МБАЛ Надежда - тема 21

• 73 659
  • 873
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Май месец платихме 80 лв. за 30 снимки на хартия и останалите електронно.

Каква е цената за фотосесия при изписване в болницата?

# 586
Билкова кръв таблетки, дали предизвикват и те запичане?
Водят се с облекчение точно на този страничен ефект, но не съм го пробвала.

# 587
Здравейте, знаете ли каква е цената на феталната ехокардиография при д-р Маринов? Не е толкова важно,ще разбера утре. Но все пак,ако някой знае,да съм подготвена. Благодаря.

# 588
Миналата година беше 180 лв., не знам да има увеличение от тогава.

# 589
Здравейте, обръщам се към всички бъдещи мами четящи това,
Може би тази тема не е за тук, но останалите бяха заключени. Искам да изкажа личните си впечатления от въпросната болница МБАЛ Надежда с цел да помогна на някоя от вас за решението си да отиде при д-р  Ненов (акушер-гинеколог). Първо на регистратурата страшно грубо отношение!
Да започнем с това, че претърпях спонтанен аборт в 9 г.с. който ми е първия за момента и бях в тотален шок и беше истинска мъка за мен да загубя първото си очаквано с толкова тръпка и любов бебенце. Та отидох при въпросния лекар- опитах се да му обясня подробностите относно преживения аборт, имах много въпроси и притеснения. Той дори не си направи труда да ме изслуша! Направи ми вагинален ехограф, установи аборта. Попитах го дали е възможно да развия инфекция, да следя ли температурата си- той отговори, че който ми го е казал това ме лъже. Попитах какви изследвания трябва да направя, съответно за да установя причината за аборта - получих в отговор, че не са нужни такива. Предписа ми противозачатъчни.С това приключи прегледа. Отношението му беше много грубо и не пожелавам на нито една жена да изпита това след такова преживяване когато най-много има нужда да получи поне малко помощ и разбиране от лекаря си, на който се е доверила.

# 590
Здравейте, обръщам се към всички бъдещи мами четящи това,
Може би тази тема не е за тук, но останалите бяха заключени. Искам да изкажа личните си впечатления от въпросната болница МБАЛ Надежда с цел да помогна на някоя от вас за решението си да отиде при д-р  Ненов (акушер-гинеколог). Първо на регистратурата страшно грубо отношение!
Да започнем с това, че претърпях спонтанен аборт в 9 г.с. който ми е първия за момента и бях в тотален шок и беше истинска мъка за мен да загубя първото си очаквано с толкова тръпка и любов бебенце. Та отидох при въпросния лекар- опитах се да му обясня подробностите относно преживения аборт, имах много въпроси и притеснения. Той дори не си направи труда да ме изслуша! Направи ми вагинален ехограф, установи аборта. Попитах го дали е възможно да развия инфекция, да следя ли температурата си- той отговори, че който ми го е казал това ме лъже. Попитах какви изследвания трябва да направя, съответно за да установя причината за аборта - получих в отговор, че не са нужни такива. Предписа ми противозачатъчни.С това приключи прегледа. Отношението му беше много грубо и не пожелавам на нито една жена да изпита това след такова преживяване когато най-много има нужда да получи поне малко помощ и разбиране от лекаря си, на който се е доверила.

Искрено съжалявам за това, което ви се е случило. Не разбирам защо не са по човечни, за тях е рутина, но за вас е било всичко. Бързо да се възстановите и скоро да пробвате отново!

# 591
Здравейте, въпреки че следя сайта на болницата все пак да попитам и тук. Има ли промяна в Ковид мерките и допускат ли се придружители на ФМ. Моля някоя, която е била скоро да сподели. Моята е утре и тая някаква надежда, че ще можем с таткото да споделим момента. ❤️

# 592
Не, не се допускат придружители.

# 593
В болница Надежда пускат, в мола-не.

# 594
Здравейте, въпреки че следя сайта на болницата все пак да попитам и тук. Има ли промяна в Ковид мерките и допускат ли се придружители на ФМ. Моля някоя, която е била скоро да сподели. Моята е утре и тая някаква надежда, че ще можем с таткото да споделим момента. ❤️

На 15.09. бях на ФМ в болницата и не пуснаха мъжа ми да влезе с мен.

# 595
Ех,мъжът ми ще е с мен,но е с децата и едва ли ще ги пуснат.

# 596
При приемането за раждане правят ли тест за к0вид или трябва да се направи предварително ,знаете ли

# 597
При приемането за раждане правят ли тест за к0вид или трябва да се направи предварително ,знаете ли

Февруари правиха, на място. Съмнявам се да има промяна

# 598
А някой да има актуална информация за цените на секциото към този момент?

# 599
В сайта на Надежда има ценова листа, всичко е написано. Днес питах на регистратура, 2820 лв. Ако се обадите, също ще Ви дадат подробна информация.

А някой да има актуална информация за цените на секциото към този момент?

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 14:25 от Zapetaika_

Общи условия

Активация на акаунт