🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 386
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 740
Абсолютно съм съгласна. Виктор неколкратно показа, че не харесва Виктория – каза ѝ кучка не един и два пъти, на ритуала с къната, като ѝ даде парите, ѝ каза да си ходи
Това беше наистина странно. Аз се опулих Flushed . Каза ѝ: Взимай парите и СИ тръгвай. При това два пъти.
Няма: Вземи ги и да тръгваме. Беше си: Тръгвай си.

За кучката - каза ѝ че е такава, при това няколко пъти, но също така и няколко пъти каза, че това поведение му харесва.

# 1 741
  • SF
Деница при Цитиридис беше доста хубава. Хубав грим, а косата и беше също хубаво русо,което и ходи.

Сериозно????
Колко е шарен светът!! Simple Smile
А пък ние снощи тук яко й се присмяхме. Аз съвсем искрено и от сърце използвам, че не я познавам и мога да напиша едно огромно НЕ! на тази корекция.
Излъчването на лелка се е запазило, само където и него го е загрозила с нелепо направената уста.

На Деница и хора с лица тип Деница, й е строго забранено да слага молив по цялата дължина на долния клепач.
Ако ще правят такова нещо, линията да остане права. Но по-добре да забравят подчертаването на долния клепач. И въобще всичко, което "дарпа" лицето надолу. Нейното по природа е достатъчно издърпано. И на 16 години е изглеждала така - вежди, очи, нос, долна устна сочат надолу.

За да се напомпа устната, трябва да се увеличи и челюстта, за да изглежда така, сякаш зъбите я бутат. Малка прибрана челюст и огромни устни не се получава добре. Яд ме е, че се е докарала до гротеска. Може да не беше никак хубава, но не беше гротеска (като Габриела).

# 1 742
  • Варна
Направо да събличат момите по бански и да ги пускат в калта да се дърпат за косите.
Виктория е пияна,  нали? Не може да е толкова проста.
Аз не разпознавам кога някоя е пияна, но мъжът ми каза за Виктория, че е фиркана здраво .

# 1 743
Прекаляваме с Деница. Тук беше многократно обсъждана как русото не й отива, веждите са й гадни, устните тънки, очите свлечени и какво ли още не. Според мен жената е чела, чела, засегнала се е и... е решила да промени нещо, след което е оплюта двойно повече. Аз затова смятам, че Алекс добре, че седи и не е особено активна в агресията, ако беше по-настъпателна тези тук, които я изяждат, че е тъпа и неадекватна, щяха да я разкъсат, че е злобна и си го проси тогава. ТЕ така с нашата народопсихология.

# 1 744
Аз пък не вярвам, че някой нормален ще се засегне и прибегне до такива крайни мерки, заради дискусия на анонимни жени в бгмама. Айде да си засегне малко може, ама другото… Не искам да омаловажавам мненията на всички тук, но това си е просто дискусия във форум. И ние от време на време си чешим езиците. Ако някой го приема насериозно от тях значи си има комплекс от преди това. Жена на 30+ да прибегне до подобни решения, защото някой казал нещо в бгмама ми се струва несериозно.

# 1 745
  • SF
От видяното в Тази събота и неделя, Деница и на глезени не го докарва. Ама хич!
За мене е чест, че Деница е чела моите мнения и е похарчила едни пари за корекции, но и това не одобрявам!
Дени, ако и това ще прочетеш - без молив на долния клепач, микроблейдинг на веждите - вирнати ъгълчета, ботокс над веждите, другото не пипай. Не се получава добре.

# 1 746
Искам да се обърна към администрацията на сайта:

Преди време имаше тема за обсъждане на влогъри, блогъри, инфлуенсъри и т.н. Темата беше станала просто скандална и беше заключена от администратор. Помня неговия пост, с който заключи темата. В него по един прекрасен начин точно, кратко и ясно беше обяснено, защо в тази тема уж давайки си мнението потребителките нарушават закона.
Можеш да си кажеш мнението, но да обиждаш и т.н не е правилно.

В тази тема не е ли същото?

Аз съм фен на предаването, гледам го, също така харесвам форума и пиша в него. Да, като не ми харесва темата мога просто да я подмина. Но просто ми е интересно, защо се позволява такова грозно обиждане, даване на определения, епитети, поставяне ня етикети и в последните страници призиви за отмъщение?! Това ли са дамите в нашето общество, това ли ни е поведението?

Искам дебело да подчертая - не защитавам никого. Все едно ми е за момичетата от това предаване и коя ще спечели. За мен това е телевизия и не, няма манипулиране, както често се казва, просто няма как в предаването да ни дадат 100% всичко снимано. Това, което виждаме е само част от нещата. Затова аз гледам и се забавлявам и не задълбавам и не си правя изводи. Смятам, че това е постъпка и гледна точка на интелигентен човек с адекватно поведение. За съжаление, нещата, обидите и призивите тук ме шокират!

# 1 747
  • София
Аз го споменах това за жервтите на изнасилвания и убийства във връзка с това, че тук доста се изписа, че едва ли не Александра е провокирала като седи, мълчи и не реагира. Няма как да го обясня явно на хора, които не виждат проблем в поведението на В. Пълният игнор не й хареса, както и това, че А.запази самообладание и съвсем истеряса. И че е имало предистория е ясно.
Деница при Цитидирис беше странна с тази рокля и прическа, точно като застаряваща лелка. В лице ми се стори приятна, дори не забелязах разни намеси.

# 1 748
Освен сеира поне реклама на турските курорти направи предаването.
Един куп приятели си резелвираха хотели по тези местенца ,че и турове по показанете в предаването места кроят.

# 1 749
  • SF
Е, да!!!! Simple Smile Това е целта и на домакините! Довечера и на Евровизия ще се рекламират държави, култури и локации.
Обичаите с къната, танците, храната...
Плюс рокли, дизайнери... За бизнес ориентираните това е по-значимата част от тв предаванията, а не кой кого целунал и кой на кого казал, че е фалшив.

# 1 750
Аз не виждам как някой може да гледа предаването, да се забавлява и да не отчита всичко което не е наред с него. Лично за мен имаше повече стойност в някои мнения изписани тук, от всички епизоди взети заедно, но никога повече няма да си го причиня. С ММ тази година за първи път дадохме шанс на две български  риалитита - Игри на волята и Ергенът и си обещахме никога повече - само Netflix & HBO от тук нататък.

# 1 751
  • Terra incognita
Много се съмнявам Деница да се е шпиковала заради коментарите тук. Просто беше попаднала в специфична среда, в коятоцмай само тя нямаше хиалурон и вероятно е решила, че е назад с материала и трябва да навакса.

# 1 752
Аз не виждам как някой може да гледа предаването, да се забавлява и да не отчита всичко което не е наред с него.

Ами хвърлям по едно око,защото няма нищо стойностно по това време на екрана,пък и позната участва ,да сравня нейното виждане и това което ни показват.

# 1 753
Не съм голям спец по новите технологии, но Деница видимо е наляла бузи и бицепс. От там идва също промяна във физиономията. Отделно инфантилно розовата кукленска рокля.

# 1 754
Ще дадете ли линк към инстаграма на "злото вън" нещо не я намирам! Благодаря предварително 🌹

Общи условия

Активация на акаунт