Нежна мама ЮЛСКО бебе гушка и мечтае да порасне и да слушка!

• 17 250
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Здравейте!Честити месечинки!
Това за представянето е много интересно!Аз съм Олга,на 27г. от Карлово,но от 4 години живеем със съпруга ми (той също е от Карлово) в Стара Загора.Женени сме от 4 години.Завършила съм Индустриален мениджмънт в ТУ-Габрово.Работила съм като сътрудник бизнес център и сътрудник офис.Като забременях бях безработна.
Сега се чудя къде ще си намеря работа.Мъжът ми е военен.
Дари още не се обръща,опитва се да седи.Аз го подпирам полулегнал с възглавнички за кратко,но той се набира да се изправи съвсем.Иначе най-обича на ръце ама който го държи и той да е прав,че да гледа от високо.И ако дълго не съм го гушкала( дълго при нас е 10 мин) като го вдигна и ми се кара-оууууууууууу буууууууу и т.н. със строг поглед  Laughing

# 151
  • някъде
Честита месечинка на малката принцеса на мгиздова! Да е здрава, весела и послушна!!!  bouquet Hug  bouquet Hug

Popova......или сте сърдити нещо?
Тук е, но от толкова клюки по скайпа и кю-то няма време за форума Joy Joy Joy
Pingwina, много интерсна биография имаш  bouquet
Ели, направо ме разби с твоя разказ- как си се съгласила да влезеш в колата на непознати момчета newsm78 Ама виждаш ли докъде е довело Hug Heart Eyes
Ети,   love001 за малкият текстописец (на майка си се метнало това дете- учено) Mr. Green
РениHug за Галко- браво на детето!
А за чашата- вчера казвам на нашия тати, че трябва да му купим на Алекс такава чаша с мек и твърд накрайник, а той- Това ли е най-новото ти хрумване hahaha
isi_kam, къде ги намираш тези красотийки? Thinking Hug
lala, много вкусни сладчици Wink да можех и аз да правя такива вкусотийки, но нещо не ми се отдава Blush Хайде казвай си името, че такова любопитство ме е налегнало Blush
За връщането на работа- при мен има кой да го гледа, но не бих го оставила, пък и няма къде да се върна! Затова и казах, че най-много да си остана за още някоя година вкъщи baby_neutral Wink
mgizdova, защо не отидеш при педито да видите защо така не иска да яде детенце? Thinking
хайде стига толкова от мен засга да не ви досадя Mr. Green

# 152
Честита месечинка на малката Ева!

Хайде казвай си името, че такова любопитство ме е налегнало Blush
ее, айде добре, няма да се правя на интересна, ама наистина не ми харесва моето име Елица Да не говорим, че понеже мъжът ми по цял ден само ми подвиква : Елицааа, Елицааа, та и Мишел вече седи, седи и тя подвиква : Елицаааа! Вече ми омръзна да трябва да бъда навсякъде. На Лала никой не досажда, та затова май наспоследък си го предпочитам Grinning

Ели, много забавно вашето запознанство. Явно любовта от пръв поглед съществува. Аз пък на мъжа ми му казах в началото въобще да не се надява и че е изключено между нас да стане нещо. А пък ей ма на, вече 9 години заедно и 2 деца нафърфалянкахме. Сега като кажа, че е изключено да направя нещо и мъжът ми се подсмихва. Grinning

# 153
ЛАЛА, да пращаш моля бързо на лични рецептата за тези прекрасни коледности, които си измайсторила; ама с украсите му, с всичко, което си трябва Hug

ние тази Коледа за пръв път, откакто сме семейство (6 години), ще сме си у дома сами
така се стекоха нещата в родата, че при едните родители ще се ражда бебе другата седмица , а до другите не можем да  пътуваме зарад` нашия бебелан
затова аз ще майсторя всичко за Коледната и предколедна трапеза, основно да им е уютно и празнично на дечицата, че и на татито Flutter
вие какво приготвяте за Бъдни вечер и Коледа

за "визитната картичка", казвам се Ивелина, на 31 години, всичките във Варна Grinning
завърших ПМГ с химия и английски, а след това станах и магистър по икономика в нашенския Икономически Университет... голяма работа hahaha
от всичкото това дотук, аспирации имам само към английския, който ми лепне като... и аз незнам като какво Laughing, но така мечтаните преводи професионално не мога да правя защото нямам докЮмент, че го владея Sad
другата ми страст е киното -  гледам филми на килограм и ме вълнуват всякакви подробности около филмоправенето; Пингвина -    bouquet
Ели, ако работя във видеотека, ще зарежа клиентите и по цял ден само ще гледам филми hahaha
официално, обаче, работя като счетоводител, по специално - т.нар. ТРЗ и личен състав
т.е. работЕХ, понеже два дни преди да разбера, че съм бременна си подадох оставката и взеха, че ми я приеха... hahaha

мъжът ми е година по-голям от мен, главен асистент е в споменатия вече Икономически във Варна; иначе е от Велико Търново, а сме заедно вече 11 години
имаме, знаете, две прекрасности - Мая и Траян, и всеки ден откриваме по нещо (и хубаво и  не дотам...) от себе си в тях  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 13:30 от ивИчка

# 154
Честита месечинка на Ева на мама mgizdova!
ама наистина не ми харесва моето име Елица
Сакън, бе, Lala! Aз точно с това име исках да кръстя Ели. Но мъжът ми се противопостави- каза, че дългото име щяло излишно да затруднява детето, пък и колко щели да нарастнат разходите за хартия и мастило... Mr. Green Ти нали на Цветница имаш имен ден? За имен ден на бебката аз настоявам да е на Цветница - за мен Ели е съкратено от Елица, а не от Елена. Още повече, че Елена се е казвала баба му на моя мъж; майка на майка му- следователно още по-свекърва Joy
Та за името се поразписах, че в старата тама не бях успяла.
Иначе откак тръгна тази тема с представянето- отдала съм се на един размисъл... Колко пъти прочетох за някакви ваши годинки... А аз какво да кажа, като и христовата възраст доста съм подминала. Embarassed А на всички онези, които мислят, че няма с кой знае какво СВ да се похвалят... тук имаме нещо, което си заслужава всичките усилия на света.
Доста си мислех дали да не продължа с това, което не съм постигнала, но по-добре да спра дотук.
И как си помечтах на ваш гръб за още едно детенце... Че то при мене това мечтание си е един мираж пустинен. Но да не гадая, де.
Не ми се сърдете, че често се правя на шут и звуча инфантилно. Това сигурно е форма на носталгия по... сещате се.
Иначе забравих да ви кажа, че се казвам Христина. Не харесвам особено името си. Казвайте ми Прасчо. Надявам се, че и тази Коледа ножът ще ме пощади.
Ели, това вашето запознанство смела работа бе! Хахаха, напомни ми как едно време ходех на стоп от София до Пловдив, лъжех майка ми че съм хванала еди-кой си влак, че и се изправяха косите. А то виж, велики дела можело да свърши. Спомням си, че един път с моя приятелка стопирахме един прототип на Санчо Панса 1:1. Човека беше до Пазарджик, ама толкова му беше харесало да го слушаме, че до Пловдив ни откара човечеца. Разправяше как често ходил в Японския хотел, сядал вътре всред едно езерце и гейши ми носели това- онова. Joy
Леле, ойде коня у ряката!
Чао засега от мен!  bouquet

# 155
Видяло се е че днес времето няма да се оправи и ние си пишем ли пишем( във Върна има ужасна мъгла)
За връщането на работа не смятам да е скоро, не ми се оставя бебка пъи ки няма кой да я гледа. Най-ранният възможен вариант е декември другата година тогава се пенсионира свекърва ми но има много време ще видим как ще се развият нещата.
Започнахте да разказвате как сте се запознали с половинките, ние с моят съпруг се запознахме на един поход в Стара планина и се шегувам че като ме попита малката как сме се запознали ще кажа че съм го хванала от гората. Laughing това е от мен сега май все пак ще изведа за малко Цвети че ми се сви душата не ми стои цял ден в къщи.

# 156
честита месечинка на Ева на мама Мими Гиздова
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
didi_81не съм качила още мои снимки че нали детето е с предимство Laughingсега ме е хванала тая мания с колажчетата и по цял ден това правя Crazy
А пък мойта дъщеря е кръстена на баба си(моята майка)-Елена. По принцип ми харесваше много Ема но свекър ми е Емил и бързо се отказах!
С моят мъж бяхме колеги и така се запознахме. Противно на общоизвестната поговорка повечето ми връзки са били на раотното място newsm78. Даже той си имаше приятелка но...реши че иска моя милост Whistling!не че много се дърпах Blush
иначе бяхме заедно 3 години преди да се оженим и така...
А за меките накрайници (виждам че вече някои ги ползвате)понеже давам кашата с биберона ,дали няма да е по-добре с такъв накрайник?Ако някой е пробвал нека сподели.
ето още една манийка

# 157
Ивичка, курабийките са форумски:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=144184.0
Ако и на някой друг му се правят, казвам ви много са лесни. Аз за първи път правя, но станаха. Ползвам боички за яйца, онези в капсулите като антибиотик.

# 158
Здравейте и от мен.
Честито на деншните месечинки!
аз рядко се включвам, по-често ви чета.
Иван след няколко дни ще направи 5 месеца, не се о бръща още на никъде. Иначе се плюнчи с всичка сила и прави бръм с устнички. Grinning. В момента седи у мен и иска да пише по клавиатурата.
Иначе още не мога да му излекувам очета от раждането  , секретира, слагахме много капки но не става. Днес записах час при частен лекар, дано мупостави верна диагноза.
И аз да се представя: имам голяма добра и хубава дъщеря на 12 години Laughing Laughing Laughingказвам се Здравка, на 31 години с образование както следва, руска/немска гимназия; биология в СУ , магистратура след това още една финанси.
От завършването на университета работя офис мениджър в търговска фирма. Мисля след майчинството да не се връщам, а да се реализирам  във финанссово счетоводната област.
Мъжът ми (нямаме официален брак) също е биолог по образование, докторант към момента към институтс по заразни и паразитни болести, собственик на фирма за ДДД дейности ( унищожават вредители  хлебарки, мухи, плъхове и всякаква вредна сган  Mr. Green).

Ами това е от мен засега, че Ванката нервничи.

Поздрави и целувки на всички.

# 159
  • somewhere over the rainbow
Здравейте и от нас! Тук времето е страхотно,та бяхме малко на предиобедна разходка. Сега Дая спи...уж hahaha
Елица пък много ми харесва като име, Христина също Peace
Диди,как е Алекс? Оздравя ли милият? Thinking
Ивичка,аз не приготвям нищо за Коледа ooooh! Пред майсторството на баба и вкусотиите на мама аз няма къде да се включа. За мене е бебето и компютъра,нищо друго Embarassed Дето вика майка,Галена Богданка съм. hahaha
Абе хора,вие за ясли мислите ли или искате сами да си гледате бебоците? Аз мисля,при първи удобен случай-бум на ясли. Работя,не работя...човек да става bowuu
Аз отивам да творя. На вас-усмихнат ден!  bouquet

# 160
Здравейте и от нас. Драго ми е и на мен да си представя моето скромно житие. Казвам се Силвия, родом от Варна, на 24 години съм. Завърших бакалавър миналата година тук в ИУ варна, а в момента уча за магистър спец. счетоводство и контрол. Остават ми още три изпита и защита на магистърска теза до заветния край на моето следване. Иска ми се да се реализирам като счетоводител за в бъдеще. Мъжът ми (нямаме официален брак) е трети помощник капитан ,но това с пътуванията никак не е работа, морето ни взима прекалено много. Сега той се занимава с частен бизнес. Заедно сме от 4 години.
Моята бебка е станала много лЮбопитна,всичко искаме да знаем,да видим и заради това си лЮбопитство не спим по цял ден. Детето иска внимание, иска да си играе,зака4а се, издава звуци и казваме Аги.
Аз също мисля за ясли и дори в края на седмицата ще ходя да подавам молба.
Честити месечинки на всички празнуващи!
Лек ден.

# 161
здравейте и от нас!

днес съм малко притеснена, защото ходихме на хирург с малката. палецът на дясното краченце от снощи е зачервен и днес сутринта положението беше още по-сериозно, съмнявах се да не е от нокътчето... докторът каза да слагаме само компреси за сега и ако до 2-3 дни не се оправи да ходим пак. според него това се дължи на "многото буксуване"  Shocked дано всичко да е ОК!

иначе цял следобед бяхма навън, Гери поспа около час   Laughing /това иначе трудно става/. сега ще си играем, ще правим гимнастика и ще си говорим.

за яслите - аз също мисля при първа възможност да тръгваме - живот и здраве догодина есента. тук в Смолян приемат в ясли, ако детето е проходило стабилно.

това е за сега от нас, до скоро и цунки на бебитата!

# 162
mgizdova Ева нищо ли не обича да хапва? Cry много кофти така
NAN извинявай за любопитството,но ми стана интересно защо не ходиш много по разходки като си имаш и помагачи в къщи? newsm78
Аз днес изкарах Павел и спа от 12.30 до 15.30 и ако не бях го прибрала сигурно още щеше да спи.
За яслите-мисля да направи поне 1.6 г

# 163
  • Варна
NAN, newsm10 и аз така смятам трябва да се развива детето.
В тази връзка Silvia N ти в коя ясла смяташ да записваш беба?
Lala,мерси за рецептата Winkще я пробвам на всяка цена.много добре изглеждат eat
Mariaeli,и ние с мъжо така се запознахме,на работа.колко сме се натискали по ъглите Embarassed
Prascho,след всеки твой пост Joy Joy Joy имаш дарба,ей.
mgizdova,наистина вземи заведи детенце на лекар,че е притеснително това с яденето Thinking

Мами,не искам да захващам пак тази толкова дъвкана тема,но искам да ви комоля за нещо Praynig
тъй като смятам да захранвам по Коледа и съм почнала да търся всевъзможни схеми за захранване и както може да си очаква вече съм се хванала за главата от варианти,искам да помоля вече захранилите мами/които имат и желание естествено/да ми споделят на Лични своята схема или да ми пуснат линк към нея.искам да си сверя часовника така да се каже.
Благодаря предварително

dew,дано всичко се оправи само с компреси. Praynig

# 164
  • София
Хайде и от мен едно бързо представяне, че ако някой има нужда....
Казвам се Ива, на 30г., омъжена от януари месец тази година (млада булка Wink ). Работя във фирма за отопление, търговец съм, та ако някой е закъсал с топлото- тук съм:) Мъжът ми е сътружник във фирма за софтуер. А за запознанството ни...много интересна история, но ще изпиша страничките до края, ако реша да я споделя с вас:) Накратко работехме в две фирми с едни и същи собственици и всичко започна по icq-то, но всъщност беше започнало на един басейн 1 година преди това без дори да подозираме:)

Мами, пак ще ви попитам, ако някои знае нещо за успешното отказване на бебчето от нощно хранене да сподели, моля Hug

Общи условия

Активация на акаунт