Забременели след инвитро тема 51

• 60 735
  • 767
  •   2
Отговори
# 660
Влязох в 19 седмица, първа бременност ми е, доколкото разбрах съм със задна плацента. ☺️

# 661
Към milenahot беше всъщност Sweat Smile Мисълта ми беше, че в по-ранните седмици е нормално да не се усеща много, още повече с предна плацента.

На мен ми е първа бременност, но движенията на фъстъчето започнах да ги усещам още около 12 г.с., ниско долу в корема. Но тогава бяха много редки и леки, по-късно започнах да го усещам повече, а сега си е почти постоянно. Доста успокояващо е и много се забавлявам да гледам как корема ми шава. Сега не се панирам толкова между прегледите, ходя си веднъж на месец Simple Smile
Скрит текст:
Tessaria , предполагам, че към funn се обръщаш, но и аз да си кажа Blush
Аз също съм с предна плацента ( и както milenahot с добра " въздушна възглавница" ) и започнах отчетливо да усещам чак към ... наближаване на 22 седм.
Мисля, че и това дали е първа, втора и т.н бременност също има значение.

# 662
Момичета, някоя пускала ли е хромозомно секвентиране в Геника след отрицателни изследвания за Даун, Патау и тн?

# 663
Здравейте, момичета. Вече от седмица не слагам кринон гел, но продължава да излизат от влагалището буци, бяло и кафяво. Понякога има и жълтеникаво течение. Колко време след спирането му продължава да излиза?? Благодаря!

# 664
Колко време го слагахте кринона?

Здравейте, момичета. Вече от седмица не слагам кринон гел, но продължава да излизат от влагалището буци, бяло и кафяво. Понякога има и жълтеникаво течение. Колко време след спирането му продължава да излиза?? Благодаря!

# 665
Момичета тези от вас които имат килимчета за бебчетата за игра. На какви модели сте се спрели?Сега като им видях цените и ми стана лошо😳Ами се иска такъв който да не е постоянно на земята. В смисъл да си го сгъвам и когато малката играе да го постилам🤔

# 666
Момичета тези от вас които имат килимчета за бебчетата за игра. На какви модели сте се спрели?Сега като им видях цените и ми стана лошо😳Ами се иска такъв който да не е постоянно на земята. В смисъл да си го сгъвам и когато малката играе да го постилам🤔
Здравей, аз си поръчах от една жена от OLX за 22 лв. Тя не знам откъде ги зарежда, нови килимчета с удобна чантичка към тях. Този който аз си взех е 120x180 см. и е идеален за бебка да лази и да си играе на него. Също така е изолиран от пода да не пропуска студ. Ако искате мога да ви дам контакти. Забравих да кажа - сгъва се и може да си го разгъвате когато детето играе само Simple Smile

# 667
Здравей, аз си поръчах от една жена от OLX за 22 лв. Тя не знам откъде ги зарежда, нови килимчета с удобна чантичка към тях. Този който аз си взех е 120x180 см. и е идеален за бебка да лази и да си играе на него. Също така е изолиран от пода да не пропуска студ. Ако искате мога да ви дам контакти. Забравих да кажа - сгъва се и може да си го разгъвате когато детето играе само Simple Smile
Да ако може☺

# 668
Да ако може☺
Писах ви на лични Simple Smile

# 669
  • до най-прекрасния мъж
Не влагайте много пари в подобни килимчета. Дъщеря ми откакто пролази, хола й е тесен, килим сложих, голям и пак не й стига. Пролази ли бебето, няма нужда от килимчета, защото децата не стоят на тях. Аз купих пъзел, който сега се чудя какво да правя.

# 670
Да ако може☺
Писах ви на лични Simple Smile
О,не определено няма! Искам от тези дървенета активни гимнастика,а на спалнята на матрака няма как да я сложа. Като е на земята и самото и стоене на корем и обръщане и е по лесно,явно заради това,че е по твърдо. Не искам ДС я слагам върху нашия килим. Трябваме нещо което да постилам и същевременно фа пера в пералня.Определено 120 лв няма да дам за нещо което ще ползваме три месеца☺

# 671
  • до най-прекрасния мъж
В Лидл скоро пускаха такива меки килимчета за игра. Бяха подобни на тези, които са към активните гимнастики - като шалте, но шарено. Хем изолира, хем се пере лесно. Аз ако знаех, щях да метна едно одеяло или чаршаф върху нашия килим да се въргаля на него и хич нямаше да купувам пъзел. Но минало вече. Иначе, пъзелите са удобни, защото се събират и не пречат и се чистят лесно.

# 672
В Лидл скоро пускаха такива меки килимчета за игра. Бяха подобни на тези, които са към активните гимнастики - като шалте, но шарено. Хем изолира, хем се пере лесно. Аз ако знаех, щях да метна едно одеяло или чаршаф върху нашия килим да се въргаля на него и хич нямаше да купувам пъзел. Но минало вече. Иначе, пъзелите са удобни, защото се събират и не пречат и се чистят лесно.
Ами моята беба няма собствена стая все още🤷♀Трябва ми килимче за да и го постелим като сме във всекидневната или спалнята и си играем на земята☺

# 673
  • до най-прекрасния мъж
Да, ние сме също така. Играем си в хола, защото в спалнята няма място за игри. Там опънах голям килим, защото като пролази, често се претъркулваше, а сега се изправя навсякъде и съответно понякога пада. Пъзелът го ползвахме 2 месеца, от 6 до 8. На 8+ пролази и вече не стоеше грам върху него.

# 674
Момичета, притеснявам се, че от седмица не слагам кринон, а до няколко дни продължаваше да излиза във вид на кафеви буци. Последните 3 дни има и кафяво-жълто зацапване. Притеснявам се, на някоя да се е случвало толкова дълго да се чисти или това зацапяане може да е от нещо друго. Последно бях на преглед на 31.10 и всичко беше ок.

Общи условия

Активация на акаунт