Деп срещу Хърд

• 421 091
  • 8 030
  •   1
Отговори
# 195
В колко часа днес започва прякото излъчване в YouTube?

17.00

# 196
Има и това ще е последното до по-другата седмица, че съдията имала друг ангажимент. А и днес е голямото шоу - адвокатите на Джони ще я питат въпроси.

# 197
Не съм сигурна в това. Вероятно тя ще има целият днешен ден и чак след седмица ще е кръстосаният разпит.

# 198
Жалко че журито ще ги види тези лица след като приключи делото. За сега ще се нагледат на семплото момиче от Тексас, което е било заслепено от любовта .... парите и острова на Джони Деп.
Наистина ли журито няма достъп до интернет , докато тече делото?

# 199
Да. Нямат за да не се влияят.

# 200
Хубава е била Амбър. Преди. Сега според мен е без наркотици и се е наляла.
Преди

# 201
Да. Нямат за да не се влияят.

Да, разбирам логиката, ама как се случва на практика?
Следят ли ги?

И за мен е била много хубава. Сега все едно гледам друг човек.Grinning

# 202
Беше хубава, когато беше с Джони.
Вече не е!

Леле, леле... в Туитър полудяха.
Вижте това и ми кажете, че тя е жертва и не играе в момента. Думите й са 1 към 1 с цитати от филми.
Скрит текст:

# 203
На практика нямат телефони, нямат компютри, настанени са в жилище заедно, пазарува им се и им се доставя. Мисля нямат никакъв контакт с вишни хора. Докато трае делото.

Някой, ако е по- запознат да се включи.

# 204
Водят ги и ги взимат с полиция и стоят по време на делото в хотел без телевизор. Затова всеки бяга от джури дюти. Да, имаш извинение за пред работодателя, обаче кой ще ти гледа децата, котката, мъжа, кой ще плаща сметките, наемите, кой ще готви докато ти даваш времето си за справедливостта в страната.

# 205
Аз четох коментари от адвокати, че всъщност нещата не са точно като по филмите. Членовете на журито се инструктират да не влизат в интернет и да не обсъждат с никого делото. Прибират се по домовете си и се разчита, че спазват инструкциите. Но за всички било ясно, че поне половината от тях, надничат в нета.

# 206
Какво повече биха научили за делото от нета, че да се влияят. Нали от първа ръка видат доказателствата...
Според мен, мигът,  в който са изслушали записите, са взели решение и съм сигурна,  че то е в полза на Деп.

# 207
  • Между гори и планини
Водят ги и ги взимат с полиция и стоят по време на делото в хотел без телевизор. Затова всеки бяга от джури дюти. Да, имаш извинение за пред работодателя, обаче кой ще ти гледа децата, котката, мъжа, кой ще плаща сметките, наемите, кой ще готви докато ти даваш времето си за справедливостта в страната.
Мъжът ми са го викали. Плаща се на съдебните заседатели. Работодателите нямат право да отказват да пуснат работник за дело. Въобще нямаш никакви извинения, ако те извикат. А някои дела се точат с години. Мъжът ми го спаси това, че живеем в България. Няма как да се прибереш в дома си, на хотел са обикновено. Хората ги събират от цял САЩ.

# 208
Какво повече биха научили за делото от нета, че да се влияят. Нали от първа ръка видат доказателствата...
Според мен, мигът,  в който са изслушали записите, са взели решение и съм сигурна,  че то е в полза на Деп.

Не знам, вероятно любопитство или просто си "сверяват часовниците" Джони има огромна подкрепа онлайн, буквално всички са на негова страна. Нека гледат.

Възможно е заседателите да се третират различно при наказателни и граждански дела. Нямам идея. Това дело е гражданско, но е с висок профил.

# 209
Е те и да не влизат сега в нета, трябва да са живели на Марс, че да не са повлияни от мненията отпреди делото още.

Общи условия

Активация на акаунт