Имам си уред за коремни преси,но първо трябва да сваля още малко и тогава.След новата година мисля пак да стана редовен посетител на кварталния фитнес пък ще видим как ще и понесе на Цвети.
!

?
И аз да се разпиша днес.
За това няма да споря-нямам доказателства. Само казвам какво ми е казала една учителка,колежка от Общината. И аз имам основания да й вярвам. А относно "рентген"-и според мен е с "т",а според моята колежка и "ренген" да напишеш,няма да е грешно. Туй били скорошни нововъведения 
Рени,какво е това време при вас бе? Ще почна да ти завиждам...ааа
Ох,кога ще го спрем това ядене нощем,идея си нямам

. От коликите не е плакал така. Искам да му дам нещо, че да го успокои. Давайте съвети моля.
Не защото хомеопатията не помага, а защото Хамомилата не е за всяко плачещо и искащо на ръце дете. Изписването на хомеопатични лекарства става от опитни хомеопати, практикували с години и след много задълбочен преглед и най-вече интервю с пациента, за да се определи кое е точното лекарство за определения човек. Няколко страници напред съм обяснила за хомеопатията малко. Така че майката на близнаците да не се надява, че ще си разреши проблема с Хамомилата. Ние имахме също подобен проблем, но той се разреши първо след търсене на вероятната причина за плача на детето и второ след изписването на хомеопатично, но не беше Хамомила. Все пак жената ако иска да пробва, има някакъв мноооого малък процент вероятност да помогне това лекарство, ако по случайност се окаже, че децата й са тип Хамомила. Ако иска да пробва може да вземе Хамомила разреждане 9 СН и да дава 3-4 пъти на ден по 3 гранулки. Няма да навреди, хомеопатичните не са вредни, но не бива и да се прекалява и да се взимат безразборно. Ако иска да пробва да дава 2-3 дена, ако дотогава няма резултат, няма смисъл да ги взема. Даже обикновено хомеопатичното дава реакция в рамките на 24 часа. Ако пък иска сериозно да си лекува децата с хомеопатия, да потърси добър класически хомеопат, тук във форума може да й препоръчат например в темата на Александър в Здравния. Флакончето струва 3 лв. Стига й едно засега. 

може да се опита с Хамомилата,дори и да не помогне няма да навреди.аз лично давам разреждане 15 СН 3,4пъти на ден по 5 гранули,но това ми е изписано от хомеопат.в началото давах даже разреждане 30СН.хубаво е да има консулт с лекар все пак 

много ме разчуства

.ама така е като се ровя в готварския и все нещо правя,верно че в кухнята много задобрях,:satisfied:,но и мъжо вече едвам се побира в дрехите. 
решила съм да ставам мъжка мама
и два пъти свекърва 
,хайде лека на всички

Името Рентген (и рентгеновите лъчи) идва от името на откривателя им - немския физик Wilhelm Conrad Röntgen. Просто като се чете името на немски, "т"-то се обезвучава при така натрупаните съгласни и оттам идва грешката в правописа на български.
Но лека полека започвам да си влизам във все повече от дрехите. Гимнастика правя само 1 път в седмицата по 1 час - онази организираната от акушерката, че иначе сама ....абсурд
Но гледам всеки ден да правя големи разходки - минимум 1.5 часа като ходя с темпо, малко по-бързо от обикновеното ходене. Бавно и славно дава ефект

Как спахте? Аз се наспах както рядко напоследък се случва. Имам чувството, че в последно време бебката ми през нощта се буди по-често откогато и да било. Обаче си наложих да си я кърмя легнала и точка. Вчера една мама ме окрили с идеята да се спи с голи цици, та мишлето само да се оправя в сънната обстановка!
И аз да се разпиша днес.
и професионална майка по останалите въпроси