Деп срещу Хърд

• 421 100
  • 8 030
  •   1
Отговори
# 210
Не мога да си обясня наглост ли е, глупост ли е това, че цитира буквално реплики от филми? Като ще лъже, поне да се постарае повече и да измисля оригинални неща.

# 211
Беше хубава, когато беше с Джони.
Вече не е!

Леле, леле... в Туитър полудяха.
Вижте това и ми кажете, че тя е жертва и не играе в момента. Думите й са 1 към 1 с цитати от филми.
Скрит текст:
Ужас! Каква наглост! Потвърждава се предположението ми, че повечето актьори са интелигентни, само когато сценаристите им са такива.

# 212
  • Между гори и планини
Така е, но ето аз не бях фен на Деп и не съм се интересувала преди. Каквото чуех тук от там. А, и здравословно състояние може да те спаси от това да си съдебен заседател, но трябва да се докаже от лекар. Общо взето това е дълг който всеки средностатистически американец изпълнява поне веднъж в живота си

# 213
Не мога да повярвам, че Амбър е използвала цитати от филми в речта си. Тази жена наистина не е добре. Ще ме изкефи адвокатите на Джони да извадят цитатите от филмите като я разпитват. Joy
Аз се надявах днес да е, защото не ми се чака до следващата седмица, но наистина си мисля, че има още какво да говори Амбър пред нейната адвокатка.

# 214
Целия туитър е на тяхна страна. Толкова е хубаво милиони миньончета да помагат с правната защита.

Колкото до цитатите от филми - и Маркъл е така. Сериозно се замислям как някои не могат да изпитат чувства различни от раздразнение или ярост и за всичко друго си избират сцена от филм и запомнят как е трябвало да се чувстват.

В Булл имаше един такъв епизод, в който клиентката беше социопатка. Беше невинна в това, което я обвиняваха, но накрая си призна и показа как вместо са чувства нещо тя гледа как хората, които чувстват реагират и го имитира. Във филма го бяха направили че е много добра в имитацията.

Сигурно и Амбър щеше да е много добра стига камерите да не бяха в лицето й и милиони туитър юзъри да не бяха на страната на Джони Деп.

..малко конспиративно но - с Мъск собственик на туитър Амбърчо няма никакъв шанс ПиАрът й да просъществува там или да обори вълната от одобрение за Джони Деп.

# 215
Не мога да повярвам, че Амбър е използвала цитати от филми в речта си. Тази жена наистина не е добре. Ще ме изкефи адвокатите на Джони да извадят цитатите от филмите като я разпитват. Joy
Аз се надявах днес да е, защото не ми се чака до следващата седмица, но наистина си мисля, че има още какво да говори Амбър пред нейната адвокатка.
Всичко, което трябва да направят адвокатите на Джони, е да прочетат репликите й от филма и да я попитат - "Правилно ли цитирам? Това ли казахте?" и след това да покажат клипа от филма.

# 216
 Aaa, не само. Нали не била знаела нищо за него .. а стаята й била пълна с негови плакати.
Като маркълка - столкър.

Хайде, почна шоуто. Пицата е готова. Нека потенето на лъжкинята започне сега..

Чудя се. Не съм запозната с това, но май мисис търд няма право да прави папарашки снимки без знанието или разрешението на Деп. В доста унизителни ситуации го е снимала. Уж точно тогава била много влюбена в него. Ако обичаш някой не го снимаш докато е заспал на пода и да го покажеш в съда след 10 години..

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 17:14 от Елфичка

# 217
Защо не се е поупражнявала  с израженията?  Мимиката е хубаво нещо, но това гримасничене е просто нелепо!

# 218
Тя показва две снимки на Джони, който спи. В тях няма нищо унизително, просто спящ на стол мъж.
Това са нейните доказателства, че е насилвана. Тя буквално му се сърди, че спи. Тя не прави тази снимка с мисълта „ау, той е толкова сладък“, а я приема като си мисли „виж това лайно, спи, когато трябва да ми обръща внимание. КАК  СМЕЕ. Ще документирам това, за да можем да го ударя за това по-късно“

Скрит текст:

# 219
Тъжно
Познавам такъв човек и сме живели заедно
Интересно ще спечели ли Джони

# 220
Унизително е, че той спи, тя го снима тайничко и после казва в съда - ето тука беше пиян.

Явно е чела коментарите в туитър и днес не е изцяло към журито и към Джони. Но пък лицето й от супер миловидно за части от секундата става грозно злобно и то много пъти.

# 221
Забавно е как отчаяно поглежда към Джони, от време на време, но той си рисува и изобщо не й обръща внимание.

# 222
Много добре прави Джони, че не я поглежда. Железен е.

Вероятно закачката с Франко е започнала на снимачната площадка и това е стигнало до Деп.

# 223
Значи до сега тя твърдеше, че той е счупил носът й веднъж. Сега обаче вече имаме второ счупване на носа й.
Хубавото е, че тя е болен нарцис и обича да бъде снимана. Ето две снимки. Първата е от шоуто на Джеймс Кордън, където е отишла със счупен нос. Втората е от Met Gala, където е отново със счупен нос.
Знаете, никакви лекари, просто Амика крем.

Счупен нос
Скрит текст:

Още по счупен нос
Скрит текст:

# 224
  • На топло
Какво доказват тези записи, които Амбър е записвала?
Вие чухте ли нещо конкретно?
Психопатка....😷

Общи условия

Активация на акаунт