МБАЛ Надежда - тема 21

• 73 659
  • 873
  •   1
Отговори
# 600
Охаа, доста се е качило от 2020.

# 601

Инфлация Grinning още на 1.09 2021 вдигнаха на 2700лв , аз родих февруари.

# 602
А нормално с упойка ?

Инфлация Grinning още на 1.09 2021 вдигнаха на 2700лв , аз родих февруари.

# 603
Мисля,че нямаше значение какво е раждането, цената мисля,че е една.
Ако не се лъжа.

# 604
  • Wonderland
По повод последните не много позитивни впечатления от отношение на лекари, да споделя и аз. След много препоръки си записах час за пролактичен преглед и цитонамазка в Надежда, при препоръчан лекар. На лекар съм, не на кафе, но за 140 лв. очаквах да си разменим повече от 3 изречения, две от които бяха рутинни, а третото - отговор на мой въпрос. Прегледът продължи точно 4 минути, изпратиха ме по живо по здраво, а после получих и странна диагноза от изследванията. Писах на лекаря по вайбър - проверил с цитолога, всичко било наред. Каква е тогава тая диагноза, която нито отговаря на възрастта, нито на състоянието ми... никой не знае.
Като цяло, предвид постоянното завишаване на цените от тяхна страна, е редно да растат положителните мнения, а не постоянно някой да има кофти отзив от намръщен и груб лекар. Grinning

# 605
Да, като цяло и аз не съм доволна,колкото бях 2020г.
Миналата седмица попаднах и на доста намръщена лаборантка,която ми взе кръв много сопната и намръщена в Парадайс.

# 606
А защо не споделите името на този "препоръчан" лекар, все пак темата е точно затова. Иначе анонимни отзиви навсякъде могат да се прочетат. Нали идеята е да си споделяме информация за конкретните специалисти, за да знаем при кого можем да идем и при кого не е добра идея.
Аз досега не съм имала кой знае какъв опит със специалистите им, само Патрикова, акушерка Красимира Радева, доктор Румен Николов и момичетата от регистратура, както и с доктор Анатолий Кръстев - единствено от него не съм с добро първо впечатление и се надявам второто да е по-добро, но да видим...

По повод последните не много позитивни впечатления от отношение на лекари, да споделя и аз. След много препоръки си записах час за пролактичен преглед и цитонамазка в Надежда, при препоръчан лекар. На лекар съм, не на кафе, но за 140 лв. очаквах да си разменим повече от 3 изречения, две от които бяха рутинни, а третото - отговор на мой въпрос. Прегледът продължи точно 4 минути, изпратиха ме по живо по здраво, а после получих и странна диагноза от изследванията. Писах на лекаря по вайбър - проверил с цитолога, всичко било наред. Каква е тогава тая диагноза, която нито отговаря на възрастта, нито на състоянието ми... никой не знае.
Като цяло, предвид постоянното завишаване на цените от тяхна страна, е редно да растат положителните мнения, а не постоянно някой да има кофти отзив от намръщен и груб лекар. Grinning

# 607
Здравейте,позволено ли е раждането с лак на ръцете и краката?

# 608
Здравейте,позволено ли е раждането с лак на ръцете и краката?
Задължително на палците на ръцете поне трябва да е свален. Причината за това е, че докато си под упойка промяната на цвета на ноктите показва проблем. Затова анистезиолозите искат махнат лак.

# 609
Здравейте, със сигурност е коментирано, но аз не съм успяла да намеря информация и затова ще си ви питам , ще се радвам ако някоя от вас има отзиви и сподели, налага ми се да планувам секцио още другата седмица и вероятно ще ме оперира др Камелия Павлова- Масларова, днес бях да запиша деня за секциото, излезнах разревана от кабинета, просто за пореден път се убеждавам, че в нашата мила държава и да си бременна е голям стрес - др Кръстев се държа неприемливо с думи и жестове и не издържах просто емоционално.
Та мисълта ми по скоро е някой с отзиви за нея ? Или да сменя лекаря (съответно и датата) много благодаря!

# 610
Здравейте,  
Минавам да дам отчет от днес. Имах контролен преглед при Кръстев и да ви кажа, беше ми ужасно притеснено от евентуален преглед за разкритие.
Този път чаках само 20 минути, влязох, прегледа всички документи, които се изискват за прием в болницата, уточнихме разни подробности по липсващите изследвания, насрочената дата и избрания лекар... И това беше всичко, тоооооолкова ми олекна.
Каза ми, че два дни преди датата за секцио и съответно ден преди приема ще ми се обадят да ми кажат в колко ч. да отида.
Споделих му, че от известно време имам болки в дясната китка и попитах дали рентгенова снимка би навредила, той ме насочи към кинезитерапевтите в Парадайс, каза, че може дори да не се наложи да ходя при ортопед. Дори предложи самият той да провери и да ми запише час.
Сега ми остават само още един контролен при АГ, два пъти тонове и разни подробности... Надявам се, че всичко ще е наред, но наистина ми олекна страшно много, дори не си давах сметка колко напрежение съм държала по повод този преглед.

Цитат
Здравейте, със сигурност е коментирано, но аз не съм успяла да намеря информация и затова ще си ви питам , ще се радвам ако някоя от вас има отзиви и сподели, налага ми се да планувам секцио още другата седмица и вероятно ще ме оперира др Камелия Павлова- Масларова, днес бях да запиша деня за секциото, излезнах разревана от кабинета, просто за пореден път се убеждавам, че в нашата мила държава и да си бременна е голям стрес - др Кръстев се държа неприемливо с думи и жестове и не издържах просто емоционално.
Та мисълта ми по скоро е някой с отзиви за нея ? Или да сменя лекаря (съответно и датата) много благодаря!
Пандичке, писала си докато аз писах, затова допълвам тук.

Аз ще съм при Павлова за планирано секцио, имам много добри отзиви за нея и се надявам, че очакванията ми ще се оправдаят. Тя е завеждащ рискова бременност, казват, че била много мила и внимателна, на моя мъж на колега жена му ражда при нея, много бързо се възстановила после и почти нямала вече белег.

Моля те, сподели (може и на лично) какво те смути при Кръстев, аз имах доста вътрешни противоречия относно него, но слава богу, всичко мина. Може дори да сме се засекли пред кабинета му, аз бях в 12 на преглед.

Ще държим връзка, стискам ти палци всичко да мине по най-добрия начин за теб и за бебчето ти!

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 14:12 от Zapetaika_

# 611
Д-р Павлова е една от най-добрите и желани в Надежда. Тя е шеф на отделението Патологична бременност. Имала съм досег с нея и според мен е страхотна като човек, специалист, отношение. Със сигурност ще сте в добри ръце при нея.

# 612
Много ви благодаря! Определено имах нужда да чуя нещо позитивно!❤
Д-р Павлова е една от най-добрите и желани в Надежда. Тя е шеф на отделението Патологична бременност. Имала съм досег с нея и според мен е страхотна като човек, специалист, отношение. Със сигурност ще сте в добри ръце при нея.

# 613
Може ли повече информация за кинезитерапевтите в МЦ?
Направили са физиотерапевтичен кабинет? Общ ли е или с някаква насоченост?

# 614
Бихте ли споделил малко повече за Кръстев. И на мен ми предстои среща с него

Общи условия

Активация на акаунт