Нежна мама ЮЛСКО бебе гушка и мечтае да порасне и да слушка!

• 17 546
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
  • През девет земи в десета
Браво Рени ти си супер,искам и аз !Имам още осем кила да свалям ама няма как с това кърмене.
Имам си уред за коремни преси,но първо трябва да сваля още малко и тогава.След новата година мисля пак да стана редовен посетител на кварталния фитнес пък ще видим как ще и понесе на Цвети. newsm78

# 76
  • София
Честито и от нас с Яна на месечинките Траян, Пиер-Павел, Дориан и най-вече на Митето, защото ни е приятелче  newsm51!

pigi, и аз имам 8 кг  Embarassed. Днес взех Яна в кенгурото и ходих час и половина, добре, че е качествено, та само краката ми се умориха;

isi_kam, непременно ще питам за този калгол, благодаря за инфото;

а за второто бебче не знам, като съм минала христовата възраст, няма за кога да чакам

prascho, големи сте скици с мъжа ти  Simple Smile

maira, дано всичко е наред с Ясмин  Hug

Аз да ви питам, дали може на микровълнова да се задушат зеленчуците за пюре, аз така си задушавам лук вместо запръжка, а и от тези замразените зеленчуци за гарнитура  newsm78?

# 77
  • ES
Здравейте и от нас
Честита ни месечинка, вече сме на четири месеца!!!]

Черпим с нещо леко днес, че от толкова торти.....

Специални поздрави на днешните месечинки -  Пиер-Павел, Дориан и Траян

....ооо сега виждам, че Ивичка е предугадила и ме е изпреварила с полезната почерпка.

# 78
Честити месечинки на:
Пиер-Павел на Лала
Димитър на Гери то
Дориан на Red Heart  
Траян на Ивичка!
  bigdance2
Здрави и послушни бебчета да са. Много да папкат и радват с приятни емоции мама, тате, баба и дядо!

# 79
Кажете за хамомилата тогава де?Може ли да се вземе без да е изписано?Ти как я даваш Изи?
ели мила jorjito трябва да напише аз още съм много боса относно хомеопатията аз сега се запалих от lala и от скоро взех да чета така че аз не мога да дам такава информация Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 80
  • somewhere over the rainbow
Ехоо Hug И аз да се разпиша днес.
Днес цял ден търсих из нета инфо,относно "т"-то...има разни аматьорски изказвания /от рода на нашите тук/, но професионално становище не намерих ooooh! За това няма да споря-нямам доказателства. Само казвам какво ми е казала една учителка,колежка от Общината. И аз имам основания да й вярвам. А относно "рентген"-и според мен е с "т",а според моята колежка и "ренген" да напишеш,няма да е грешно. Туй били скорошни нововъведения newsm78
Ох,тук цял ден вали #Cussing out Рени,какво  е това време при вас бе? Ще почна да ти завиждам...ааа Mr. Green

# 81
Reni,лигавникът е на Campol и изглежда много джиджан,ама не върши работа,въпреки многото степени на захващане край вратлето.Може пък и нашата вратляга да е по-големичка;)
Пингвина,аз съм свалила всички килца от бременността,но пък постоянно си ме боли операцията.Да не говорим за болката ако се опитам да правя коремни преси;(Най-странното е,че сега имма повече апетит отколкото по време на бременността и ме е страх сега да не напълнея,но пък и не е време за диети.
Ели,и на нас вчера докито ни изписа Хамомила за успокояване,въпреки че Алекс не плаче,но пък се буди нощем зейнал да яде #CrazyОх,кога ще го спрем това ядене нощем,идея си нямам newsm78

# 82
Честити месечинки и от нас!!! Мъниците да растат здрави, весели и много палави  Twisted Evil.
Честито и на именниците!   bouquet

Относно възстановяването от операцията мога да кажа, че още от началото нямам проблеми /да чукна на дърво/, но с тези килограми не мога да се оправя. Като зациклих на +6 кг и не мърдам от там. А казват, че кърменето помагало  Confused. Явно без диетка няма да стане, но нека първо спра да кърмя. Упражнения си правя, но леки, само за корема.
Аз вече си имам второ бебче, така че мога само да ви пожелая и вие да си имате /на които нямат/, а за трето не ме търсете  Laughing. Мога да стана кръстница, но още едно...  newsm78
Да питам мамите с по-големи дечица. За ваденето на зъбките какво друго сте ползвали /освен Дентинокс/? Рая не е имала никакви проблеми с ваденето, но сега бебо направо ще си изяде ръчичките. Дори на моменти плаче много жално  Cry. От коликите не е плакал така. Искам да му дам нещо, че да го успокои. Давайте съвети моля.

# 83
Ели, Хамомилата може да си я купиш в аптеката без рецепта. Педитата я изписват на поразия и досега не съм чула при някой изписана по този начин да даде някакъв шеметен резултат Grinning Не защото хомеопатията не помага, а защото Хамомилата не е за всяко плачещо и искащо на ръце дете. Изписването на хомеопатични лекарства става от опитни хомеопати, практикували с години и след много задълбочен преглед и най-вече интервю с пациента, за да се определи кое е точното лекарство за определения човек. Няколко страници напред съм обяснила за хомеопатията малко. Така че майката на близнаците да не се надява, че ще си разреши проблема с Хамомилата. Ние имахме също подобен проблем, но той се разреши първо след търсене на вероятната причина за плача на детето и второ след изписването на хомеопатично, но не беше Хамомила. Все пак жената ако иска да пробва, има някакъв мноооого малък процент вероятност да помогне това лекарство, ако по случайност се окаже, че децата й са тип Хамомила. Ако иска да пробва може да вземе Хамомила разреждане 9 СН и да дава 3-4 пъти на ден по 3 гранулки. Няма да навреди, хомеопатичните не са вредни, но не бива и да се прекалява и да се взимат безразборно. Ако иска да пробва да дава 2-3 дена, ако дотогава няма резултат, няма смисъл да ги взема. Даже обикновено хомеопатичното дава реакция в рамките на 24 часа. Ако пък иска сериозно да си лекува децата с хомеопатия, да потърси добър класически хомеопат, тук във форума може да й препоръчат например в темата на Александър в Здравния. Флакончето струва 3 лв. Стига й едно засега.

# 84
  • Варна
Честити месечинки на Дориан,Траян,Пиер-Павел и специялни поздрави на Адаша.  love001
Да радват много мама и тате baloni
Eli83,Lala много добре го е обяснила Peaceможе да се опита  с Хамомилата,дори и да не помогне няма да навреди.аз лично давам разреждане 15 СН 3,4пъти на ден по 5 гранули,но това ми е изписано от хомеопат.в началото давах даже разреждане 30СН.хубаво е да има консулт с лекар все пак Hug
Maira, fingerscrossed
Синеочка
и аз ревнах като прочетох стихотворението. Cryмного ме разчуства
Prascho,голяма скица си Joy Joy Joy
Рени, smile3501 smile3501 smile3501
аз излязох от болницата -10 и имах още 5 да свалям.до сега не стига че не съм ги свалила,а съм и качила някое и друго килце #Cussing out.ама така е като се ровя в готварския и все нещо правя,верно че в кухнята много задобрях,:satisfied:,но и мъжо вече едвам се побира в дрехите. hahaha
А за второ дете въпреки тежкото раждане съм навита.Даже отсега разправям на малкияколко ще си играят с брат си. Joyрешила съм да ставам мъжка мама Joyи два пъти свекърва Mr. Green,на какво ще реши Господ newsm78
Пак много се разписах Blush,хайде лека на всички

много се радвам че ви е харесала идеята за коледно албумче.Само че трябва някой де ми обясни как става newsm78 newsm78 newsm78
или да създам албум в Снимка.bg и после NAN да го сложи на първа странца?май така беше

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 21:28 от jorjito

# 85
Здравейте на всички и честито на всички именници и месечинки.

Аз Ви чета редовно но не ми остава време да пиша все пак 2 деца, мъжът ми замина на рейс за 4 месеца а и отделно се опитвам да уча за магистър.
Относно килцата аз си възвърнах формата още първия месец (7 килца бях качила)
но от 2 седмици ходя на латино гимнастика и сам решила поне още 2-4кг да махна пове4е и да искам няма да мога да махна Simple Smile
Само да ви кажа че Гогито е  болен и сме на антибиотик и на инхалации. Голям ужас е.
Jorito  хубаво е да си майка на 2 момчета, аз лично се чувствам много добре 3-ма мъже ме обичат.
лека ве4ер на всички

# 86
Добро утро и от нас!

Тук вчера временцето беше супер и бяхме на дългааа разходка. Дано и през почивните дни се задържи така!

Бета, Диди, Жоржито, благодаря за подкрепата!

Да кажа и аз за рентгена, макар че ми се струва малко безсмислено да спорим в отчетната темичка за правописи  Hug  Името Рентген (и рентгеновите лъчи) идва от името на откривателя им - немския физик Wilhelm Conrad Röntgen. Просто като се чете името на немски, "т"-то се обезвучава при така натрупаните съгласни и оттам идва грешката в правописа на български.

Относно килата, аз все още съм +3  Sad Но лека полека започвам да си влизам във все повече от дрехите. Гимнастика правя само 1 път в седмицата по 1 час - онази организираната от акушерката, че иначе сама ....абсурд Sad Но гледам всеки ден да правя големи разходки - минимум 1.5 часа като ходя с темпо, малко по-бързо от обикновеното ходене. Бавно и славно дава ефект  Simple Smile

# 87
здравейте и от мен.
Честито на месечинките днес и благодаря за плодовете-много ги обичам.
Аз също много време не съм писала но пък чета редовно форума.Не  остава време,че съм се зачела в едни книги....за храненето на бебето. Crazy
Аз също съм ЗА второ дете , след около 4 години си го представям,и като че ли искам да е момиченце-някоя малка къдравелка като Мишелката на Лала... Heart Eyes

# 88
Добро утро, мамита! Grinning Как спахте? Аз се наспах както рядко напоследък се случва. Имам чувството, че  в последно време бебката ми през нощта се буди по-често откогато и да било. Обаче си наложих да си я кърмя легнала и точка. Вчера една мама ме окрили с идеята да се спи с голи цици, та мишлето само да се оправя в сънната обстановка!
Като стана въпрос за книги- разрових тук из кочинката и намерих тази на Спок. Който не си я е купил- да заповяда!
http://free.hit.bg/vath/Spok/SPOK.rar
/в/у линка- десен бутон- save as/
Сега да си позволя малко оф- някой ползва ли Мозила? Искам да си разчистя временните нет-файлове, и понеже мозилата ми е изтеглена на бг, съвсем се обърках.
От два дни се заливам от смях с тези теми, номинирани за златния запъртък, не се стърпявам да ви ги споделя, ето:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=144050.0
Хубав ден на всички Grinning  bouquet

Последна редакция: сб, 25 ное 2006, 17:57 от prascho

# 89
Ехоо Hug И аз да се разпиша днес.
Днес цял ден търсих из нета инфо,относно "т"-то...има разни аматьорски изказвания /от рода на нашите тук/, но професионално становище не намерих

Ами можеш да смяташ моето за такова - филолог съм Hug и професионална майка по останалите въпроси Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт