БРАТЯ - СЕЗОН 4 🥸

• 18 280
  • 309
  •   1
Отговори
# 60
  • Галифрей
Аз само харесах Сандо как седеше хванат за главата в “ Ох не мога повече с тебе тъпа жено!” 😀
Явно малката Сара не харесва Радо. Странно ми,че така се “ загрижил” за малката. Сякаш го прави на пук на Гери и Сандо.
Само го менкат  горкото дете. Тя най-добре си беше с Драго. Искам ми се да я дадът на него, той ще се грижи най-добре за нея. Не е чесно да дават дете на тия боклуци, а на горкият Драго който цял живот е искал  да си има и щеше да има дъщеря му го отнеха. 😔☹

# 61
Да Сара трябва да отиде при Денис.Нито Радо, Сандо и Гери я заслужават.Дано накрая остане при Денис и Лора и да я отгледат като своя дъщеря.

# 62
  • София
Сара само я подмятат насам-натам като някаква вещ (?!)
Само Денис май я обича истински.

Леле, Лора наистина ще се връща, уф. Тази змия гадна, Ива. Брр.

Черкеза как може да е такъв влюбен глупак?

# 63
  • Пловдив
Радо взе детето само да направи на пук на Сандо...инак не му пука изобщо за детето. Нали видяхте как я побутна влизайки...
Не, че и Гера става за майка де...ама все пак...Ей на...ако не била се насмъркала щяла да се самоубие??? ОМГ?

# 64
Да, Сара вярно не случи на родители. Майката - лабилна наркоманка, бащата - мафиот. И на двамата не им е до детето, имат по-важни приоритети. Адмирирам идеята, като се върне Лора, да вземат с Драго да я осиновят, после да й подарят едно братче или сестриче и така. Simple Smile

# 65
  • Пловдив
Подозирам, че ако има следващ сезон ще става дума за раправиите около детето...което не ми е интересно.

Ся Лора ще се връща или не...? Grin

# 66
Потвърдено ли ,че Лора си връща ?

# 67
Не,но като гледам как се случват нещата във филма може и да се върне🤔

# 68
  • Cyprus, Пловдив
Гери в предния епизод, преди да се надруса се развика на малката, че заради нея Сандо ще ги напусне, а вчера му вика, че не й е големия проблем да ги напусне,  а да не му се случи нещо лошо... Joy

# 69
  • София
Какаво искате от Гери пък вие Simple Smile Да ги пращат със Сандо в Италия и да се свърши с това бездарие.
Ива каква змия е,а на Черкезов колко му е слаб ангелът..
Аз цял ден се чудя кой беше снайперистът от промото?

# 70
  • Пловдив
А наша Юленка дали ще се измъкне? Как мислите? Не ми се вярва и май ще даде фира...

# 71
  • София
Какаво искате от Гери пък вие Simple Smile Да ги пращат със Сандо в Италия и да се свърши с това бездарие.
Ива каква змия е,а на Черкезов колко му е слаб ангелът..
Аз цял ден се чудя кой беше снайперистът от промото?
Не беше ли Сандо?

# 72
  • Бургас
Не беше ли Борис? Така ми се привидя.

# 73
  • Пловдив
Не, не...на мен ми заприлича на Сергей, украинеца.

# 74
  • София
Сергей сигурно стреля по бъдещия кмет.

Общи условия

Активация на акаунт