🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 105 753
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 60
Би трябвало да спечели тази, която Виктор харесва най-много.
И аз така мисля. И шоуто приключи за мен в 12 епизод. Другото е скандали, срещи и простотия за пълнеж.

# 61
Аз не харесвам Сашка.За мен тя е лигава,дразнеща и досадна.Но Виктория,Дениз и Люса са ми безкрайно анти във всяко едно отношение. Отвратително груби,нагли,безпардонни,зле възпитани,мързеливи,злобни,неморални момичета,които търсят лекото и мекото и не им пука за никой друг освен за тях самите.
От тях отделям една Вики,защото тя освен всичко гореизброено е и лоша,всъщност тя е злото.Деница и Марта са моите разочарования.защото първоначално ги харесвах. Натоварих ги с мои очаквания за тях 😉🤪,а те така да се каже се оказаха част от групата на кучките,една идея по-добре от трио змии.

# 62
  • Берлин
Аз ги виждам като двойка с Александра. Тя ще мига и пърха, той ще се ласкае и умилява. Не знам пари кой ще изкарва в тази хармония, ама...рози да има

# 63
Скрит текст:
За мен Сашка е тотално сбъркана и ми е странно колко фенове има. Но всеки с вкуса си. Предпочитам злите Дениз и Капитонова, които поне са себе си. Сашка си умира да е жертва. Като почне да пърха с мигли и да се хили щастливо, когато Виктор преживява някакъв хубав момент с друга участничка се чудя изобщо има ли връзка с кораба майка. Коя нормална жена се кефи, че обекта на желанията и се сваля с друга жена? Тя само дето не тичка да ги прегърне от радост. Може да са злобни другите, но да си фалшив до мозъка на костите, глуповат, но за сметка на това устат хич не е по-хубаво.
Благодаря. Има надежда.

# 64
Пари ще изкарват - ще осребрят славата, но ще е до време. В дългосрочен план двамата заедно  - прогнозата ми е - не, няма да ги бъде.  Ще си видят дефицитите, характеропатиите.

# 65
Всъщност защо е необходимо непременно да харесваме някоя? И още повече, защо е необходимо да издигаме някого на пиедестал, само защото около него е черно? Това не го прави непременно бял.

Хич не ми изглежда александра да е носител на кооой знае какви добродетели или да е харесвана като цяло заради някакви нейни качества. Повече ми изглежда, че има някакво невероятно съжаление към нея и ролята й на жертва е най-висшата й добродетел. Сигурна съм и че виктор така си ги избира - не по лични симпатии, ми според обществената справедливост.

# 66
На мен вече ми дожаля за Люса, хем е  още там, хем Виктор грам не я отразява и тя стой като лампа да им свети.
Мисля, че и тя го осъзнава и я удря по самочуствието. Виктория и Дениз са ми доста пошли, въпреки че опитват да докарат лъскав имидж.Та предпочитам на финала да са Деница и Александра и тe са с доста кусури, но предпочитам тях пред образа на меркантилната плеймейтка(тук включвам и Виктория, нищо че няма титла Smile)

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 19:30 от Serene__

# 67
Не си избираме ние, че да казваме коя е "достойна" за Виктор. Не ми прилича на влюбен, а се опиянява от ролята на големия мъж-спасител. Повече от половината му разговори с Алекс са: "Какво има?" Тя, усмихвайки се през сълзи и хълцайки: "Всичко е наред, нищо не се е случило." "Моля те, кажи ми!" "Не, нека да се радваме на времето заедно, ти си ми единствената светлина тук" "О, много мило, ела да те гушна..." И се почва с целувки и опипване. Между другото, хитра стратегия от страна на жертвата, сълзи, сополи и го омая. Щеше да е интересно и другите да имат някаква стратегия да го привлекат, а не да се занимават с конкуренцията. Блага и Гера опитаха, но тяхното беше много просташко, ергенчето е по-фин типаж.

# 68
Освен на блага (и може би малко на деница, но тя е съвсем друг филм), не изглежда на другите да им е кой знае колко мъка, че виктор не им обръща внимание.

Жените вътре имат по-силни чувства една към друга, отколкото към него. И въобще виктор изглежда като една досадна подробност, която от време на време им прекъсва скандалите с тея розАви церемонии.

Ако повечето въобще имат цел, свързана с него, изглежда, че тя е да го привклекат на своя страна срещу някоя друга, отколкото да привлекат самия него.

# 69
Ако Дениз спечели, първата сутрин, когато ергенинът се разпее под душа, ще изкрещи "Млъкни бе, мръсен, долен, изрод, не виждаш ли, че съм махмурлия и ми се спи, бе, грозотийо!". Романтика и идилия да искаш. Heart Eyes
P.S. Александра се превърна в негова любимка, отиде на втора целодневна романтична среща и получи диамантената гривна преди да влезе в ролята на жертва. После след скъпия подарък нещата рязко ескалираха. Simple Smile Та опорката за съжалението не вАжи поне за мен. Simple Smile

# 70
Гергана си падала по Виктор много преди предаването, Участвали са в обща фотосесия и с други хора преди 2 години и там си го харесала.Тя при Мъци каза, че му е казала, но той не я помнел. Което ми говори, че имат и разговори, които не излъчват.
https://starreporters.bg/gergana/?fbclid=IwAR38xMSpq9BZ5_jU7sOm8 … mebZZJSs0zIU9BAFg

# 71
Александра е в ролята на жертва още от втори (май или трети) епизод, когато дениз я помоли да й каже, ако пръска, за да излезе от басейна, а тя се разкрещя, че никой нямало да й казва какво да прави и после се разрева, когато разбра, че и тя също не може да казва на другите какво пък те да правят.

Ако виктор въобще е имал любимка на ония етап, според мен беше марта. С александра срещите му бяха толкава лишени от тръпка, че първата им целувка съвсем (не)естествено дойде след подаръка на втората среща.

После започнаха да прекарват повече време заради комплекса му да защитава невинните и онеправданите под формата на ‘как си? какво да направя за теб?’ и облекчението, че всъщност нищо не трябва да прави.

Залагам, че ако някоя от другите имаше толкова лабилни нерви, щеше да държи първенството в прегръдките му.

# 72
Освен на блага (и може би малко на деница, но тя е съвсем друг филм), не изглежда на другите да им е кой знае колко мъка, че виктор не им обръща внимание.

Жените вътре имат по-силни чувства една към друга, отколкото към него. И въобще виктор изглежда като една досадна подробност, която от време на време им прекъсва скандалите с тея розАви церемонии.

Ако повечето въобще имат цел, свързана с него, изглежда, че тя е да го привклекат на своя страна срещу някоя друга, отколкото да привлекат самия него.
А и на Блага ѝ минА още по пътя към България 😂,но тя е лесна милата,сто про оттогава досега е била влюбена тамам още 10 пъти.
Деница май наистина го харесва.
Ох уби ме с коментара,че ако зрителите решаваха,Виктор вече щеше да е изгонен.
Влиза моментално в Топ 5 коментари в темата
Евала!🌹

# 73
Много мило 🌹 😄

Съжалявам за оффтопика.

Ох уби ме с коментара,че ако зрителите решаваха,Виктор вече щеше да е изгонен.
Влиза моментално в Топ 5 коментари в темата
Евала!🌹

# 74
На Гери й беше мъка. Но може би защото толкова е свикнала да й обръщат внимание, че не можеше да приеме мисълта, че той не го прави. А може и наистина да го е харесвала.

Общи условия

Активация на акаунт