Съни бийч по bTV - 4 Сезон 2

• 43 051
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Ако питате мен обаче, трети сезон трябва да започне директно оттам, където свърши първи🤔 Тъй де!🤷🏻♀
Забравят за втори сезон и се пробват пак да ни поднесат нещо по-качествено, викам аз!
Лошото е, че ако изхвърлят тотално дрогата от сериала, изчезва и Художника, и Розата с пустата спирулина?!?
Обаче това позволява на Дарина да се пробва по друга, по-хармонична и морално издържана сюжетна линия!
Да развият там нещо друго около нея и Младен - не съм сценарист, не знам какво да предложа, но връщането при канцеларските мишки в БАН, беше абсолютно ненужно!
Претупаха и кредита на Младен🙄, все недоизпипани неща, а така рейтинг не се вдига!
Ивон и Гомес не върви, Гомес и Виктория - също! Нова мадама да вмъкнат, да ги разбута малко емоционално, да се събудят от летаргичен сън…
Мен ако питате, не й трябваше на Ивон бебе от Никола…Една хубава страст беше достатъчна, те химията си я имаха!
Да се бори после със себе си заради неприятния персонаж на Никола, а Гомес да си има друга, да вкарат малко динамика,  женски, колоритни образи, съревнование, ревности…Най-мразим сватби и бебета…Айде сега, ще се прехласваме какво било сторило Митачето в памперса🙄
Или как да купим смешен, но безбожно скъп, годежен пръстен🙄🙄
Много бързо ги набутаха в руслото на семейния живот…Луди-млади са, на Слънчака, а къде е живота?!
Да докарат разни тумби в хотела, да стане една готина мешана скара от всякакви хора и характери, стига с тези задкулисни игри, покери и т.н! Колкото и да обожавам тоз страхотен покерджия дето им спаси задниците в първи сезон!
Аз пак взех да нареждам кат стара свекърва ама искам да ми е забавно с тях на Слънчака, да ми се прииска и аз там да се побия, не да гледам само как да се махна от скука!
Вие как мислите?!

# 721
Така мислим Simple Smile Ама кой ни пита...

# 722
Btv са виновни, съсипаха сериала от самото начало и не му дадоха шанс

# 723
  • Разпиляна във въображението
Новата тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1453497.new#new

Може да предложите анкета

# 724
  • Бургас
Ай ся пък БТВ виновни.Напомни ми за разни комисии, одобряващи сценарии от комунистическо време.
Запомних от онлайн платформата, че има различни режисьори от някоя си серия нататък. Но за сценаристите не знам нищо-от първия сезон ли са или са нови.
Иначе материал за нов сезон колкото искаш. Толкова сюжетни линии нахвърлиха като мрежи в морето.Която и да подхванат могат да направят чудесен сезон. Давам им Да, както е модерно от един реалити формат, но да имат едно на ум.Ако се проточи премиерата на трети сезон може и да ни спадне интереса. Поне за мен е така.

# 725
Страхотен сериал.Лек и разтоварващ  .

# 726
А, Ре, спрях да се втелясвам, (по скоро ядосвам), че опропастиха хубавото нещо.
Сега се забавлявам като коментирам, че верно коментарите са по забавни от сериала. Joy
Ох, сигурно ще ме убиете с камъни и язък ми за всички дълбокомисленици, но, ако има трети сезон на Пътя на Честта, аз бих му хвърляла оче. Е, те такава глупост и комедия просто няма. Joy
Тука 100% подкрепям, особено ако има всекидневни коментари от теб! 😂

# 727
Здравейте. Започва излъчване на нов сериал с Животът на Жоро от Съни бийч. От 22 май в 23 ч. по бтв комеди

# 728
Тоз пък ми беше най-досаден, особено втория сезон.

# 729
Абе досаден - не бих казала. Ама няма ли да има Съни бийч 3? Продуцентите не са ли си преосмислили виждането и да сглобят нещо свежо.... Толкова материал имат да му се невиди

# 730
Толкова материал пък сезон 2 беше доста смотан, според мен, разбира се. Освен още да го забозят, друго няма да направят..

# 731
Ще почнат заснемане това лято

# 732
Бойко Кръстанов беше при Цитиридис и загатнаха за сезон 3.

# 733
  • Велико Търново
Те при Цитиридис бяха и тримата - Бойко, Дънди и Явор.

# 734
Бяха, да, но не ми се пишеше подробно в онзи момент.

Общи условия

Активация на акаунт