Обсъждане на имотни обяви-28

• 49 259
  • 666
  •   1
Отговори
# 510
Който е гледал за НС наскоро, го знае, защото е от рекламираните проекти с банери и спонсорирани постове навсякъде.
При тази локация липсата на гараж е абсолютен deal breaker. Не знам изобщо какво има да коментираме.

# 511
Аз съм го гледала, ами според мен е много сред нищото Иначе ми беше харесал проект. Дори и някакъв път и тротоар да направят, пак си остава в нищото..

# 512
Здравейте,

Някой има ли поглед върху http://park-home.bg
Изглежда на добра локация и проекта е хубав. Близо до мола, парка и метрото, същевременно на тихо място. Цените са ит 1440е/кв. Какво ше кажете?

# 513
Здравейте,

Някой има ли поглед върху http://park-home.bg
Изглежда на добра локация и проекта е хубав. Близо до мола, парка и метрото, същевременно на тихо място. Цените са ит 1440е/кв. Какво ше кажете?

Ми да, не е лоша локацията, до по-спокойната част на ЮП. Лошото е, че наоколо е малко трагедия с тия индустриални постройки, но предполагам скоро и те ще изчезнат.

# 514
Линера са добър строител. Една приятелка купи от тях и е доволна, строят до ключ. Лошото е, че са доста бавни и при нея мисля, че имаше около година забавяне. А и честно казано цената, която на мен ми казаха е 1800 евро на квадрат с довършителни работи или вие гледате тези на ШиЗ?
Тази сграда не ми харесва, защото са твърде много диагоналните стени и помещенията са малки.

# 515
Ами локацията обективно не е лоша, защото си е близо до мола, парка и метрото, но околността е такава, че аз лично не бих се прибирала пеша. Предполагам в бъдеще ще се промени това. Не ми допада и че масово една от спалните е 10-11 кв., което ако не е светла площ, е прекалено малко, поне за мен.

# 516
Локацията е супер, наблизо има и била, по-надолу лидл, фитнес. Молът е там, парка, повече ми харесва от Манастирски ливади.

# 517
Локацията е плюс и минус. Живея в района. Препоръчвам на всеки, който обмисля покупка, да иде и да се разходи последователно няколко дни в района на различни метеорологични условия - не просто слънчев, летен ден със зелени дървета и сух “път”, ами и в дъжд, мъгла, калтия, вечер по тъмно с фенерче… Точно там, където е отбелязана сградата е зле инфраструктурата и задължително трябва да се провери ще има ли канализация сградата или ще е на помпена станция/изгребна яма или както и да се наричат. В една част от този район на квартала няма канализация и това е предпоставка за голям проблем.
Цитираните минути пеша разстояние до южен парк, мол и метро… може и да са истина, ако човек тича 😀
Училище, детска градина или ясла няма на удобно пешеходно разстояние - ако човек има или планира да има деца това е важно. Районът е Триадица - положението с местата по държавните заведения е трагично. Най-близките болници са Вита и Токуда, което за мен е плюс. На Хенрих Ибсен редовно има тапи, за тези около мола и Черни връх въобще не ми се говори.
Ако човек може да преглътне 5-10 години на строежи (целият район там ще се застрои), шум, строителна техника, мръсотия, липса на инфраструктура - цената е добра и локацията е хубава. Като се застрои и се оправят улиците ще е бомба.

# 518
Това да си купиш апартамент на 500 м. от Парадайс мол го представи като на края на света, бравос.

# 519
Края на света - не, ама края на София - да.
Наистина там района е пълен с още недовършени строежи, дето не се знае дали ще се провлачат с години, както и още тук-таме останали къщи - съборетини и разни складове, които сигурно също ще ги бутнат и ще почнат строежи на тяхно място, но до тогава са просто развъдници за полубездомни кучета. А зимата горят боклуци.
Тротоари няма, улиците са разбити от строителната техника и не се знае кога ще се оправят, след десетилетие най-малко. Това с ниското строителство не знам как са го измислили, масово са по 6-8 етажа блоковете, на места се строят по 10-15. Отстояния не се спазват, независимо какви рисунки размятат... Ако сравняват с Манхатън сигурно е ниско.

Най-проблемно за мен би било, че заради строежите е адски прашно навсякъде в района. И това за септичните ями.

П.П. Щях да забравя и че на половината елитни новодомци им се е досвидяло да си купят гараж или паркомясто и спират кой където му падне. Около няколкото затворени комплекси там е просто плачевна гледката на разхвърляните в калта таратайки.

# 520
Харесали сме къща с голям двор, но наблизо тече рекичка и има много комари в района. Според вас имаме ли шанс да се справим с тая напаст? Много ме е яд, че заради нещо такова, ще трябва да се откажем от хубавия имот Confused

# 521
Никога не ми е хрумвало, че реката може да е минус. Комари все пак няма през цялата година. Има препарати за пръскане навън и машинки за вътре.

# 522
Винаги имот до река го свързвам само с наводнение, не и с комари. Иначе спор няма, красота е.

# 523
Харесали сме къща с голям двор, но наблизо тече рекичка и има много комари в района. Според вас имаме ли шанс да се справим с тая напаст? Много ме е яд, че заради нещо такова, ще трябва да се откажем от хубавия имот Confused

За мен по-големият проблем е рекичката и възможността от наводнение / просмукващи се подпочвени води. Разпитайте местните хора дали помнят реката да е излизала от коритото и как се държи напролет когато се топят снеговете и есен когато има много дъжд.

# 524
Който е гледал за НС наскоро, го знае, защото е от рекламираните проекти с банери и спонсорирани постове навсякъде.
При тази локация липсата на гараж е абсолютен deal breaker. Не знам изобщо какво има да коментираме.

Би трябвало да има свободни места в околността все пак не е зона. Пък и може да се наеме гараж предполагам.

Общи условия

Активация на акаунт