Деп срещу Хърд

• 420 395
  • 8 030
  •   1
Отговори
# 7 965
Разбирам го - повече последователи, по-голям шанс за рекламни предложения. На мен, с моите 68 човека, никой няма да ми предложи пари, за да рекламира в моя профил нещо. В нейния, с предполагам десетки хиляди (не съм проверявала колко са )  такива предложения летят най-вероятно всеки ден, както и предложения за основната и "работа". Логично е да иска да бъде по-популярна, за да изкарва повече пари.

# 7 966
Малко на човек му става мъчно за такъв тип момичета. 1. Тъжно е, че им се налага да работят като продължителен ескорт, щото то не е за 1 вечер само, като нищо може да проима чувства. И 2. тъжно е, че след това нямат право на "собственост" върху общата история, т.е. техният прочит винаги ще е омаловажен. Явно е била анонимна, докато нещата са се случвали и сега с причина дава публичност, какво цели, само тя си знае.
Дам, много е тъжно да живееш луксозен живот без усилия...
Абе недей така сега, положила е усилия тя Smiley Това да се усукваш на дебели, грозни възрастни мъже (не визирам Джони, а по принцип "гаджетата"), които са видяли всичко в живота и ги удря на нетрадиционно, не е работа за всеки.

# 7 967
Юлиното стана малко като "гладна кокошка, просо сънува." Само той ли е най-известния, до който се е отърквала, че се приши точно към него?! Другите да не се "обидят".Grinning

# 7 968
Известен,, мега богат, щедър, мил, артистичен и секси. Сигурно и в леглото е вълшебник, щом така не могат да се откачат от него.

# 7 969
Айде, айде, айде. 😁 Не е като на младини, за леглото не е ясно и отдавна е в залеза на славата си.

# 7 970
Това с леглото е много субективно.
На мен визуално ми харесва рускинчето,  на Джони не му е било лошо, но сега ще чу излезе през носа.

# 7 971
Той  си пада по този тип, млади, руси, без много  пълнеж на едно място,  да му се не знае  политкоректността,  та е  избрал ескорт, професионалистка, да не се надява на "друго" освен очевидното за какво му  е ,но  ето пак се възползват и никой нямаше да я  знае,  ако не парадира, че спи  за изгоди.
 Явно не се на дява на нещо повече и осребрява младостта си Не  е грешно очите и  душата да харесат, да се "влюбят" в младото, красивото,  нататък не коментирам ползите и  вредите.

# 7 972
Сега седнете, защото това което ще публикувам е компромат. И е много тъпо, ако са я хванали така. Има таен запис, който е направен от друг клиент на Юлия, в който двамата си говорят и тя разказва, че Джони за нея е само инвестиция, че тя не изпитва нищо, просто той е много богат, а тя много иска да живее в лукс и много иска постоянна виза за Лондон, затова го манипулира с тези снимки и целият този шум. Мечтата й е да е известна и цял свят да говори за нея.
Не е потвърдено дали записа е автентичен, аз се надявам да не е, но ако медиите гръмнат, това ще е много кофти. Акаунта който пусна записа казва, че целта му да разкрие манипулаторката, не да навреди на Джони. Само че едното върви с другото. Малка част от записа. Няма потвърждение че е автентичен, гласът й звучи странно.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 14:35 от SANDS

# 7 973
  • Между гори и планини
Ами като си избира такива мърли, такива компромати ще излизат. Мъжете не ги смятам за особено умни щом стане дума за красива жена. Пък след една определена възраст, съвсем изглупяват.

# 7 974
Съчувствах му на Джони и изцяло бях на негова страна при разправиите му с Хърд, ама никаква поука не си е взел. Кой му е виновен, че се забърква с такива? Надали вече ще има такава подкрепа ако нещо пак го прецака някоя.

# 7 975
Не виждам с какво го манипулира, освен че сама си манипулира снимките. Явно сама си знае, че нищо не струва, щом на нечий друг гръб драпа за слава и пари. Такива звезди - еднодневки, както изгряват, така и бързо залязват. Ще ѝ затворят човката рано или късно в комплект с една усмирителна риза.

# 7 976
Казвал е, че проблема му с жените и сериозните връзки е от загубата на доверие. Не знам как се живее така. Страхотен актьор и добър човек, но в отношенията си с жените си е наивен, да не кажа по силна дума. Дано намери жена, на която ще може да се довери която ще е на поне 30-40 години, която се е изградила сама и която ще е с него просто защото го обича.
Не виждам с какво го манипулира, освен че сама си манипулира снимките. Явно сама си знае, че нищо не струва, щом на нечий друг гръб драпа за слава и пари.
Скрит текст:
Ние виждаме само това което е видимо. Другото не го знаем, но съм сигурна че тя е намерила начин да стигне до него.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 17:41 от SANDS

# 7 977
Винаги съм се смяла как определени хора, когато биват зарязани или изритани, пускат подобна публикация, с единствената цел да създадат впечатление, че те са тези, които първи са сложили край и няма абсолютно никакъв начин другият да не е гледал сериозно на тях и да ги е разкарал първи. 🙃
Юлия, току що в стори и то само два дни след като Джина написа това “ за тези които не са разбрали, време е да продължат напред”
Скрит текст:
“ “”Никога не съм принуждавала никой да избира мен. Ако мислиш, че можеш да намериш нещо по добро някъде другаде, тогава върви. Не те спирам, животът е твърде кратък, за да се държите за някой, който не е сигурен че иска да остане. Вярвам в свободата и искрените чувства.””
😂 пускам сълза….

# 7 978
Или хората, които я избягват🤣

# 7 979
Юлия е луда. Тежък клиничен случай на прелъстена и изоставена, която не може да се примири, че е отритната и няма да получи английската си виза. В рамките на няколко часа, избълва това.
Скрит текст:
Добър отговор в коментарите, забележете Юлия трябва да има последната дума. Да ви звучи познато?
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 15:48 от SANDS

Общи условия

Активация на акаунт