МБАЛ Надежда - тема 21

• 73 659
  • 873
  •   1
Отговори
# 510
Каква е цената за фотосесия при изписване в болницата?

# 511
Май при всеки взимат различно 😂 Ние платихме март 80 лв без да ни принтират снимки на хартия. Моя приятелка беше заплатила 70 с няколко принтирани снимки.

# 512
Здравейте,на фетална морфология в момента може ли да присъства бащата?

# 513
До колкото разбрах от сайта им - не. На мен ми предстои скоро и не мога да потвърдя, разчитам на информацията пт сайта.

# 514
До колкото разбрах от сайта им - не. На мен ми предстои скоро и не мога да потвърдя, разчитам на информацията пт сайта.

Моята е чак за 18-ти октомври при д-р Михова. Жалко,но като наближи ще се обадя и ще попитам. Благодаря за бързия отговор!

# 515
На 24.08 не можеше да присъства бащата на ФМ.

# 516
Не може. Мин седмица бях. Всички бащи за всички прегледи чакат отвън.

# 517
Здравейте, има ли фейсбук група на болницата случайно? Нещо не намирам…

# 518
И аз търсих днес, но не открих нищо актуално.

Здравейте, има ли фейсбук група на болницата случайно? Нещо не намирам…

# 519
Има група. Казва се: Пациентки на МБАЛ “Надежда" 2. Но не знам дали не е скрита, защото имаше един период, в който я докладваха от една друга група и тогава се наложи да се направи тази. Старата мисля, че от Фейсбук я блокираха. Не откривам как да дам линк към нея.
П.С. Сега видях - скрита е. Могат само да се канят членове, но трябва да са в приятели на канещия.

# 520
Здравейте,ще попитам и тук.
Предстои ми да запиша жк в болницата, основен пакет. Наистина ли са включени само 6 прегледа с ултразвук, и всеки следващ на каква цена се доплаща?
Аз, както съм свикнала на прегледи на 2 седмици ми се струва,че доста бързо ще ги използвам.
Благодаря❤ На БХС останах доста доволна от д-р Михова ❤

# 521
Здравейте,
Комбинират се прегледите на ЖК с тези за фетална морфология. Получава се средно един преглед на 3 седмици. Мисля, че е повече от достатъчно. Накрая приключва пакетът към 36 седмица, защото една част от жените раждат преди термин. След това се ходи колкото е нужно.

Здравейте,ще попитам и тук.
Предстои ми да запиша жк в болницата, основен пакет. Наистина ли са включени само 6 прегледа с ултразвук, и всеки следващ на каква цена се доплаща?
Аз, както съм свикнала на прегледи на 2 седмици ми се струва,че доста бързо ще ги използвам.
Благодаря❤ На БХС останах доста доволна от д-р Михова ❤

# 522
Много благодаря ❤

# 523
Здравейте, имам един въпрос към тези от вас, които не са се следили в Надежда, но са раждали там с планово секцио и преди това са минали на преглед при Кръстев: как минава прегледът и прави ли проверка за разкритие? Не говоря за консултацията, при която насрочвате дата и екип, а  за тази, която е преди самото раждане и с всички необходими документи - чиста микробиология, тонове и тн.
Нещо много съм се притеснила да не ми прави вагинален преглед и дали имам право да го откажа, въпреки че си давам сметка, че едва ли ще се осмеля да откажа...

# 524
Не прави преглед за разкритие по мои спомени, вагинален преглед, ако е имало и аз съм го отказала😁 не ме е преглеждал вагинално, но нищо чудно да съм му отказала.Аз нямам добри спомени и впечатления от него.

Общи условия

Активация на акаунт