МБАЛ Надежда - тема 21

• 73 605
  • 873
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте, от коя община се взима акта за раждане?
Красна поляна

# 751
Не е задължително. Зависи от постоянния адрес на майката по лична карта.

Красна поляна

# 752

Красна поляна

Когато нямаш адрес в София, едва ли те пращат до съответният град?

# 753
Мнение за др Чепанова ? Имам няколко аборта и образувание в матката. Откриха ми го последната бременност,  което уж не се махало. Тази докторка направила операция на жена с близнаци,  едното не било ок , отсавили другото .Не познавам жената та преразказвам .

Др Чепанова няма, има др ЧАпанова. Много пъти се е писало за нея в темите на Репродуктивния център - https://m.bg-mamma.com/?topic=1480629.msg45277614#msg45277614. Прогледахте там. Аз лично имам само позитивно мнение за нея, имаме успех, не са ни правили излишни изследвания и тнт.

# 754
Мисля че постянния адрес на майката няма никакво значение, изпращат акта за раждане в общината към която се води болницата,в този случай Красна Поляна
Красна поляна

# 755
В този случай - да, мисля, че го уточнихме преди няколко мнения. Но от този въпрос не става ясно дали става дума за адрес извън София.

Красна поляна

Когато нямаш адрес в София, едва ли те пращат до съответният град?

# 756
Здравейте,случайно да са почнали да пускат таткото на фетална морфология? Утре имам час при д-р Михова и много искам и той да е с мен на този преглед. Ако имате актуална информация от днес или от преди два-три дни. Благодаря предварително! ☺️

Не допускат таткото.

# 757
Здравейте,случайно да са почнали да пускат таткото на фетална морфология? Утре имам час при д-р Михова и много искам и той да е с мен на този преглед. Ако имате актуална информация от днес или от преди два-три дни. Благодаря предварително! ☺️

Не допускат таткото.

Да,за съжаление,чака ме пред кабинета. 😀☺️

# 758
Здравейте, за тези които са били на преглед при Кръстев - колко пъти ви вика? Аз ще съм за втори път при него, след като ми поиска да ходя на ехограф при тях. Нямам проблеми през бремеността. 37 г. с.

# 759
Два пъти. Насочването е за доплер, иска го, да.

Здравейте, за тези които са били на преглед при Кръстев - колко пъти ви вика? Аз ще съм за втори път при него, след като ми поиска да ходя на ехограф при тях. Нямам проблеми през бремеността. 37 г. с.

# 760
Здравейте, как протича изписването? Какво носихте като почерпка?

# 761
Ден преди да ви изпишат, идват да ви питат за час - от 10 до 13.30 си избирате, през половин час.
В деня на изписването отивате да платите на каса долу и качвате документа, после изчаквате да оформят всичко. Половин час преди вашия час трябва да оставите бебето и дрешките му за изписване, за да го облекат. После с една акушерка слизате в залата за изписване, там ви чакат вашите близки и фотографът, ако ще ползвате услугите му. Акушерката ви дава бебчето, правите снимка заедно и тя се качва обратно, така че ако носите  почерпка, това е моментът да й я дадете, тя я носи в отделението. Ние взехме погача и дребни сладки.

Здравейте, как протича изписването? Какво носихте като почерпка?

# 762
Здравейте момичета! Бих искала препоръка за гинеколог, при който да запиша час за преглед. Проблема е, че получавам кафеникаво зацапване непосредствено преди цикъл 3,4 дни. Правим и опити за бебе 7 месеца. Дали трябва часът да е при репродуктивен специалист (тъй като 1 година не е минало от опитите) или при обикновен АГ? Благодаря!

Като начало час при гинеколог. Бяхте ли на преглед преди да започнете опитите? Може да направите една спермограма за всеки случай, ще ви спести време при прегледите после. Не се стряскайте излишно. Понякога проблемът може да супер малък и лесно да се отстрани, а понякога да няма проблем и да има нужда от още мало време. Един преглед няма да ви навреди. За съжаление не мога да препоръчам АГ, защото при нас беше ясно, че сме за репродуктивен специалист. След раждането имах един извънреден преглед при д-р Павлова, която много ми хареса. Или д-р Петко Илиев, той е млад, но работи паралелно и при репродуктивните специалисти. Имам по-скоро лоши впечатления от другите АГ в Надежда без да съм посетила всички разбира се. Не разчитайте, че само защото са в Надежда и автоматично са добри лекари.

# 763
Здравейте, момичета. Колко струва първичния преглед/консултация при д-р Кръстев за записването за раждане? 36 г с. Няма да се следя там, директно по същество ще минаваме.Blush

# 764
70 лева 🙄
Здравейте, момичета. Колко струва първичния преглед/консултация при д-р Кръстев за записването за раждане? 36 г с. Няма да се следя там, директно по същество ще минаваме.Blush

Общи условия

Активация на акаунт