БРАТЯ - СЕЗОН 4 🥸

• 18 156
  • 309
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Добре, че се появи Давидова, зрителите да оценят Лора.

# 286
  • Галифрей
Мале като се сетя,че съм позабравила сезон 4 😂Помня някой неща,но за мен беше загуба на време,  а и изобщо не схванах кога Елка се “влюби” в Драго? Чудех се за какво я набутаха там? Сценаристите можеха да развият образът доста по-добре ( имаше понтенцял) Примерно да е свястна жена и да се залюби с Чезката. Ся какво на финал ще гледаме нещо като Аз и моите жени? 😬

# 287
Добре, че се появи Давидова, зрителите да оценят Лора.
О да. Такава умряла скумрия е тази Давидова.

# 288
Това пък как завърши?Така и не го доизгледах.Вървеше ми много тегаво.

Аз от толкова разсъждения и спорове стигнах до следния извод: горкият Драго!Не знам какво ще прави, ако Лора се върне.

# 289
Лора явно ще развали работата с полицайката....на постера на сериала са един до друг с Денис и Давидова изобщо я няма

# 290
Сега видях.Най-накрая имаме дата на примиерата-5 септември 22:30.Ще го дават от понеделник до четвъртък.Ураа!

# 291
Лора явно ще развали работата с полицайката....на постера на сериала са един до друг с Денис и Давидова изобщо я няма
Браво на нея! То е ясно ,че и без да прави нищо така ще стане. Но още преди да се върне няма да са заедно. Тя ще се върне по-късно а се вижда от промото че Драго отдавна я е заряда и не се е връщал.

# 292
Браво на нея! То е ясно ,че и без да прави нищо така ще стане. Но още преди да се върне няма да са заедно. Тя ще се върне по-късно а се вижда от промото че Драго отдавна я е заряда и не се е връщал.
Кое промо?Да не са пуснали ново?

# 293
Кое промо?Да не са пуснали ново?
Да има ново промо в сайта на Нова и Елена се самосъжалява защото Денис я е зарязал. И то още преди Лора да се върне.

# 294
Бихте ли изпратили линк на промото,за да го видим?

# 295
Ето го промото: [https://nova.bg/series_movies/video/7936/%D0%B2-%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%8F-%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BD-5-%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B2%D1%80%D0%B8-%D0%BF%D0%BE-nova/][/url]

# 296
Бихте ли изпратили линк на промото,за да го видим?
С линк не се отваря но можете да го намерите като влезете в сайта на Нова и изберете 5 сезон на Братя, после 3черти и очаквйте, последното промо

# 297
Да видях,че не отваря от линка и го намерих...изглежда мнооого интересно☺🤩
Супер щом и Христо Шопов ще участва.

# 298
Аз пък въобще не се радвам, че Христо Шопов ще участва.Героят му е само пълнеж.Вече 3 сезона никаква промяна не търпи. Те сценаристите явно думи като градация, развитие и катарзис не са чували. Иначе промото е супер. Чакам с нетърпение. Ама така ми се иска Денис и Елена да не се разделят. Кой знае какви са ги натворили сценаристите.

# 299
Аз пък въобще не се радвам, че Христо Шопов ще участва.Героят му е само пълнеж.Вече 3 сезона никаква промяна не търпи. Те сценаристите явно думи като градация, развитие и катарзис не са чували. Иначе промото е супер. Чакам с нетърпение. Ама така ми се иска Денис и Елена да не се разделят. Кой знае какви са ги натворили сценаристите.
Съгласна съм ,че за главен герой трябваше да се постараят за Филип повече. Явно пак ще воюват с него. Но аз пък се радвам че Елена и Денис са се разделили, не още в 4 вече бяха. А и така трябва, самите сценаристи казаха ,че Лора е голямата му любов ,а Елена само увлечение. Добре са направили ,че са ги разкарали, няма смисъл от такива фалшиви връзки. Явно този сезон ще оправят кашите, които забъркаха в 4 сезон.

Общи условия

Активация на акаунт