БРАТЯ - СЕЗОН 4 🥸

• 18 144
  • 309
  •   1
Отговори
# 45
  • Галифрей
Радо и Драго се опитаха да го успокоят и вземат пистолета и тъпака взе,че се постреля сам и извика аааах 😂

# 46
  • Пловдив
В коляното ше се е улучил...ама мама ще е бясна Grin

# 47
Сигурно след като Ива разбира за Симо, ще се обади на Лора.Сигурно ще й каже ,че Денис се е побъркал и е прострелял Симо.

# 48
  • Галифрей
Дам сигурно тя повече ще се озлоби ще предаде “ приятелката си”  Ох как ми иска да и набият шамарите. Само Радо се опитва.

# 49
  • Пловдив
Дали не забраиха, че трябва да и монтират корем?

# 50
  • София
Дали не забраиха, че трябва да и монтират корем?
Забравиха 😃 казва на Черкезов, че Калин е умрял преди месеци, а няма и намек за бременност.

# 51
Оф, тази боза още колко епизода има, че не я издържам вече?
Сандо дето предаде брат си, колко.. 2 пъти ли беше, сега не мърдал плътно до него.
Гера и дете изобщо не знам за чий ѝ се дава ефирно време. Наркомански изцепки и некадърна игра.
Ива-вездесъщата! Брей, внедрила се, пък помагала на полицията щото те си клатели краката, върти сделки и милиони.. няма стигане баш мафиотката. Смешница! И с този троснат тон ми звучи мъжки и си и прилича на траверс. Направо като я целуна Черкеза ми се стори странно. Много лош избор на актриса. И все плоска-бременната, много пропуски вече през просото го удариха.
Тийна ще гърми боса на мафията.😆
И все едно и също, Юлка бяга, а Марин я топи и заключва.

# 52
  • Галифрей
Към краят сме споко. Другата  седмица вече трябва да е финалът.
Eww ewww защо бе Чезка  бе трябваше да целува тая?…Ох обидните думи за нея вече няма в тълковният речник 😐 Аз си го обичам Чезка, но много се дразня когато  сценаристите го правят на маумен и кляка пред злодейда.
Защо? Искам тия сценаристи да ги питам “ Какво по- дяволите сте си мисли когато  сте писали тоя сценари? 400 думи брат не повече.”
Поне Драго събра и две, че оная иска да му отмъщава и глупостите на Карата и тн. Ох тоя Симо… Радо и Драго го спасяват и помагат, а той им вика изроди убийци…😒 Едно благодаря няма.
Сега поне нещата се развижаваха и оня психо разбра, че баща м гепи флашката. Браво Шерлок! 👏🏻

# 53
Разлюбвам Черкезов,как може да целува долната Ива след всичко? Тъпанар!😂

# 54
  • София
И аз сега го гледам. Какви са тези глупости - през нощта дават детето на "бащата".. така ли се прави?!

# 55
  • София
И аз сега го гледам. Какви са тези глупости - през нощта дават детето на "бащата".. така ли се прави?!
На улицата при това. 😃

# 56
  • София
Освен подкуп да мушна на социалната, не видях дали нещо даде Радо. То наистина у нас става така, но ми е прекалено всичко вече.
Юлия също си заслужава да я мачкат така, но и там се дразня.
За прекрасната Ива пък изобщо не ми се говори

# 57
  • София
Разлюбвам Черкезов,как може да целува долната Ива след всичко? Тъпанар!😂
Еми тя му изръси, че всичко лошо правела заради него...как да не я целуне...хаха

# 58
Ама разбира се всичко от любов към него. Хайде и този го направиха малоумен. 😁

# 59
  • София
Освен подкуп да мушна на социалната, не видях дали нещо даде Радо. То наистина у нас става така, но ми е прекалено всичко вече.
Юлия също си заслужава да я мачкат така, но и там се дразня.
За прекрасната Ива пък изобщо не ми се говори
Даде ѝ пари, мушна ги ги госпожата при тетрадката. Но самата идея, че такова нещо може да се направи на улицата по нощите.... А и Герито я пуснаха от болницата по същото време 😃 Толкова пък без мисъл да е снимано.

Общи условия

Активация на акаунт