен.

# 572
Според мен Аръков е добър актьор. Харесвам го. Просто във втори сезон на тоя сериал го направиха да изглежда пределно олигофренично.
Бойко също много го харесвам, но и неговия образ го опропастиха.
В Ивон не видях никакво вникване в ролята, докато Дарина се раздаде, но и нейната роля беше изначално опорочена.
Беше толкова сладка в началото. И изведнъж стана истеричката с наркотиците. Луда работа.

# 573
Ами не, не е глупост това изказване на продуцента. И в книги, сценарии за филми и музика се взаимства от реалният живот, от случки случили се на някой и тн
Аз не догледах епизода, съжалявам.
Толкова истерична Дарина, глупав Младен, апатичен Гомес.. сърдита Ивон.. И кой остана, а Жорката с когото мисля, че се прекалява малко. Смешки на база външният му вид, личният му живот т. е. липсата на такъв. Майтапи за негова сметка.
Ще погледна финала. Но ако и следващият сезон главните персонажи са  тези двамата - Младен и Дарина съм дотук. И хотел на морето без гости, а само с интриги между персонала, не мерси съм.
Другият ви сериал е нива над този.

# 574
  • Благоевград
Към Иван - браво, серията беше чудесна!
Много ми хареса, прекрасни забавни моменти, вкъщи се смяхме от сърце!
Това е Съни Бийч, който искаме да гледаме. Чакам финала утре с нетърпение.
И нещо да предложа - вместо да правите 3 сезон, направете пълнометражен филм Wink така хубавите спомени от сериала ще си останат и вероятността да разочаровате зрителите е по-малка.

# 575
Много впрягане, много нещо. Хора, та това е сериал и съм убедена, че И/А нямат претенции да атакуват наградите Оскар с него... (или май по-точно "Еми" бяха за сериалите). Такива критици се извъдихме, такива капацитети в кинокритиката, че нямам думи.
Истина е, че има нужда от подобрение, от свежест, от разтоварване и повече смях. Но чак пък Дарина да е изрод... Днешната серия беше на ниво от чисто драматургична гледна точка и между другито добре играеха. Дори и Ивон, която този сезон е много странна и някак отсъстващи от всичко, играеше прилично. Дарина направи страхотна роля на истеричка.
Хайде стига се впрягахте толкова. Давайте идеи и да видим сезон 3 какво ще ни донесе.
Иване, душа, сценаристите са ти много важни. Изберете точните хора. Другото успявате да го избутате.

# 576
  • Велико Търново
Pulitash, много добре написано!
Аз също не се впрягам чак толкова и не задълбавам в образи, някак гледам по-лежерно да приемам сериала. Затова и не му намирам кусури. Ако не чета в темата, даже и няма да ги забележа. Grinning

АВО1, не е лошо да имате предвид критиките, все пак нали (и) заради зрителите работите.

# 577
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не е нужно да сме критици,за да изразим мнение и общото такова е,че сезона е много зле.
И наистина е разпилян,скучен,без конкретни и завършени сюжетни линии.Свърши насред нищото,то това край ли е?!

Ивон - безполезен герой,дори дразнеща. Младен - още по-тъп от Младен от сезон 1, истерична Дарина.
Гомес - лутащ се между А и Б.
Толкова нелогичен,че дори на финалната сцена не разбираме какво иска. Един епизод ще се разделя с Ивон,в следващия се моли да се съберат.В един епизод има някакви чувства към Виктория,които пораждат напрежение между него и Ивон,в другия епизод казва,колко Вики му е безразлична..
Един епизод е баща на Митко,в другия му дава тотален игнор и нарича Никола бащата.
Един епизод прави комбина с бащата на Вики,пък по-късно се отказва от сделката и иди разбери за какво се бори този Гомес..

# 578
Бих искала да се обърна към Иван и Андрей!
Момчета, не, не съм ваш’та леля😆, гоня я по години само🙃, но безкрайно много харесвам и уважавам творческия ви тандем!
Нека бъда кратка, дано и конструктивна!
Знаете ли защо полудяхме по Съни Бийч като се появи?
Разпознахме се в героите, почувствахме ги близки, съпреживявахме с тях!
Тогава, в началото на събитията, всички бяхме луднали по нескопосания, но толкова сладък Младен! Искаше ни се и ние да познаваме по един такъв дето наивно и чисто да мирише и подмята делви по музеите, сериозно! Да се събудим до него без да ни е пипнал и да ни е развълнувано от това!
Признавам, че с особено задоволство съм го цитирала, за да умаловажа назрели проблеми “М чи ко?!”🤣 Това си стана нарицателно в моето семейство!👍
Всяка жена е имала неконтролируема страст, див порив ако щеш, към най-неправилния човек - подобно на Ивон към Никола…, страдала е от несподелени чувства като Виктория, може би даже и кучка е била като ВивиАн!🤷🏻♀
Това искаме да гледаме - разпознаваеми типажи и емоции!
Затова Кадурин така ни отнесе във втори сезон - държи се точно като мърмореща свекърва, знаем ги, имаме си ги😆
И ни разсмиват колкото и да искаме да ги бутнем в копривата!
Спряхме да се вълнуваме от Младен защото много изпростя.
И останалите герои не са същите.
Има ли начин да им върнете живеца без да ги чувстваме като безчувствени изкуственяци?!
Ще си позволя един паралел.
Живея на Запад, от дълги години.
Киноман съм си от малка, вълнувам се от тази тематика. Определено ме впечатли един местен сериал, който върви всяка вечер след новините в 20ч, по двадесет минути и така вече 18 години!😳
Става дума за живота в народен квартал - следи се живота на хората такъв, какъвто е в реалността! Има народен бар ресторант на площада, лекарски кабинет, салон за красота, гимназия…Проследява се живота на всички в този квартал. Почти две десетилетия върви, някои актьори даже вече си отидоха от този свят…
Аз лично съм малко чепата и не можах да издържа да ги гледам повече от седмица, но тук си е направо религия!
Направете нещо такова!
Да вълнува хората с човешки емоции, да показва живота им, без да дразни!
Тогава пак ще ви заобичаме, там е разковничето!
Успех момчета!💪💪💪

# 579
  • Sunshine state
Няма завършеност на сюжетите в епизодите, както беше в сезон 1. Тази серия ми хареса.

# 580
Веселяшка, не им давай идеи да правят "Дързост и красота" по български. Или още по лошо "реалити" от рода на "София ден и нощ". Joy
Аз да си призная не съм се асоциирала с героите, а и не съм изпитвала такава нужда. Просто харесах свежия вид и лежерния хумор в първи сезон. Енергията, която струеше от екрана. Забавните случки, приятелството и подкрепата между героите. Как се обединяваха, как се бореха, как имаха хъс за работа и добър живот, как бяха обикновени хора със земни мечти. Как се влюбваха, трепетите, които изпитваха и желанието да се борят срещу несправедливостите и неправдите и мечтаеха за един по добър живот в един по добър свят. Залитанията им насам натам, но осъзнавайки се и връщайки се в лоното на доброто. И всичко това през призмата на лекия хумор и забавата.
И изведнъж всичко това изчезна във втори сезон като с магическа пръчка. Наркотици, кални борби, герои разкъсвани от тежки вътрешни противоречия, лутане, несвързаност, драма, сивота.
Откъде им хрумна да събират Ивон и Гомес. Те бяха изживяли своят трепет и своята любов и бяха преминали на друго ниво. Едно по дълбоко психологическо ниво. Бяха станали добри приятели от сорта - единия се обажда в два през нощта, а другия само пита трябва ли лопата и къде да копае. Wink Защо съсипаха тази така безценна връзка и я превърнаха в безсмислена любовна драма. Там не трябваше да пипат. Там нещата бяха идеални. Хора преминали през това и останали приятели, истински приятели, не се връщат към ония трепети, защото имат нещо много по ценно, което ги свързва. Там отношенията са на друго ниво вече. Поне аз така ги възприемах и така ги харесвах. Тогава имаше химия между тях, а не като любовна двойка, защото между тях има обич, но не и любов.
Ей такива работи си мисля аз, но си мисля и това, че щом ме навеждат на такива дълбокомислени размисли, значи идеята на сериала и комедийния елемент са избягали далеко, много далеко от първоначалния замисъл. Sunglasses

# 581
Не е нужно да си критик, че да видиш колко зле е сезон 2. Никакъв сюжет, никаква интрига, никаква комедия. Едни вяли и безплътни герои. Иначе и аз го гледам лежерно. Толкова лежерно, че снощи забравих да го гледм... Иначе в този комедиен сериал като се замисля за 12 епизода се сещам да съм се смяла от сърце само на пазарлъка между Стойчо и Художника... една сцена от 12 серии, не е добре. И не съм само аз, сигурна съм...

# 582
Не си, не си само ти Ели. И аз съм така.
Джастев и той още споменава "преговорите" и се надяваше да има още такива комедийни сцени. И той като мен много му се искаше да гледа сериала, но с напредването му изгуби желание да го следи.

# 583
  • софия
Моето отношение и впечатления от втори сезон са като на Джаста. Пускам го само, за да хвърля поглед на Бойко Кръстанов, полякинчето, художника и Розата, но този път нищо не можа силно да ме разсмее или прикове вниманието ми, за да запомня. В снощната серия дори не знам какво се случи, освен че имаше сватба.

# 584
  • Разпиляна във въображението
Ивон и Гомес не са си изживели връзката. Тя бе прекъсната със забременяването с Марти. В този сезон не видях той да иска да има вземане-даване с Виктория. Винаги я режеше. А "разделите" между Ивон и Гомес са в резултат на недоразумения, а не че те наистина искат да се случи. И двамата мислят, че другият е привлечен от предишния партньор, а то не е така. Никола си  леке и няма промяна. Виктория да- влюбена, но просто не се случва и си остана озлобена изоставена жена.

Съгласна съм за разпиляността на сезона. Трябваше освен основната сюжетна линия - Тасев и хотела, да вмъкват и локални хотелски проблеми за решаване във всяка серия, с които да решат и основните.

Общи условия

Активация на акаунт