Деп срещу Хърд

• 420 379
  • 8 030
  •   1
Отговори
# 7 995
Чак щети… прави това което правят стотици богати и известни мъже. Наел си е момиче. Момичето не е малолетно, занимава професионално с това и няма нищо незаконно.   Момичето обаче е глупаво и отчаяно иска 🇬🇧 виза.  Звъни на папараците и снимките са в медиите. Уговорката не е такава и той я изритва. Сега момичето се храни с огризките, останали от онези дни. И те ще свършат.

# 7 996
А можеше да остане с адвокатката. Готина и свясна жена. А той все по биполярни парцали си пада.

# 7 997
А можеше да остане с адвокатката. Готина и свясна жена. А той все по биполярни парцали си пада.

А дали адвокатката иска да е с него? Аз на нейно място не бих. Simple Smile
На него в момента кълват и ще продължават да кълват жадни за внимание/пари/слава/трамплин в кариерата млади златотърсачки. На нормална жена – с професия, със собствена цена, възможности, кариера... – за какво ѝ е? Дори вече не е млад.

# 7 998
За мъже като Джони и Брад, читави жени винаги ще се намерят. Не са чак толкова стари, привлекателни са и са легенди. Аз не мисля обаче че Джони някога отново ще има подобна връзка. Емоционалните щети там са огромни.

# 7 999
Придавате по-голяма дълбочина на мисълта, там където отсъства дори мисъл. Джонито е като всеки мъж с известност - почесал се защото може.
Дори неизвестните го правят по същата причина.
Няма мисъл - какво ще стане ако.., ама като веднъж се опарих дали да не..., тая е същата като предната..., леле каква хубава и умна си имам в къщи...
Мъж - и това обяснява всичко.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 15:28 от dariVale

# 8 000
А можеше да си остане с Ванеса и да има спокойни старини.

# 8 001
Кой знае дали е можел, или на нея й е писнало и не се е дърпала много-много за раздялата. Той пак може да си кара спокойни старини, не му е необходима жена за това. Даже може и по-спокойни да са без жена. Просто жалко, че не успя да си държи личния живот под контрол заради кариерата. Трудно на тази възраст внезапно да се завърне в Холивуд, но пък и това може да е за добро.

# 8 002
Той не си е жертвал личният живот заради кариерата. Никога не го е правил, винаги е мразил суетата на Холивуд и е една от звездите, които ревностно са пазили поверителноста на живота и семейството си извън прожекторите. Той пожертва тази поверителност, за да докаже невинноста си. Ако беше виновен просто щеше да й плати и да й затвори устата. Вместо това той се принуди да изложи на показ целия си живот и спечели дело, което беше много трудно за спечелване.

# 8 003
  • Между гори и планини
Аз мисля, че не Холивуд не го иска, а той не иска Холивуд. Първо има толкова много пари, че да се отдадете само на любимите си занимания - рисуване, музика, да си гледа живота. Второ той участва в европейско кино и вероятно продължава да печели пати и от пиратите и от рекламата на Диор. Ако реши да се завърне в голяма игра, ще е в необикновен проект и с гръм и трясък, защото ролите му са всичко друго, но не и обикновени. Вероятно е погнусен от фалша на много от колегите му, които за един ден се обърнаха срещу него и го обявиха за бияч на жени. Женски и лесбийски организации.
Личният му живот по принцип не ме интересува, делото с Амбър и това една истина да излезе на яве ми бяха важни. Сега дали е с адвокатки, Юлии, въобще не ме интересува. Няма как да ми падне в очите, защото никога не съм го превъзнасяла. Човек като човек, има слабости. С кого си ляга не ме интересува, не съм голям фен и на творчеството му. Наистина следях делото с интерес, дело което ще остане в историята. Поне името ди изчисти.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 16:03 от Доня Дафина Черешова

# 8 004
След кинофестивала в Сан Себастиян другата седмица, където ще е първата прожекция на новият му филм, Джони отива на кинофестивала в Рим, където ще получи най престижната награда за цялостно творчество.
https://deadline.com/2024/09/johnny-depp-lifetime-achievement-mo … -2024-1236095250/

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 19:20 от SANDS

# 8 005
Джони пристигна в Сан Себастиан
Скрит текст:
Не сещам за друга знаменитост, която има такова въздействие върху тълпите.

# 8 006
Здравейте момичета! 🙂

# 8 007
Джони откри самостоятелна изложба в Ню Йорк, в която могат да се видят негови картини, скици и лични вещи, събирани от 20-те му години до сега. На откриването тази вечер, достъпът е бил контролиран с покани и са присъствали неговите приятели, семейство, режисьори, колеги и продуценти, сред които и Джери Брукхаймър. На 04,10 изложбата отваря за посетители и всеки който се намира в Ню Йорк, може да посети събитието.
 „Чрез магията и лудостта на живота, изкуството беше моето светилище. Тези парчета, родени от различни етапи от моето пътуване, са остатък от един изживян живот. ..”
Скрит текст:

# 8 008
Днес от 22,00 ще дават "Жана Дю Бари" по CINEMANIA.

# 8 009
Джони е в Рим

Общи условия

Активация на акаунт