Ех, Синеоче, знаех си, че аз ще се окажа най-мързеливата!
Галя 82, за това нещо доста помага народната медицина- сещам се за компрес със сини сливи. Поразпитай.
Е, оттогава мъжът ми вечер като си лягаме ме проверява редовно дали и моята пижама е асорти с чаршафите ни
Обаче може да ми се смеете ама въпреки че се боря с тази ми мания, се хващам, че гледам да пера чаршафите и пижамите си по възможност, за да съвпадат по цвят при ползването им
Това е положението, голяма кукувица съм, но работя над това и снощи си легнах в сини чаршафи с тъмнолилава пижама
Е, оцелях!
Иначе за другото може и да не съчетавам цветовете много успешно, но не знам какво ми става с чорапите и чаршафите!

Лала, аз имам подобен проблем, но със щипките за пране.
Не мога да спя ако жълтите дрехи не натамана със жълти щипки, сините- със сини, дебелите- с по-големи, бебешките- с мънички като кламерчета...П.П. някой може ли да ми каже къде мога да намеря лилави щипки, че само такива няма в гардероба ми?

На мама сладуркото.
много сте сладки на снимките двамата с Митака!

...уточнявам само 

!
Ние преди малко се върнахме от консултация,за първим път нямаше никой и бяхме първи,вече ще ходя само вечер.Сложиха ни третата ДТК и полиомиелитната,даже не се разплака малката ми мишка.Станала е 67см. и 7,030кг. и в момента даже ми спи в офиса,че домашния нет в новата къща е ужас