БРАТЯ - СЕЗОН 4 🥸

• 18 450
  • 309
  •   1
Отговори
# 90
Това със снайпериста беше пълна простотия,очаквах повече екшън около него.Този сезон Денис,"големия" мафиот тича в парка да гони човека,който нае,след две думи на скъпото братче,който два пъти го предаде,чак след като Сандо му каза ли се сети,че ще го разследват...🤦🏻♀Драго в първи сезон за нищо на света не би се отказал от Лора,а сега се развежда с "голямата" си любов с документи за развод по куриер,без дори да се чуят по телефона.Че и за капак се влюбва след два разпита в тази откачалка Елена,която е и полицай...🤔 не ме убедиха в това това негово изкуствено "влюбване",въобще този сезон пълен леш,тотално му сринаха образа😑

# 91
  • Ню Йорк
Много го объркаха тоя сезон, все по-нелепо става.

# 92
  • Галифрей
Популярна опция: Сезон 4 на Братя е пълно губене на време. Мъка,мъка. Поне като са наели нови сценаристи,можеха просто да бяха гледали останалите епизоди.

https://fb.watch/c_4dvX5tIQ/
Попаднах на това клипче и се смея, ми тя е мафията бе бабо 😂

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 16:05 от Диана Бишоп

# 93
Това със снайпериста беше пълна простотия,очаквах повече екшън около него.Този сезон Денис,"големия" мафиот тича в парка да гони човека,който нае,след две думи на скъпото братче,който два пъти го предаде,чак след като Сандо му каза ли се сети,че ще го разследват...🤦🏻♀Драго в първи сезон за нищо на света не би се отказал от Лора,а сега се развежда с "голямата" си любов с документи за развод по куриер,без дори да се чуят по телефона.Че и за капак се влюбва след два разпита в тази откачалка Елена,която е и полицай...🤔 не ме убедиха в това това негово изкуствено "влюбване",въобще този сезон пълен леш,тотално му сринаха образа😑
Изложиха се с този сезон съгласна съм. Но смятам ,че това от страна на Драго не е влюбване, а лек за самота. Иска да продължи напред и тя му прилича на Лора, но със сигурност не е влюбен. Може би подписа документи, защото няма надежда, но това не оправдава сценаристите за всички недомислици. И то да беше само това. Всеки персонаж го объркаха, че и говорят за 5 сезон. Като ще правят сезони да си преглеждат какво са сътворили. Да си вземат направо старите сценаристи. Сега Лора като се върне ще ни оставят вратичка за 5 сезон, тя ще разбере каква е Ива и пак ще се бори за Драго. Той ще омекне и ще и прости, а после тя като разбере за Елена думите му ще са както за Юлия, че не било любов и е бил объркан. То е така и двете никога не ги е обичал, но да се хващат в ръце и поне 1 хубав епизод да направят този сезон. За какво зрителите толкова се вълнуваха за 4 сезон. Да не продължават да се излагат и да връщат Лора, че не се търпи този сезон.

# 94
Еха! Юлия е първият престъпник мафиот , избягал в Дубай и заловен. Денис го е измислил това , но едва ли ще отиде Юлето в затвора, мисля , че ще се опита да завлече , който може със себе си.

Елена сигурно ще каже на Денис за плановете на полицията , което не ми харесва.

Фен съм на Юлия и искам все още да я гледам на екран.

# 95
Леле какви психопати избират за политици и кметове, и в реала е същото.
Прекрасни Неда и Влади. Красиви млади хора. Само Неда трябва да смени цвета на косата.
Направо аз настръхнах когато Ива се срещна с детето "Здравей. Коя си ти?" с какъв тон и физиономия, смразяваща е тази Мортиша, бррр.
Уж всички искат да бягат пък все нещо се случва и си стоят тук.
Сега Сергей е някакъв полицейски агент, Интерпол или... нещо такова разбрах?Или пак е някаква постановка на Карамитев? Тях с Ива са ги дарили с някаква невероятна власт и възможности, чак нереални. 😁

# 96
Прекрасни Неда и Влади. Красиви млади хора. Само Неда трябва да смени цвета на косата.
Направо аз настръхнах когато Ива се срещна с детето "Здравей. Коя си ти?" с какъв тон и физиономия, смразяваща е тази Мортиша, бррр.
Сега Сергей е някакъв полицейски агент, Интерпол или... нещо такова разбрах?Или пак е някаква постановка на Карамитев? Тях с Ива са ги дарили с някаква невероятна власт и възможности, чак нереални. 😁
За мен няма да е Филип , защото нали това ще се отрази на прекрасната му кампания.

Денис го дават в началото на “очаквайте в следващия епизод” да казва нещо от сорта на :” Кой я е поръчал”- сигурно нещо за Елена , може и за Юлия, но нали  до колкото разбрахме това е евентуално негова идея, но на мен не ми се връзва, защото както написах, тя спокойно може да го завлече със себе си.

# 97
  • Галифрей
Серията беше яка 😆 Паденето на мафия Зайка беше близо, изгуби камерите. За малко Радо да я размаже, беше толкова близо 😩 Обаче тя се хвана за нейният защитник и успя пак да е на трона.
Чезката се опитва да измами Зайка, той схвана какво стана. Май Симо ще свитедества срещу майка си. До колкото рабрах.
Сцената при камбаните как се появи и хвана Сара, беше точно като злата вещица от приказките. Много психо  wtf? Аз си помислих,че я отвлича обачя я стисна гадно за ръката и я даде на Радо.
Как пък келеша Сандо не чу и не видя какво казва мафията?
Ленчето пак  се нахвърли върху нашият Драго. Ама пак ще се мрънка  дали да го предава… Обичила го тя? кога е показа,че го обича??  Не мога с тая жена ве

Юлка много бързо се терепортира в Дубай 😃 Обаче я арестуваха, оф 1000%  е от нейният мъж. Новият Фандъков 😂

# 98
Според мен думите в промото на Денис Кой я е поръчал и кой я е привикал се отнасят за Лора.Денис беше притеснен и даже с насълзени очи.Ива беше с Филип в колата и й каза ,че харесва нейната проницателност.Значи я успяла да върне Лора в България.

# 99
Юлка как лапна дръвцето 🫢😁

Беше ясно, че нещо ще се прецака и няма да се измъкне току-така, но това не го очаквах. По-скоро предполагах, че въобще няма да излети за Дубай.

Не е Карато, защото той изглеждаше изненадан, когато започна репортажа по ТВ. А и това яко ще му срине имиджа, както се каза.

Не мисля, че е и Денис, обаче. Неговите думи смятам, че се отнасяха за Юлия, изглежда се чудеше кой я е наредил.
А и въобще не мисля, че му се занимава с Юлия баш сега.

Според мен или този Сергей стои зад това - върти някакви схеми и му е трябва жертвено агне, та Юлката е била идеална за целта.
На мен всъщност така и не ми стана ясно, той защо ѝ помогна да се измъкне, тя какво свърши в замяна?
Размятаха там разни пратки и пакети, но с каква цел? Мислех, че ще я използват като коз срещу Карато, пък нищо.
А може би арестът ѝ цели точно това, да го подкопаят него чрез пръстони схеми жена му. Може би и него ще свържат по някакъв начин с това и ще го свалят от кметския пост.

Пък Карато най-вероятно ще смята, че Драго е отговорен за това и ето ти нов сезон.

А другия вариант е психото Марин, някак много лесно я пусна да избяга, което е доста съмнително.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 00:19 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 100
Актьорите са уникални няма спор. И не говоря само аз тях ,а за всички. Но за мен е чиста мъка да гледам Елена. Особено като му се натиска. Нямам търпение Лора да се върне. Писах на Йоанна, че много искам да видя Лора и Драго отново заедно и тя ми отговори ,че се надява да оправдае очакванията ми. Забелях и в профила и снимка ,в която беше облечена с палтото на Лора и беше тагната Искра ,че я снима. Беше около края на снимките. Това направо си казва, че Лора се връща. Щом говорят за 5 сезон, значи Лора ще е обрата на финала на 4 сезон. Есенните сезони им се получават много добре. Щом и Лора ще е, с Драго да ги събират. Само заради тях гледам. Едва издържам този сезон и нямам търпение да свърши,  за финала и да видя Лора и Драго отново заедно. Заслужават да са щастливи заедно най-накрая след всичко преживяно.

# 101
  • Ню Йорк
Все си мисля, че Марин спретна тази постановка на Юлка. Нали преди няколко епизода го даваха да говори по телефона със Сергей. Голяма гадина е той, голяма Simple Smile

# 102
  • София
Ама Марин нали е влюбен в шега си, ако е той (защото и аз изключвам Карамитев и Денис) наистина не може ли да загрее, че по този начин ще опетни името и на него? Ама то в този сериал никой мисли с главата си...

Ако Елена предупреди Денис, значи да сдава значката и да ходи директно в мафията. За мен ще престане да съществува като положителен герой. Ок, нека си го обича, но не трябва да е в системата, защото законът е над тези неща. Денис е наркотрафикант и убиец, а тя лови такива. И понеже се била влюбила разбираш ли, сега да го предупреди, ще е меко казано тъпо за образа и. А дали ще го направи? Не знам, 50 на 50 съм. Досега не го предупреждаваше. Може би ще го направи и после ще ходи да се реже, ама отдавна се отказах да отгатвам безмозъчните опити на екипа за сценарий и логика. Просто гледам и чакам с нетърпение да свърши и дано НЯМА нов сезон. Отдавна трябваше да са приключили този, още след сезон 2.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 12:04 от Diavolo

# 103
За мен Марин е подводен камък. Като нищо не Юлия, а точно той цели да се разкара от Карато и да го съсипе, защото търпи много унижения и обиди от него.

# 104
  • Галифрей
А бе ловила тя наркотрафиканти и убийци. 😃 Ленчето отвавна не ми е полужителен герой. Не може гък да каже на баща си, само депресия и се реже. Може да е била Емо и по навик. Пълна пародия. Все пак има много хора които страдат от депресия  и психично здраве, те се нуждаят от подкрепа и разбиразтество. Когато сценаристите засягат такава сериозна тема, не бива така се гъбаркат.
Денис е по различен, той е полужителен герой. Знаем негота история и тн.
Иначе ще е готино ако Марин ( скрита лимонка) смаже Карата. Отмъщение  за където не му отвръщал  на любовта и доверието. Всичко е правил за него, сега е негов ред да иска. Тамън и зайката ще падне.

Общи условия

Активация на акаунт