МБАЛ Надежда - тема 21

• 73 620
  • 873
  •   1
Отговори
# 690
Запетайка, да в петък, ако всичко е наред , което ти пожелавам!

За дамата с полипа, само ще уточня че той се вижда само в определен период от месеца, за това доста лекари го пропускат. Не оправдавам лекарката за отношението и! На вас пожелавам скоро да имате 2 чертички.

Д-р Бутева или Бътева всички ли от Бутева сте недоволни?

Аз съм била на спешен при Бътева и не беше най -милия преглед... аз бях изплашена имсх контракции и болки.. а тя ми се скара че съм яла сини сливи... е то къде да знам, че не трябва да ям... можеше да ми го обясни нормално.

Не знам дали това с полипа е така, но и затова казвам, че е най-добре да се иска второ мнение, явно независимо коя болница посещаваш.
За доктор Бутева става въпрос, но Бутева или Бътева...направо не мога да повярвам какво отношение имат тези доктори към жени, които дори са бременни...
Пак казвам цените в тази болница са сред, ако не и най-високите в страната, апаратурата им е модерна, не виждам никаква причина да са недоволни и да си го изкарват на хората...
А още по-шокирана останах от нещата, споменати в това видео за МБАЛ Надежда и не само:
https://www.youtube.com/watch?v=nfu4-UKIt2k&t=1443s
И ако съдя по коментарите, това не са единични случаи...
Иначе доволни и недоволни от всеки доктор има винаги, но някои неща са прекалени.

# 691
Тя Джойката все е недоволна. Нахална и недоволна. Хиляди жени има с проблемно забременяване, и износване и какво ли още не, на Радостина все е по-голям проблема от обикновено.

# 692
Да те изритат като куче на пейка след пълна упойка и да не искат да ти дадат резултати на изследване, което е лично твое и заплатено от самия теб си е за недоволство отвсякъде. Без значение коя е въпросната дама, не съм запозната с нея. Нещата, които споделя, са меко казано ужасни. И нищо не оправдава такова отношение и неглижиране на пациента.

# 693
И аз съм споделяла негативен опит с въпросната д-р Бутева на Спешен кабинет. Ще оставя настрана фактът за прегледа от 2мин за 100лв., защото нали, спешност. Но отношението ѝ беше потресаващо. Подигравателно. Ехидно. И естествено, некомпетентно. Което е най - потресаващото в случая.

Изобщо, имах чудесно раждане с много положителни спомени и нищо негативно, за което да се сетя по време на протичането му. Солидни пропуски в проследяване на бременността, но нищо фатално, което да не може да се коригира. Но след последния ми, ужасно негативен опит и масовата некомпетентност и незаинтересованост, която получих от няколко, повтарям няколко лекаря в тази болница, дълбоко бих се замислила дали втори път да им поверя живота на нероденото си дете.

# 694
Аз лично съм ходила 3 пъти на спешен кабинет. 2 пъти съм попадала при нея и се ме заяждаше, вече се моля само ако се наложи и отида, ако е там ставам и отивам на друго място ! За тези въпросни отивания 1 път ми взеха 80 лв но ми правиха пкк и вагинален секрет, 2 ри път само преглед -90 лв и сега не бях при нея, при някакъва др бях ми взеха 70 лв в които се включваха и тонове .... Аз немога да повярвам, че всеки път тарифата е различна и само този път бях при лекарка дето и в самия амбулаторен лист името и отговаря с това на листа... обърнете внимание за написаното от ваше ляво при приема ... не е написано залудо, че не се разрешава преглеждането от специализант без специалист- явно има и други оплакали се за прегледи под нечии шапки.[/b]
И аз съм споделяла негативен опит с въпросната д-р Бутева на Спешен кабинет. Ще оставя настрана фактът за прегледа от 2мин за 100лв., защото нали, спешност. Но отношението ѝ беше потресаващо. Подигравателно. Ехидно. И естествено, некомпетентно. Което е най - потресаващото в случая.

Изобщо, имах чудесно раждане с много положителни спомени и нищо негативно, за което да се сетя по време на протичането му. Солидни пропуски в проследяване на бременността, но нищо фатално, което да не може да се коригира. Но след последния ми, ужасно негативен опит и масовата некомпетентност и незаинтересованост, която получих от няколко, повтарям няколко лекаря в тази болница, дълбоко бих се замислила дали втори път да им поверя живота на нероденото си дете.

# 695
Но след последния ми, ужасно негативен опит и масовата некомпетентност и незаинтересованост, която получих от няколко, повтарям няколко лекаря в тази болница, дълбоко бих се замислила дали втори път да им поверя живота на нероденото си дете.

Hearty, съжалявам да го чуя! Моля те, дай повече информация за кои лекари става дума и какъв е случаят. Надявам се не ти е трудно да говориш по въпроса.

За Бутева и аз съм с резерви. Попадала съм на спешен кабинет при нея, беше мила, адекватно подходи към ситуацията, но после на контролата усетих това негативно отношение. Помислих, че е защото не съм нейн пациент, ама явно не е било това.

# 696
Здравейте, има ли практика да пращат на алерголог за тест за упойки или всеки сам си решава?

# 697
Здравейте,  не знам дали ще съм Ви полезна, но в момента съм в Надежда за планово секцио, днес следобед мина дежурният анестезиолог, зададе ми няколко въпроса и това беше всичко.
Предполагам, че можете да си направите тест за свое спокойствие, аз по мое желание отидох на кардиолог преди секциото. Не че и тук не ми направиха ЕКГ и ехография, но не знаех и реших за свое лично спокойствие да свърша и това.

Здравейте, има ли практика да пращат на алерголог за тест за упойки или всеки сам си решава?

# 698
Пожелавам ти успех! На финала си! Нека всичко мине спокойно и бързо да се възстановиш!
Ако ти остане време след това драсни някой ред 🙂
Здравейте,  не знам дали ще съм Ви полезна, но в момента съм в Надежда за планово секцио, днес следобед мина дежурният анестезиолог, зададе ми няколко въпроса и това беше всичко.
Предполагам, че можете да си направите тест за свое спокойствие, аз по мое желание отидох на кардиолог преди секциото. Не че и тук не ми направиха ЕКГ и ехография, но не знаех и реших за свое лично спокойствие да свърша и това.

# 699
Благодаря за пожеланията!

Мога набързо да разкажа как минава приемът и първият ден.
Още миналата седмица ми се обадиха и ми казаха в колко ч да съм пред приемния кабинет с багажа си. В уречения ден не се налага минаване през регистратура. Застанах отпред, мъжът ми си тръгна... След 15-20 минути ми взеха личната карта, после ме пратиха за антигенен тест на етаж -1. Там жената беше много любезна и ме пита от носа или от гърлото предпочитам.
Върнах се горе и ми връчиха сто документа за подпис. Когато дойде редът ми да вляза, прегледаха всички документи и трябваше да ме прегледат. Отказах вагиналния, направиха ми само ехограф да видят бебчо. После ме пратиха за кръв и урина, после интернист и една санитарка ме заведе на третия етаж. Настаниха ме в тройна стая, но съм сама. После ме пратиха да обядвам... Храната е отделна тема.
После дойдоха да измерят тоновете и да ми обяснят какво предстои. Дадоха ми операционен комплект за другия ден - нощница, чехли, шапка и калцуни. Малко по-късно мина дежурният анестезиолог, зададе ми няколко въпроса. Вечерята беше малка кофичка кисело мляко в 18, вода до 21ч и визитация към 19.30.
Това е за днес, когато мога, ще се включа пак.
Само да кажа, че всички са много мили и внимателни.

Пожелавам ти успех! На финала си! Нека всичко мине спокойно и бързо да се възстановиш!
Ако ти остане време след това драсни някой ред 🙂

# 700
Ехаа, желая с цялото си сърце едно много леко секцио и прекрасно бебче❤❤❤
Успехх 😘💕

# 701
Леко възстановяване и пухкаво бебче още днес в ръцете ти!

# 702
Здравейте, знаете ли дали към момента се допуска бащата да присъства на раждането без значение естествено или секцио?

# 703
Прави антигенен тест и чака пред операционната - това за секциото със сигурност, за естествено раждане не знам, но по принцип свижданията са доста ограничени, да не кажа забранени.

Здравейте, знаете ли дали към момента се допуска бащата да присъства на раждането без значение естествено или секцио?

# 704
Това с тестовете явно е ново. В началото на месеца като раждах нито на мен, нито на мъжа ми правиха тест.
При естественото раждане може да присъства, при секциото чака пред операционната.
Поне така беше при мен.

Общи условия

Активация на акаунт