🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 412
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София /Абсурдистан
Още в началото, казах ви аз, че Мунчо има излъчване на гей и се държи като такъв, не ми повярвахте Simple Smile

# 1 621
Напрежението е започнало още през деня. Александра обвини ОНАЗИ, че я е заплашвала. Казала ѝ е, че когато ТЯ поиска Александра си тръгва. ОНАЗИ се опита да се оправдае, че е казала "дано". За разлика от ОНАЗИ и ОНЕЗИ около нея, Александра назова конкретен случай. Направи го в лицето ѝ. ОНАЗИ и ОНЕЗИ никога не са говорели с конкретика. Мразят я за спорта. Обиждат я просто ей така.
В разговора си с Мунчо, ОНАЗИ  нарече Александра "психопат" поне 5 пъти. Мунчо не каза или направи нищо. Дори я нарече на галено "Вики".
ОНАЗИ е добро 😎 Даже ОНОВА

# 1 622
Аз не го развявам, а го цитирам.
Глупости, небивалици, тъпотии - нека да се въздържаме от такива изказвания. Ако не си съгласна с моето мнение, подминавай, не го чети, не го помни, но не го квалифицирай като небивалици, глупости и т.н., защото не е хубаво да се прави така.
Така спорят само хора, които нямат артументи.
Чети Юнг.
И го развявай, ако го разбираш.

Именно защото съм го чела , реших, че се развява непонятна материя. И все пак , наистина ли след видяното считате , че Александра предизвика конфликта

# 1 623
  • София
Отдавна не бях гледала комедията Ерегнът, то на трагедия заприличало. Smiley
Ниско ниво от всички присъстващи и от продуцентите.
За мен скандалите ги подхранва самата продукция, иначе изобщо няма да има какво да снимат.
Нито една няма, която да може да води някакъв смислен и интересен разговор, ергенчето също.

Днес не ме учуди направеното от Виктория, а реакцията на Сашка - стоеше, изтръска си капките от роклята, после забърса и дивана... Това ми се струва много нелогично, без всякаква гневна реакция. Или нещо ни спестяват при монтажа, или не знам какво да кажа за състоянието и разбиранията на тази жена.

А най-лошо впечатление от всичко ми направиха коментарите тук.
Толкова обиди наистина не съм вярвала, че може да се изпишат от жени. Винаги има начин да се изрази неодобрение, но не и по този начин.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 00:53 от Eiger

# 1 624
Аз не го развявам, а го цитирам.
Глупости, небивалици, тъпотии - нека да се въздържаме от такива изказвания. Ако не си съгласна с моето мнение, подминавай, не го чети, не го помни, но не го квалифицирай като небивалици, глупости и т.н., защото не е хубаво да се прави така.
Така спорят само хора, които нямат артументи.
Чети Юнг.
И го развявай, ако го разбираш.

В същия този спор Александра беше наречена "психопат, болна, загубила си била работата, проста, зло, беше залята с напитка и ѝ бе показан среден пръст". Юнг нещо споменава ли за това? Или май това, което си написала е подходящо?

# 1 625
Значи на многобройни провокции и обиди, като по-умен, трябва да отговориш с мълчание? Евала на всички хора с такива нерви като корабни въжета.

Да, бе. Тя като мълчи пак провокира агресивно, не гледате ли шоуто Simple Smile
Не трябва да диша Алекс! За да е мирна гадината.

# 1 626
  • София

Ергенът - Епизод 25

Много лошотия и наглост, има в това същество.
Държи се ужасно не само с Александра, но и с Виктор и тези от нейният лагер(използва ги, мести ги като пешки - както каза и Виктор).

На церемонията плака НЕ защото й пука за Виктор, а от злоба и яд, че сама си е виновна и постъпката й може да направи Алекс жена на Виктор. Но щом получи роза, се почувства пак сигурна и взе да съска отново.

Според мен, на лицето й е изписано ВИСОКОМЕРИЕ и сякаш все крои някакви пъклени планове.

# 1 627
Ти каква реакция очакваше? За мен реакцията и беше съвсем нормална, или ложе би очакваше да скочи и да и зашлеви някой шамар?

# 1 628
  • SF
Да.
Създаде го, а после ревна. И други подобни епизоди имаше.

# 1 629
Еййй, няма оправия. Като избухне Александра, защо е избухнала. Като запази хладнокръвие и просто си изтръска капките от роклята, пак зле. Трябваше да я набие ли, да й отвърне със същото или на свой ред да размаха средни пръсти? Някои коментари тук ме изумяват, честно.

# 1 630
  • София /Абсурдистан
Тази вечер Питона надмина себе си и направо си изяде опашката.

# 1 631
Аз предлагам Виктор да си избере Виктория накрая щом чувствата така му говорят. Халал да му е! Grinning
И да са се сгаджосали с Алекс по някаква малка вероятност, това като го гледа, да събира куфарчетата. Чувствата така му говорели - страха да не изгуби паричките. Никакъв шанс да убеди когото и да е, че има чувства към тая скумрия. Ние все едно сме от вчера.
Само аз не мога да разбера - тя стои и му се репчи насреща, като се има предвид, че е виновна, и той го приема с мълчание, пък накрая я и възнаграждава. Ебаси. Оставете воденицата, ама той - той чувство за справедливост няма ли? Достойнство? Да го води някаква вчерашна пикла, пък и цяла продукция за носа. Голям автогол си вкара, ще има да чака слава холивудска.

# 1 632
Eiger,,“Реакцията на Сашка” е реакция на съсипан човек, на смачкан човек, на едва крепящ се психически човек. На страхуващ се човек. “ Отсъствието” на гняв доказва това.

# 1 633
  • SF
Еййй, няма оправия. Като избухне Александра, защо е избухнала. Като запази хладнокръвие и просто си изтръска капките от роклята, пак зле. Трябваше да я набие ли, да й отвърне със същото или на свой ред да размаха средни пръсти? Някои коментари тук ме изумяват, честно.

И тук имаше манипулация и не й беше съвсем чиста работата. Започна инстинктивно да изтръсква дивана от капките, но материята е такава, че поне докато не се пипне, няма да личи, че е имало вода.
И се спря.
Simple Smile

# 1 634

Колко е луда Александра , че не се ядосва , и колко са луди коментиращите , че се ядосват Joy
угодия ??Няма !!
да цитирам кака ви Люса

Общи условия

Активация на акаунт