МБАЛ Надежда - тема 21

• 73 610
  • 873
  •   1
Отговори
# 705
Да, заповедта е от понеделник. Дори вчера не бяха сигурни мога ли да сляза от отделението до кафенето или и това е забранено...

Това с тестовете явно е ново. В началото на месеца като раждах нито на мен, нито на мъжа ми правиха тест.
При естественото раждане може да присъства, при секциото чака пред операционната.
Поне така беше при мен.

# 706
Щом не пускат и до долу си вземете протектори за зърна за всеки случай да имате. Като раждах аз пак не можеше да се слиза, не можеше да се носи допълнително багаж и ми отказаха някой да ми купи от аптеката като слиза до долу. Така че - носете си да си имате за всеки случай.

# 707
Здравейте, аз имам следното питане, от допълнителното здравно осигуряване ми искат след като родя фактура на която да пише 'избор на елип' някой с моя проблем има ли ?

# 708
Ще Ви дадат телефонен номер след като родите на служителката, която отговаря за разбивките на фактурите. Тя ще Ви попита какви са изискванията на застрахователя Ви и ще Ви издаде разбивка спрямо тях. Тоест, ако застрахователят иска “избор на екип” - ще го има в разбивката.

# 709
Да, заповедта е от понеделник. Дори вчера не бяха сигурни мога ли да сляза от отделението до кафенето или и това е забранено...

А качват ли ги в сайта си или във фейсбук тези заповеди? Имам предвид как се запознават пациентите с тях- предполагам ако питат им казват какво може и какво не...

# 710
На регистратура, като те приемат, кажи им за ДЗО, ще ти дадат телефон на техния представител. Той ще ти обясни всичко.

Здравейте, аз имам следното питане, от допълнителното здравно осигуряване ми искат след като родя фактура на която да пише 'избор на елип' някой с моя проблем има ли ?

# 711
  • Sofia
Аз си правих по собствено желание, две седмици преди термина. По принцип нямам алергии и алерголозите даже ме убеждаваха да не си правя, ама нещо се бях филмирала и си направих😀 и да, излезе отрицателен.
Здравейте, има ли практика да пращат на алерголог за тест за упойки или всеки сам си решава?

# 712
Здравейте
Антигенния за бащата плаща ли се?

Прави антигенен тест и чака пред операционната - това за секциото със сигурност, за естествено раждане не знам, но по принцип свижданията са доста ограничени, да не кажа забранени.

Здравейте, знаете ли дали към момента се допуска бащата да присъства на раждането без значение естествено или секцио?

# 713
Да, 10 лв.

Здравейте
Антигенния за бащата плаща ли се?

Прави антигенен тест и чака пред операционната - това за секциото със сигурност, за естествено раждане не знам, но по принцип свижданията са доста ограничени, да не кажа забранени.

Здравейте, знаете ли дали към момента се допуска бащата да присъства на раждането без значение естествено или секцио?

# 714
Раждах в болницата естествено преди 2 седмици и ме попитаха дали искам бащата да присъства на раждането,следователно може

# 715
В цената за раждането включен ли е преглед за майката и бебето след изписването ?

# 716
Да, около 40 дни след раждането бях на преглед, беше безплатен,но на малката ма първия месец си го платихме, ако не се лъжа?
То никой и не е длъжен да ходи с бебето в Надежда на преглед, но мисля,че си беше платен.

# 717
Децата имат два безплатни прегледа в рамките на месец след раждането.
Поне миналата година беше така. Но не вярвам да са го променили.

# 718
Няма преглед на бебето освен ако не е написано в епикризата.
Майката има 30дни след раждането.

Запетайка как си? Как е бебчо?

# 719
  • Пловдив
И аз и бебка имахме безплатни прегледи.

Общи условия

Активация на акаунт