За дамата с полипа, само ще уточня че той се вижда само в определен период от месеца, за това доста лекари го пропускат. Не оправдавам лекарката за отношението и! На вас пожелавам скоро да имате 2 чертички.
Д-р Бутева или Бътева всички ли от Бутева сте недоволни?
Аз съм била на спешен при Бътева и не беше най -милия преглед... аз бях изплашена имсх контракции и болки.. а тя ми се скара че съм яла сини сливи... е то къде да знам, че не трябва да ям... можеше да ми го обясни нормално.
Не знам дали това с полипа е така, но и затова казвам, че е най-добре да се иска второ мнение, явно независимо коя болница посещаваш.
За доктор Бутева става въпрос, но Бутева или Бътева...направо не мога да повярвам какво отношение имат тези доктори към жени, които дори са бременни...
Пак казвам цените в тази болница са сред, ако не и най-високите в страната, апаратурата им е модерна, не виждам никаква причина да са недоволни и да си го изкарват на хората...
А още по-шокирана останах от нещата, споменати в това видео за МБАЛ Надежда и не само:
https://www.youtube.com/watch?v=nfu4-UKIt2k&t=1443s
И ако съдя по коментарите, това не са единични случаи...
Иначе доволни и недоволни от всеки доктор има винаги, но някои неща са прекалени.