Съни бийч по bTV - 4 Сезон 2

• 43 076
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Е пораснала е вече, де.
Жив гей е Никола с тези аутфитчета и зализани къдрички. 😁
Тази песен на Графа и в двата сериала я използват.

# 61
Опитах се да се сетя за по-лоша актриса от Братоева и не можах. Уж хубава, а нещо не й се получава.

Обаче тази, която играе майката на Никола също хич не я бива. Нея мисля, че не съм я виждала другаде 🙄

Ако беше първи сезон сигурно нямаше да го гледам. Дано после се пооправят нещата.

# 62
  • Разпиляна във въображението
Гомез и адвокатката Simple Smile

Всъщност нещо такова единствено можеше да ги набута всички в нов хотел.

# 63
Много зле тръгва втори сезон!
Нищо общо с лежерния хумор и усещане от първия! Имам чувство, че всички рецитират. Само Гомес ми е естествен.
А любимият ми Младен - ужас. Толкова тъп ли беше или сценаристите се уливат?

# 64
Адвокатката е детето от "Връзки".
Майката е бившата жена на Малин Кръстев -Станка. Фамилията не мога да сетя. Играеше и в Татковци. Майката на Ягодка.

# 65
Мдаа, избяга лежерността, взе да се сапунисва нещо. Липсва ми оная енергия, веселост, неангажираност, която завладяваше в първи сезон.
Сега малко ме напрягат зараждащите се интриги. Дано не забие в посока турски сериал.
Пп Добре, че писахте, че адвокатката е хлапето от "Връзки". Позната ми беше, а не можех да се сетя откъде.
Пп Ох, и тия наркотици. Тая линия хич не ме кефи.

# 66
  • Галифрей
Явно са си я харесали и купили,чудех се от къде ми е позната.
Хъм прокорора е един от известните бг актьори дублажи съм го слушала много пъти, не мога да се сетя името му. Много хубав глас.
Никола нещо ми се струва умекнал от както разбра,че има син някак си клекна и не му стана приятно от далаверите на майка му. Направо сякаш се 💩 когато тя каза “ Какъв нотариус?” Страх го. Актрисата  играеше майка на онази ягодката учителката 😀 Много я бива да играе злобни кучки.
Питонова се фръцка,злобе и точи лиги по Гомез. Ей стой далеч от него ма

# 67
  • София
Засега не ме грабва, само превключвам на другия канал с двойките. Половината време стоят и се гледат. За миг дори не се засмях. Виктория са я утрепали с това русо, не вярвам сама да се е загрозила така. На Младен са му се задълбочили диалектът и оглупяването от общуването с нАуката ли?

# 68
Днес серията си беше драма, далеч от комедията. Затвори, наркотици, разпада се "брак", дете с двама бащи, и естествено пак започват с тормоза на Никола над Гомес.

# 69
Да, бе, що забиха тъй, още малко и ще подгонят Отчаян живот. Пък Иван ко вика - "Забавлявайте се!". Забавлявай се ти, Ванка. Ние нещо не успяваме.
Пп Абе, как веднъж не се направи една истински свястна бг продукция, без рецитали, със свеж хумор, добър сценарий, още по добра режисура и актьори, които да следват зададената сюжетна линия. Защо все трябва да се драматизира, да сивее, да ни се навира в очите българската действителност по най глупавия начин. Ние живеем в нея, няма нужда да ни я навирате и в очите. Дайте на хората малко свежест, малко глътка въздух с малко лежерен и непретенциозен хумор, да се ободрят, да се усмихнат, да забравят за малко ежедневието. Е, тъй, де, ама не би.

# 70
  • Галифрей
Очаквам да живне както преди. Някак си този хотел пустее. Лиспва ми как тичаха да огаждат на  гостите, как изглежда работата на служителите. Смешните  ситуации като оня епизод с кучето. Сърцето на хотела, ей това липсва. И това което каза Джаста Праста, трябва ни свежо и тн. Амам от драми.

# 71
Джаста, не мога да го кажа по-добре! Големи очаквания ли имах, те ли свалиха нивото, не знам, но изобщо не съм очарована. Преди очаквах с нетърпение епизода и не отлепях очи от екрана, докато сега  ми е като фон просто. Нито е забавно, нито интересно.

# 72
  • Mediterraneo
Опитах се да се сетя за по-лоша актриса от Братоева и не можах. Уж хубава, а нещо не й се получава.

Думанян я бие.

Очаквам да живне както преди. Някак си този хотел пустее. Лиспва ми как тичаха да огаждат на  гостите, как изглежда работата на служителите. Смешните  ситуации като оня епизод с кучето. Сърцето на хотела, ей това липсва. И това което каза Джаста Праста, трябва ни свежо и тн. Амам от драми.

Чакай, де, хотелът още не е отворен, нямат персонал назначен, за гости да не говорим.

# 73
Първият сезон беше точно това - лек, неангажиращ, забавен.
И по стара българска традиция го скапаха.
Сценаристите същите ли са?
Или продуцентите ни взеха за едри бели птици и ни пробутват полуфабрикат?

# 74
  • Варна
Започнах с летящ старт направо от втори епизод, без да съм гледала първи...
МНОГО МИ ХАРЕСА.. Сигурно съм се затъжила за героите..
Харесва ми идеята всички да работят заедно и да искат доброто за хотела, но пък всеки със своите егоистични цели и задни мисли.
Дарина ми седи по-добре с "художника". Мислят еднакво.. добре си подават и отиграват репликите.. даже сексуално напрежение се усеща.. Дарина и Младен съвсем са като от различни планети. Детска работа.. в първи сезон ми бяха по-убедителни като химия..
Господин Никола не разбрах защо толкова се е впечатлил че има дете, не е в негов стил, явно иска да впечатли баща си с внука.. надявам се Ивон да не му се даде лесно.
Госпожа Тасева, достойна майка на Никола..
Виктория ми изглежда тъжна, жал ми е за нея.

Общи условия

Активация на акаунт