Съни бийч по bTV - 4 Сезон 2

• 43 113
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Не го разбивайте Ванката така😄, на мен лично ми хареса тази серия. Повечето линии са пошли, но явно това е реалността!
Аз лично имам претенции само към чуваемостта, на Гомез половината реплики не ги чувам, не ме кефи и самия артист.

# 76
  • Галифрей
Е да празен е защото сега отварят така е, но просто  исках да кажа,че лиспва ритъмът, както беше преди. Трябваше да го направят как се опитват да превлекат клиенти Гранде опенинг, и слушат интервюта за персонал а те са смешни. Ей такива неща.
Ама айде няма са съдя, може по натък почне купонът.

# 77
Звукът е ужасен. Тв-то ми е обикновено на 15. Днес на 30 се напрягах да чуя.

# 78
Гомез ми е любим персонаж, но два епизода вече няма живец, няма блясък в очите, няма енергия, един огрухан, умислен.. пфуу, скапват му образа.

# 79
  • Варна
Аз лично имам претенции само към чуваемостта, на Гомез половината реплики не ги чувам, не ме кефи и самия артист.
По принцип актьора го харесвам, но в този филм с тази меланхолична физиономия ми прилича на:

# 80
Този сезон нямаше как да започне лежерно, понеже в края на първи се разпаднаха много неща - връзката на Гомес и Виктория, на Никола и Ивон, отношения баща-син в хотела, Дарина тръгна по черен път. Имаше измислен хепиенд с позициите им в хотела без Никола. Аз лично очаквах да са два враждуващи хотела и така да отмъщават Никола и майка, но то много трудно и скъпо за снимки. Тъй че малко наивно метнаха стария Тасев, за да вържат пак интригата.
Това, което ми беше супер нелепо в серията е как Никола беше любезен мазен с Гомес и Виктория и тя така и само говореха как искат да се разбират добре. Сериозно ли мислят, че ще им се върже? След като Гомес срина Никола пред баща му и заряза Виктория? Joy
Сега само липсва да дойде Ивон и ще живне историята. Беше много мудна и сива серия, и за мен най-вече заради пустия хотел. Очаквам като отворят и почне сезона да се оправят нещата.

# 81
  • Галифрей
М няма защото е изморен и тормозен от Тасеви. Иска да си види голямо си дете се бори да има повече парички за да храни новото си семейство. Никак не му е лесно на Гомез и се опитва да помогне на големият Тасев. И тая Питонова му се завира 🙄 Оф дайдете му възтух на този човек.

# 82
  • Варна
Аз ли съм единствената, която се кефи на сериала? Всичко ми харесва и се забавлявам.

# 83
Аз ли съм единствената, която се кефи на сериала? Всичко ми харесва и се забавлявам.
И аз ! Гледам толкова много да не се задалбавам, основното действие ми харесва, разбира се, някои неща и мен ме подразниха, но чак толкова, не. Минали са два епизода не бива да се правят някакви кардинални заключения вече. И в миналия сезон имаше неща , които “не бяха моята чаша чай”, но това по никакъв начин не промени мнението ми.

# 84
  • Галифрей
Аз обичам  Гомес ❤

# 85
  • Варна
Гледах и първи епизод.. JoyJoyПаднах от смях с Младен и бухтите..
Май вече е късно да обявяват трети сезон.. или?

# 86
  • Sunshine state
Това е първият бг сериал, който гледам. а и сериал изобщо от години. Първият епизод не ми хареса особено, но вторият пооправи нещата. Само персонажът на Младен ми простее прекалено и на мен лично не ми е забавен. Хайде да отварят и да има случки с гостите.

# 87
  • София
  епизод 2

Съни бийч - сезон 2   епизод 2

# 88
И аз се чудех от къде ми е позната адвокатката. Това не е ли Дана от една от последните Ферми?

# 89
На мен също ми харесва втори сезон и си го гледам с кеф.
Да, няма го летящия старт на първия сезон, леко мудно тръгна, но въпреки това се надявам, че ще има интересни и забавни моменти.

Гомес и адвокатката изглеждат доста добра комбинация, да видим…
Единствено и само Братоева не харесвам от актьорския състав, останалите са супер.

Общи условия

Активация на акаунт