Съни бийч по bTV - 4 Сезон 2

• 43 302
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Всъщност Джасте, много съм далече и от Щатите, и от желанието “Дързост и красота” да се повтори! Опазил ме Господ!🤣 Говорех за народен сериал, пълната противоположност на американските, напудрени и накипрени богаташки фамилии!
Да почувстваш близки трепетите, но и проблемите на хора като нас, това беше идеята!
Аз иначе отдавна споменах тук за изчезналите безгрижие и лежерност на родния сериал…
На морето би трябвало атмосферата да е съвсем различна…Изгуби се магията, да!
Шапки долу пред забележителния, комедиен талант на Стойчо Розата - неотразим, на Художника - луд и неповторим, на Кадурин - най-симпатичния мрънкалник, когото познаваме : тези тримата буквално изнесоха целия сериал на плещите си! Великани, да са живи и здрави!
И вие също тук!👍 Хубав ден ви желая!

# 586
Да, че беше разпилян - разпилян беше втори сезон. Линията Ивон-Гомес беше тъпа, та тъпа. Последните две серии бяха добри и горе-долу се връщаха на нивото от началото на първи сезон. Но истината е, че от забавен, ненатоварващ, неангажиращ сериал, който ни разведряваше, се превърна в турски/индийски/латиноамерикански водевил.
Като чета повечето тук, обаче, имам чувството, че нямате какво друго да правите. Естествено, това е форум и всички имаме право на мнение. Ама то са анализи, то е грандиозно критическо мислене, то са драми. Проблемът е, че тръгвате от волЕ с лошо и търсите лошото и очаквате, и очаквате... Как не забелязахте, например, че героят на Иво Аръков вече не е това тъпо и идиотско парче, което беше в началото на втори сезон?!?! Факт е, че съпътстващите персонажи изнесоха този сезон - дори Аня Пенчева ми хареса /която иначе не харесвам, да не кажа, че не понасям/. Но жената си се справи страхотно с ролята на вятърничавата майка на Младен.
Аз не мисля, че съм идеалният човек, перфектният. Затова и не изпадам в състояние на абсолютно, тотално отричане и обвинение, на налагане на някаква стигматизация на сериала.
И да, Гомес и Ивон бяха наистина вяли и апатични. Джаста Праста много точно го е написала: " Откъде им хрумна да събират Ивон и Гомес. Те бяха изживяли своят трепет и своята любов и бяха преминали на друго ниво. Едно по дълбоко психологическо ниво. Бяха станали добри приятели от сорта - единия се обажда в два през нощта, а другия само пита трябва ли лопата и къде да копае. Защо съсипаха тази така безценна връзка и я превърнаха в безсмислена любовна драма. Там не трябваше да пипат. Там нещата бяха идеални. Хора преминали през това и останали приятели, истински приятели, не се връщат към ония трепети, защото имат нещо много по ценно, което ги свързва. Там отношенията са на друго ниво вече. Поне аз така ги възприемах и така ги харесвах. Тогава имаше химия между тях, а не като любовна двойка, защото между тях има обич, но не и любов." Това е есенцията на всичко написано! Имам притеснения, обаче, как И/А ще оправят тази простотия. Stuck Out Tongue

Идва лято, дано да сме здрави и да гледаме трети сезон. И/А надявам се, че ще помислят над нашите градивни критики. Отново ще се върнат към акцентиране на случките и забавния живот, а персонажите ще са спомагателни. А не както във втория сезон - само битовизми и проследяване на житейските драми на героите. На такива сме се нагледали. Щото, ако и сезон 3 е такъв турски сериал, както втори сезон, да знаят, че "уважаемата публика" просто ще покаже червен картон.

# 587
Моето мнение е по-различно. На мен много си ми хареса сезона. Е, не е като да няма какво да се подобри, но от сега вървящите сериали, този е най-добрия според мен ( в т.ч. ми харесва повече от другия на Иван и Андрей "Мен не ме мислете"). Да, Ивон и Гомес бяха слаби като изпълнение и нищо особено, линията с Тасев и затвора не знам защо изобщо я имаше, но за сметка на това страшно се забавлявах на Дарина и Младен и всички около тях. За мен те бяха основната сюжетна линия този сезон (а може би така си е било замислено) и всичко беше с много хумор, не знам защо толкова им липсва на някои. Но Дарина, Младен, Художника, Стойчо Розата, сватовете и Аня Пенчева отвяха сезона, много яки! Снощи много ми хареса идеята за ергенското парти, гледали сме я в чуждите филми, но за първи път някой да я използва така добре в бг продукция - хем не пресолиха манджата, хем беше по детски забавно. Като цяло, доволна съм, днес последен епизод и после чакаме следващия сезон. Просто на фона на сериалите, които се въртят у нас, това е сериала, който най-много ми допада и си го чакам Simple Smile

# 588
  • софия
Този сезон най-забавно ми е Влез в сериала. Ако има следващ, ще вземат да развалят и това.

# 589

Дам,сега и Иван да дойде ще стане шоу.

# 590
  • София
Само сватбата ми хареса и добре, че мина без издънки, че това е нещо като неписан закон. Харесаха ми също така думите на Младен към Гомето и Ивон след сватбата. И като цяло Жорката и Младен бяха яки.
Всичко останало твърде вяло и скучно като за предпоследен епизод.
Дано днешния последен епизод оправи поне малко настроението, че засега сезона си е доста слабичък ако трябва да го сравним с първия.

# 591
Нищо не подсказва, че не са си изживяли любовта Ивон и Гомес, прекъсната или не. Те просто са на друго ниво отношения. Затова и липсва химия. Това, че режеше Виктория няма общо с "чувствата" му към Ивон. Сигурна съм. Ако беше влюбен във Виктория, ни Ивон щеше да го спре, ни някой друг. Но той не беше. Беше привлечен, но не и влюбен. А с Ивон се събраха, защото сценаристите така решиха. Joy Като приятели имаха страхотна съвместимост. Ивон в първи сезон също беше много яка. Другата душа от екипа на хотела, която го оживяваше.
Пп Веселяшка, изцяло съм съгласна с теб. Grinning

# 592
Този сезон най-забавно ми е Влез в сериала. Ако има следващ, ще вземат да развалят и това.

Ееее, айде по-позитивно, де. Heart Eyes Всички се учим. Да се надяваме, че и те ще се научат...

# 593
  • София
Харесвам детайлите.

Отношението на героя на Андрей при мрънкането на Младен (нетърпение и досада) и разликата, когато Дарина подхвана Гомес (неподправен страх от Bridezilla). 😂

"Последният Младенски запой". 😁

Разделените белезници с пухчета на бащиците.

Присъединявам се към призива за мини история във всяка серия. Както беше лудият немец, шейха, готвачите и т.н. в първи сезон. И хем да има неангажиращо забавна история, хем паралелно да върви и сюжета с главните герои. Иначе като са само те, отива на сапунка. 🙄

И щом толкова много хора смятаме, че Ивон и Гомес нямат химия, не ги събирайте! И без друго Ивон гони Елена по злоба напоследък. Не мелиш брашно с бащата, ок, ама да си гадна ей така, не е ок. Стигне ли се до съд, ще се принуди да му дава детето.

Очаквах полякинчето да е аниматор, щеше да е забавно и да има поле за сцени на ревност от Стойчо Simple Smile)

# 594
На мен пък точно това ми харесваше че нямаше мини истории защото миналия сезон от мини истории стана истинска боза историята се разми и беше мега тъпо. Но хора всякакви няма как да се хареса на всички важното за екипа е рейтинга и той ще им подскаже как да продължат със сезон 3. Дали се снима вече сезон 3?

# 595
  • Враца
Пропуснах няколко епизода и няма как да ги наваксам, та не разбрах, Дарина разбра ли за изневярата на Младен ?

# 596
Да, разбра, но му прости. И се ожениха.
Любов, ко да прайш. Пък и както казват не му е от сапун да се изтърка. Joy Wink

# 597
  • Варна
+1 Да! На миниисториите.
+1 НЕ! На Ивон и Гомес.

# 598
  • София
Каквато и да беше, Ивон в предишния сезон бе във всеки кадър атрактивна и с външния си вид, и с постъпките си.
В този - скучна,намръщена и забравила, че има дете, добре че е Никола да й припомня за него.
Любимецът ни Гомес   -също някъде се изпари харизмата му.

# 599
Наистина не можах да разбера каква е причината Ивон да зареже новородено , освен защото така е било по-добре за сценария?! Няма логика, а персонажа на Ивон от това на мен ми стана несимпатичен. Тя иска да се изкара, че  едва ли не се жертва за детето, но аз заплахата не разбрах каква е и от какво го пази.... От баща му милионера?

Общи условия

Активация на акаунт