🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 355
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 815

О свещена простота... (граматическа, стилистична, ментална... 🤣🤣🤣)

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 14:37 от dariVale

# 1 816
Оф, ако няма правописни грешки просто няма да е Александра..

# 1 817
Няма да ѝ казвате кое как се пише. Joy

Тя щото все е най, затова хората не могат да я понасят Сашенка.
За прием в психология и подобни специалности първо трябва да има преглед при истински специалист на кандидатите.

# 1 818
И аз не се обиждам на патриотизъм за "българска злобарка". Това обаче говори повече за Капитонова - тя е там само сред българки, а избира да обиди най-омразната си точно с това качество, общо за всички останали. Разкри без да иска презрението си от "висотата" на собствената си националност ли, що ли?

# 1 819
Александра можеше да ѝ влезе рязко с бутонките на Виктория. Но не знам защо не го направи. Яд ме е, когато някой не може да се защити достатъчно добре, но това е въпрос на опит. Не всеки е живял в гнездо от змии, аз включително. Тя ѝ обяснява "аз имам душа, аз имам чувства, затова се разревах". Пука му, че му дреме на бобъра с писта на главата за някакви души. Добри аргументи биха били: все аз съм ти в устата, газ пикаеш от гривната насам. Продукцията своеобразно манипулира Виктория да обсъжда Александра, то за друго на синхроните не става и въпрос. Хайде, Виктория е ясна като бял ден, за нея да е "себе си" е най-висша ценност. Нищо общо с върха на пирамидата на Маслоу - самоактуализация. Безпардонност и липса на самокритичност - тотални. На моменти ѝ куца българския, но ѝ се разбира всичко. Вчера когато каза "по отношение на Александра аз съм по-лошият персонаж", за мен показва, че продукцията я е питала дали смята поведението си за правилно и кой е постъпил по-добре. Правилно писахте нагоре, че социопатична проява е да се лъже много, да се поддържа имидж на всяка цена.
Ако Виктория в Мастършеф е била с гаджО 4 години, а после - наесен, ги прави 3 г. (като това не била най-дългата връзка), лъже. Лъже и че се е разделила с него "преди 6-8 м.", защото на сторита се оправдаваше като ученичка "аз се разделих с него, ето тука на сутринта изглеждах така след като плаках цяла нощ". Накрая в Дубай разказва "и миналата година БЯХМЕ" тук.
Че разнообразява от чичи и че там няма нищо сериозно е ясно.

За мен единствената причина Александра да търпи стоически е че иска да ѝ натрие носа. Представете си някой всеки ден да ви пожелава да си тръгнете. Ще му доставите ли това удоволствие?

Има слаби хора, има и агресори, но за мен като цяло да взимаш роля на агресора е свидетелство за проблеми - разнообразни проблеми го провокират, но резултатът е сходен. Александра на моменти демонстрира слабост, защото явно не е била очуквана от живота и не се е срещала с други виктории толкова много.

Но стоицизмът, с който просто си отръска роклята и забърса дивана. Мене щеше да ми е отвратително, все пак бобъра до одеве се плюнчи в тая напитка. А колко чаши си наля няма да коментираме. 😃 Даже и походката ѝ се промени.

# 1 820
  • Terra incognita
С тоя минижуп какви терапии прави, не знам. Макар и рекламна снимка, не ми се вписва в образа на сериозен психолог поличка, която едва покрива дупето.

# 1 821
Няма да ѝ казвате кое как се пише. Joy

То пък ако ѝ кажем, щото ще ни чуе. Тя ще си казва розАво и ще прави каквото си иска.Заяви го категорично.
Нека блести за онези, които приемат подобни изтънчености.

# 1 822
  • София
Такова клише е Александра, че няма накъде! И го казвам по-скоро с негативен нюанс. Гледам й снимката на столчето - такова е клишето как трябва да изглежда съвременната психолжКА - да изглежда умна и добре облечена, непременно да има сексуален елемент за  другите големи бели птици. А всъщност е куха история, остава само заголеният крак с друга позивна към друг сегмент от пазара.

# 1 823
Изгубих  чий е този цитат. Извинявам се.
"Виктория има сестра от първи брак на баща й, с която не общува. Поне така мисля.
Нейната приятелка, с която са дошли от Русия, е по-нормална и създаде семейство. Бременна е и няма да им време да излиза с Виктория. Затова ги събра тезо жени около нея. Да могат да си търсят заедно чичковци."

Хич не е за хвалене приятелката на Часовникарска.
Абсолютно същата е и изповядва същите идеи като нея. Някой беше пуснал линк на профила на въпросната приятелка и снимки как била в Турция по време на финалните дни на снимките. И няколко публикации по-назад от това и тя обясняваше как трябвало да си искаш и заявяваш всичко. Преди време не била така, но откакто била така, вече била получила всичко и била там където иска. Общо взето на Виктория теориите, но бяха облечени в една идея по-добри слова и по-добър български.

# 1 824
Единствената що-годе начетена вътре е АЕЦ-ката, другите са много зле, но има момичета, които все пак имат някаква природна интелигентност (или по-скоро т.н. street smarts). Дениз конкретно. Може би и Алекс, но тя я хаби за Ню ейдж психология и мантри.

А Виктория най-много да повреди популярността на това име за бебета в България.... Коя нова майка ще си кръсти дъщерята при асоциация с нея в момента? Simple Smile По-добре Вероника. Wink

# 1 825
  • София
Е добре де, а как трябва да изглежда една психоложка, ако не умна и добре облечена? Не се заяждам - съвсем сериозно питам. Защото всеки един човек, който работи с хора, без значение дали е банков служител на гише, счетоводител, адвокат или психолог, трябва да изглежда умен и добре облечен.

# 1 826
Хич не е за хвалене приятелката на Часовникарска.
Абсолютно същата е и изповядва същите идеи като нея. Някой беше пуснал линк на профила на въпросната приятелка и снимки как била в Турция по време на финалните дни на снимките. И няколко публикации по-назад от това и тя обясняваше как трябвало да си искаш и заявяваш всичко. Преди време не била така, но откакто била така, вече била получила всичко и била там където иска. Общо взето на Виктория теориите, но бяха облечени в една идея по-добри слова и по-добър български.
В крайна сметка не се ли свеждат всички отношения до това - да поискаш, за да ти се даде. Въпроса е да дават и двете страни. Приятелката може би се старае повече или пък е попаднала на по-взискателен чичак, за това се е "пласирала" една идея по-осигурено от наша Вика Smiley

Лейди Касиопея - "бизнес дължина" е термин в  индустрията с облекла и мода, както и дрескод в доста професии.
Относно посланието, което би трябвало да демонстрира интелигентност - освен объркана мисъл и непознаване значението на думите аз друго не виждам. Но не е тук мястото за пространен смислов анализ.
Надявам се, че големите бели птици не са изчезващ вид, иначе Александра ще трябва да си търси друго поприще, за да се изхранва.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 14:53 от dariVale

# 1 827
Много ми беше смешно снощи Сашка като издудна гордо: "Аз съм психолог!" Какъв психолог бе, нереална самооценка, невъзможност за реакция, невъзможност за оценка на околната среда, невъзможност за диалог, невъзможност за адаптация в непозната обстановка, инфантилност и неграмотност... поне ми е спокойно, че при нея ще ходят само някакви силиконени кифли, които ще се обясняват после, че са ползвали психоложката от Ергена и няма да навреди много. И с тази рекламка все едно не сесия, а снимки на определен жанр започват...

# 1 828
Може би подходящо облечен? Късато пола, високия ток и голия бедър са ми толкова подходящи, колкото и подобен аутфит за учителка. Дори няма да коментирам частта ‘да изглежда умен’.

Иначе добре е облечена. И е поддържана. За мен - и чаровна. Адекватна обаче, тц.

Е добре де, а как трябва да изглежда една психоложка, ако не умна и добре облечена? Не се заяждам - съвсем сериозно питам. Защото всеки един човек, който работи с хора, без значение дали е банков служител на гише, счетоводител, адвокат или психолог, трябва да изглежда умен и добре облечен.

# 1 829
  • SF
А, стига с тоя патриотизъм, големи патриоти сме, няма що. Ще се избием един другиго, не се уважаваме, всеки си прави каквото иска в тая държава, обаче опрат ли нещата до патриотизъм, става страшно.
Ни най- малко не ме жегна определението "злобна българка".

Гледам, че модераторите са минали и са изтрили разни патриотични постове и такива, насаждащи омраза.
Което е добре! Simple Smile
Злобна българка се отнася до мене точно толкова, колкото и злобна леличка, или кръгла нуличка. И аз не се чувствам обидена или докосната от тази реплика.
Ако трябва да задълбая, в темата дълго преди снощния епизод се сипеха квалификации за руската душа на руската жена. В предаването също, особено в синхроните, имаше определения за рускинята.
Ами, ако пък в темата пишат и рускини? Или от смесени бракове?
Една от най-сладките ми приятелки е рускиня и да, притежава някои типични качества, с които се шегуваме и заради които вероятно й симпатизирам.

Общи условия

Активация на акаунт