🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 389
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София
Виктория се оказа по-нестабилна от Александра. Малко и трябваше да избухне. И не е учудващо. То е тъжно. Една жена, която не знае какво са чувства, понеже е свикнала само да я купуват. И цялото и самочувствие е базирано на това да бъде "bestseller". Тук видя, че не е и направо се срина от завист и злоба.
Обикновено кучките са една поза и маска, а вътре се крие адски комплексирана жена и тя е само потвърждение. Реши, че ще срине психически Александра и тя ще излезе яката и силната, а накрая Александра я врътна и онази просто потъна тотално - не и остана нито човешки облик, нито имидж на силната и непоклатимата.

Моята теория е малко по-различна.
Да, Алксандра наистина е манипулатор и в голяма част от скандалите тя е тънкия провокатор. До сега все губеше, защото провокираше скандалите пред всички. А Виктория, когато е заобиколена от хора, е много спокойно и успява да се овладее, за да не се изложи. Затова снощи си изтърва нервите жестоко - защото остана сама. Александра я провокира, но Деница се изнесе, Дениз я нямаше и Виктория нямаше никой зад гърба си. Затова не успя да издържи психически и изля цялата си злоба и агресия. Това показва, че е страхлива и, когато е сама става агресивна. Нали знаете приказката, че куче, което е притиснато в ъгъла, най-много хапе. От страх и безсилие е така - та и при Виктория стана същото.

# 1 726
Аз сега го гледам
Виктория не е изкуствена
Но Александра е адски изкуствена и вече ме плаши. Неадекватна е. Разбирам, че ви допада, но на мен не.
Не подкрепям никоя от 4 финалистки

# 1 727
Малко изкуство. Понеже Виктор си пада художник.

Във фигурата на Викория има нещо сбъркано,  с центъра на тежестта, фигурата от кръста нагоре сякаш е толкова тежка, че се е сгромолила странично.

На мен ми харесва повече работата на Деница. Наистина и се отдава!

На Виктор може да му е харесало, че Виктория му е сложила коса (колко мило!), а на Деница да му се е видяла като статуя на силния мъж, но не персонално Виктор! Той обича да му четкат егото.

# 1 728
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Какво повече да се каже за снощи?
На мен нито ми беше забавно, нито го приех просто като шоу.
Не може да се нарече нещо шоу, когато ставаме свидетели на такава
шокираща неприкрита агресия и простащина.
За Капитона е казано и написано вече всичко, Сашка също има
трески за дялкане, но никога няма да оправдая нечие грозно
поведение и вербално или физическо насилие срещу някое живо същество.
Дениз явно ще е правят бяла и добра и лъскането и започна още преди два,
три епизода. Но за мен най-гнусни си остават продуцентите, сценаристите
и самата телевизия. Много ми е лицемерно и отвратително денонощно
едва ли не да ни леят пропагандни слова и призиви за добрина и съпричастност,
а в същото време заради единия рейтинг да показват в прайм тайм-а такава гнусотия.
Все си мислех, че след последната Ферма, са си взели поука и никога повече
няма да излъчват такива кадри на вербално насилие и омраза, но уви.
От доста години се знае, че именно сеирите и скандалите правят рейтинга,
но последните им предавания вече открито си промотират насилието.
Ето затова все повече и повече хора са отвратени от трите бг национални медии
и преорентират към интернет. Искрено им желая отлив на рекламодатели и зрители пред малкия екран.
Отровиха една предаване де уж щеше да бъде за любов.
Е точно любовта беше последното нещо, което показаха в този сезон.

# 1 729
Не зная какво губи Александра, ама определено, поне както писахте тук, "Эбават Ю" по-скоро губят, ако държат тоя бобър за рекламно лице Wink
А, че Бг я видяхме що за противна  е, няма спор.

Затова сега пращат картички с кодове по физическа и по електронна поща.
Заринаха ме с кодове абаут ю - то.
Хората пак ще пазаруват, въпреки. гранде величие Вика.

Не съм чела предните стр.коментари тук.
 Казах ви, че няма достойни "булки" , която и да му издиктуват в слушалката да избере - не става.
Виката вчера преля със злобата, но Александра не успя качествено да се защити -  редеше без връзка помежду им клишета. Стана ми жал, че пак не успява да намери подходящи контра аргументи. Фрустрация, но все пак, само с клишета и то несвързани - не съм удовлетворена.
А да видим ще има ли съд или не. Аз бих искала да се съдят, защото не бива да остават нещата само така - без възмездие. Не може само с утехата, че морално много хора подкрепят жертвата на тормоза. Трябва присъда и публично извинение плюс обезщетение.

# 1 730
1. Виктор го казва това "кучка" на Виктория с такъв нежен и извинителен тон, че звучи като комплимент.
2.За Виктория "кучка" е наистина комплимент. В нейния  лист на ценностите добра=проста=прецакана от живота.
Аз имам един лаф "По добре да окайват мъжа, че жена му е гадна, отколкото, че е проста". Виктория май е издигнала в култ за себе си някакво подобно мото.
3. От самото начало стратегията на Виктория е да смачка така Александра психически, че тя да си тръгне сама.
4.В началото задачката по т.3 я изпълняваше антуража на Капитонова, насъскан от нея. Сега тях ги няма и се налага сама да запретне ръкави. По тази причина я видяхме в грозните сцени снощи, противно на логиката, че това носи негативи. Не е изпускане на нерви, а целенасочена атака към крайната цел.
5. Александра снощи беше здраво подкована от психолозите на формата, според мен. Виждали сме я да истерясва от много по-малки провокации.
6.Заключението - всичко е един долен, пошъл сценарий. В което няма лошо, стига да не беше промотирано като реалити.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 11:29 от dariVale

# 1 731
  • SF
Все си мисля, че много неща не виждаме. Сашка едва ли ги е докарала до лудост само с наставническият си тон. Кой знае какви ги е бълвала и тя, видяхме я колко е проста. Ама как ги събраха толкова прости и навъзпитани?! Това ли е представителната извадка на жените в БГ?!
А и някой ще ми каже ли кое и е хубавото на Сашка? Малки очи, уста като пещера, масивна челюст, бръчки около очите (на тая възраст), повяхнала кожа, ама че убавица.

Много неща не виждаме. Докато се хранят, когато с часове ги гримират, извозват по локациите..
На нас ни показват предимно синхрони и  час от вечерния коктейл, събран в 10 минути.
На мене ми е достатъчно едно такова празно бръщолевене на глупости да ме докора до лудост.
Ако някой направи скандал, ще се изнеса докато премине, но монотонно, със заучен спокоен тон да ми морализаторства ментор, който дори не може да изброи през кои държави минава река Дунав... Това ще ме побърка. И ще ме предизвика да я препитвам, апострофирам, репликирам, да я пращам да чете книжки, ще й се подигравам лекичко, което пък нея ще я изнерви... Така става непоносимостта.
Те там дори не могат и да се избягват много, много. Стои половин-един час настрани, после ги събират на инструктаж, качват ги в автобус, возят ги, гримират ги, изчакват се. Нямат много опция за спасение и оправяне на настроение.

Александра не само, че не е хубава,  а притежава всички черти, достатъчни да опиша грозен човек. Хич не харесвам такива малки (наричам ги свински) очички, забити от двете страни на носа, а надолу... пещера, както казваш и ти. Но проблемът е, че тази физиономия не е одухотворена. Лепната е на празна глава. Това не харесвам в нея. Иначе доста по приятни жени има с подобни на нейните черти, които никога не бих нарекла грозни. Присъствието и акълът доста ретушират несъвършенствата.

Тя даже ми е смешна, когато ги строят да им говорят нещо, или когато седне до Виктор, как изкуствено засиява. Отваря очите с цел да вкара малко блясък и  детинска радост. Да, трябва много да се старае, защото естествено и непринудено не го носи в себе си. Поне това е нещо, което някой я е научил, че е важно, щом го няма, да се опитва да го докарва. Но на мене ми е смешно.

# 1 732
Деница беше преди малко в Тази сутрин. Каза, че със Александра се чуват и комуникират, с някои от другите момичета се виждат, а с Виктория изобщо нямат контакт.

# 1 733
Деница при Цитиридис беше доста хубава. Хубав грим, а косата и беше също хубаво русо,което и ходи.

# 1 734
Гери, ползата за Ергена от предаването е да вземе накуп една добра сума $$. Като трамплин за кариерата му. После ще има по-големи шансове да намери булка по вкуса си. Нито една от трите останали в предаването моми не би се здържала с него. Те показаха, че имат високи очаквания към мъжа до тях. Виктор го разбира, не е толкова наивен. След есетата той се питаше дали ще може да отговори на високите им очаквания.
Романтиката и любовта е за заблуда на зрителя. Предаването се върти около $$ изгода и за ергена и за повечето моми.
Много пъти съм писала за мотивацията на повечето включително ергена да участват.
Ясно е, че е това. От самото начало дори и не исках двойка да излиза от формата, било то и само за пред камери, точно заради причините, които описваш.
Сега обаче наравно с хонорара, да си понесе и мнението относно решенията му в комплект с популярността.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 16:04 от geri1919

# 1 735
Скрит текст:
Какво повече да се каже за снощи?
На мен нито ми беше забавно, нито го приех просто като шоу.
Не може да се нарече нещо шоу, когато ставаме свидетели на такава
шокираща неприкрита агресия и простащина.
За Капитона е казано и написано вече всичко, Сашка също има
трески за дялкане, но никога няма да оправдая нечие грозно
поведение и вербално или физическо насилие срещу някое живо същество.
Дениз явно ще е правят бяла и добра и лъскането и започна още преди два,
три епизода. Но за мен най-гнусни си остават продуцентите, сценаристите
и самата телевизия. Много ми е лицемерно и отвратително денонощно
едва ли не да ни леят пропагандни слова и призиви за добрина и съпричастност,
а в същото време заради единия рейтинг да показват в прайм тайм-а такава гнусотия.
Все си мислех, че след последната Ферма, са си взели поука и никога повече
няма да излъчват такива кадри на вербално насилие и омраза, но уви.
От доста години се знае, че именно сеирите и скандалите правят рейтинга,
но последните им предавания вече открито си промотират насилието.
Ето затова все повече и повече хора са отвратени от трите бг национални медии
и преорентират към интернет. Искрено им желая отлив на рекламодатели и зрители пред малкия екран.
Отровиха една предаване де уж щеше да бъде за любов.
Е точно любовта беше последното нещо, което показаха в този сезон.
Напълно съм съгласна, аз от години не гледам трите нац. телевизии. Ергенът го пускам, защото е ново за България предаване, но вчера щях да откача с рекламите на всеки десет минути и накрая точно преди даването на последната роза още една пауза. Едва ли скоро ще пусна нещо да гледам отново. Така или иначе вече всичко се качва в интернет.

# 1 736
Деница ревнуваше от Виктория най-много, а от Сашка не, не я счита за конкуренция. Което е странно, защото Виктор именно Сашка харесва най-много.
Деница хубава била при Ц.? Хахаха Ужас, колко сме различни хората!
И аз въобще не харесвам многострадалната Сашка.

# 1 737
Сравнявам с това как беше гримирана в имението и патешкото русо, при Цитиридис беше по-хубава,така смятам. Със сигурност цвета на косата е по-добре.

# 1 738
  • София
Продуценти, режисьори, сценаристи умират от кеф като гледат какво се получава. Рейтинг, заявки за реклама в следващ сезон, искания за продуктова позициониране, пари, пари...
Ако бяха извадили Виктория, зрителят щеше да си каже - ох, ами то е ясно, защо да гледам. А сега страсти, възбуда какво ще стане - прикрита (аз не го гледам, ама...) или не. И рейтингът скача, рекламите и те. Виктор и разпнат, но все пак има още епизоди и може да се реабилитира, Сашка идеално играе ролята на мъченица (със сигурност й е много трудно да оцелее там). Дениз трупа точки, Виктория все още и най-вероятно ще бъде желана от рекламодателите.

Само една молба имам към всички. Може да се ядосва те, да сте щастливи, гневни, но моля, моля не обиждате. Щом се прави онлайн, значи се случва и офлайн.

# 1 739
В момента Деница изглежда като амортизирана леля. Трупнала е 10 години отгоре на лицето си. Да иде и да си поиска парите от дерматолога! Че и вредни да и дадат.

Общи условия

Активация на акаунт