На априлските душички вече им купуват шалчета и ръкавички!

• 9 327
  • 320
  •   1
Отговори
# 45
Честит Имен ден на всики Катета - близки и далечни!
Да са здрави и щастливи хора!

Не съм му мерила гърдичките и главата... май 46 глава на 47 гърди излизат, но той сега  е в проходилката и беснее, заради което не мога да го измеря с точност.

Буди се сутрин към 6 и започва да вилнее в кошарата. Хваща се с една ръка за ръба на решетката, но засега няма начин да се надигне. Само ме притеснява, че като го сложа седнал не е много стабилен, предпочита да вилнее по корем, да се гъне, да се извива, но не и да седи.
Ако е прав е супер, жилаво се премята,  но седнал не му е на сърце.... разбира се, в стола за хранене не възразява да стои.newsm78

Качила съм клипчета в нета, ще ги пратя на Ани, после ще гледаме дружно в сайта!  Mr. Green

Поздрави на Скарлет-Елизабет и Рина, а ако Рина е кратко на Екатерина, то и честит празник от нас с Тони!  bouquet

# 46
Добро утро!!! Hug
Честит имен днес и от нас  bouquet
Нека да почерпя - днес нашето тати става на 35 Heart Eyes

# 47
Честито порастване на татито на Сминчо  bouquet.

# 48
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ   bouquet

Честит рожден ден на мъжа на Сминчо

ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ

# 49
Честит имен ден на голямото Кате и на малката Екатерина  newsm51.
Ние ядем домашни зеленчукови пюрета. В тази звръзка да питам мамите, които си ги приготвят в къщи от кое месо слагате бяло или от тъмното? Нашата лекарка каза бяло да давам.
Честито и на рожденика на на Сминсчо   bouquet.

# 50
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА КАТЯ НА МАМА СНЕЖИ И НА МАМА КАТЯ ОТ СЛИВЕН!
 Hug Heart Eyes Hug

ЧРД НА ПОЛОВИНКАТА НА СМИНИ! МНОГО ДА Я СЛУШКА И ГЛЕЗКА!   bouquet
Ванче, аз така го схванах - че празнува мъжът, а не бащата на Смини... Wink

# 51
Аги, Рина е съкратено на Ирина Peace

Честит празник на сминсчови!Татко им да е здрав и мнооого да ги слуша!  bouquet     bouquet   bouquet

Ванче, честито ви зъбче!Айде, слагам кафето, че до сега чистих.

Честито на месечковците!!!

# 52
Честито на Катетата   bouquet и на Смнсчови на татито bouquet 

Деичка, за картинката - когато кажеш. Не е задължително да е букет, и Мисти (която вече не е Мисти) имаше срахотна идея за къщичка, каквото измислим, или филмова лента - ама една, все пак да не си изпросим бан   Mr. Green между другото много се радвам че пишеш пак, бях се притеснила че ви хвана отново липсата след твоята анкетка.

Данче, и нашите гърдички са по-малки от главичката. Общо взето дребните бебета са с по-малки гърдички още, едрите - с по-големи. Проблем може да има само при очевидна диспропорция - хлътнали гърди, голяма глава, или прекалено малка глава - такива неща.

Днес ми дойде М-то и такаааа ме болиии... Къде са тия добри хора, котио ме подведоха че след раждане ставало редовно, леко и безболезнено, да ми дойдат да им кажа две приказки...  Sick

Черепахче, за удрянето на носа и пълзенето си много права - докато беше на спалнята, и Вени се придвижваше като червей с лицето долу и дупето горе. Това се промени след като я оставих да се търкаля долу. Това наистина е много важно. Д-р Драганов си спомням че така ме омагьосваше с тоя под, чак ми стана смешно: "като навърши шест месеца слагате детето на пода..." (фиксира погледа на майката) "на пооода" (погледът става хипнотичен) "на пооодаааа... разбрахте ли какво се опитвам да ви кажа, госпожо?"  Joy

Имам един въпрос: "гнявите" ли бебетата  Mr. Green "Гнявя" е дума на свекър ми и означава мляскам, целувам, гушкам, такива работи, с леко отрицателно отношение - "Какво само го гнявиш туй дете" но аз не я използвам отрицателно, просто ме кефи думата. Та имам чувството, че моето дете е много "разгнявено"  Laughing От толкова целуване, гушкане, гъделичкане и пръцкане във вратлето вече си подава сама крачетата и ръчичките за целувка, гушка ни и ни гали по лицата и прави опити да ни целува по бузите (доста мокри)  Simple Smile

Бабълче дано се оправя по-бързо приятелката ти  Praynig

Пеги слагах от бялото но ми се вижда доста по-сухо и трудносмилаемо, предвид че и по-трудно се пасира, и смятам да пробвам с бутче другия път, естествено без кожа и други такива  (за пиле говориш нали?)

Нуни това с чашката е страхотна идея  Hug, пробвах я с Вени - не само доста нещо изпи ами умря да се хили, реши че е много забавно това ново нещо

Ако се помотам още половин час с публикуването, ще стане един постинг, мани-мани...
ама не, тук наистина няма публикуване, бе, какъв е тоя наплив  Mr. Green носите ли си всички поне захар за кафето че ейсега отивам да го донеса  Mr. Green

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 09:42 от mama meca

# 53
Ето го и кафетоо....

# 54
Гнявим се, Мецанке, гнявим се!!!  Joy Joy
Че после идва един момент, когато детето вече не ще..., Twisted Evil та сега използвам! Mr. Green

Мамите с по две деца, радват ли се дребчовците на батковците и каките си?  Thinking Велина само чака брат й да се прибере от градина и започва една веселба - хилене, скачане, бърборене...  Laughing И така е всеки път, когато той й обръща внимание. А когато си играят двамата на пода /т.е. той играе, а тя пълзи около него/, Велина му изследва играчките и някак си е горда, че прави подобни неща, като него.  bowuu Има го и наобратното - когато му се скараме, или той плаче - започва и тя да реве.  Crazy Веселба! Joy

Едва сега успях да разгледам Юлките! Ами не ми харесва - като на изложба са дечицата.... Rolling Eyes И някак си натрапено изглежда... Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 09:42 от envia

# 55
  • София
Добро утро на мамчетата и техните съкровища!

Честито на Катенцата, на месечковците и на татето на Алекс! Tada

Да ви се похваля, и ние вече почнахме със сричките,от 2 дена казваме Бааау, бау - отглеждаме си малко кученце, май...  Mr. Green

# 56
  • 2 етажа над тавана
Честито на татито на Сминчови!  bouquet

За забиването на нос в пода - Маги все още на моменти забравя колко е силно земното привличане и колко й тежи главичката и забива нос, но е все по-рядко.

За гнявенето - оле, какво гнявене пада! А пък и на Маги й харесва!  Mr. Green Иначе самата дума мноооого си я ползвам и то отдавна. Laughing

# 57
  • София
Добро утро и от нас  Hug т.е. от мен, защото моето баровче, след като се развилня в 6.30ч сега спинка до възглавницата ми  Mr. Green

Честит Имен Ден на Катетата ни! Честито и на таткото на Алекс! Все така всеотдаен баща, съпруг и отзивчив съкюсник (приятел по кю  Mr. Green) !    bouquet

Ренката, много сладка закусчица, ей така ако мож` ме рани сутрин, обед и вечер - ще е страхотия! Вие кученце, ние - пърделченце си отглеждаме, слагам го сънен при мен гушкам го, за да си доспиме, все пак беше 6.30ч и по бузата ми почва да се пърдулка, духа ми в ухото, лиже ми брадичката, въобщееее  ooooh!.....

МамаМеца и ние много се гнявиме  Mr. Green

# 58
Добро утро!

Честито на Катетата, да са живи и здрави.
Честит рожден ден на таткото на Али Бали!. Все така да помага на мама Смин.

Димата, който мине той я гняви - понеже сме пълна къща, я чичо й, я баща й, баби, дядовци...абе всички. Но това не ме притеснява. Така разбира, че много си я обичкаме.

Момичета, няма живот след като се научат да се изправят. Днес полузаспала се изправи рано рано сутринта - станах да я сложа обратно и вече така й незаспа. Сега се опитвам да я приспя от 1.30 часа, но мисията невъзможна. Като легне в леглото и се заиграе  за 5 мин и после реве, че се е изправила и неможе да слезе. Побърках се вече.

Хваща се с една ръка за ръба на решетката, но засега няма начин да се надигне.
Ей това ми намирисва на скорошно изправяне. И ние така започнахме и за 5-6 дни се научи. Чаена, и вие сте по нашите стъпки Simple Smile
С това ходене напред назад не мога да си изпия кафето. Спокоен ден момичета
Хайде, искам да публикуваммммм

# 59
Имам един въпрос: "гнявите" ли бебетата  Mr. Green "

Оооо и още как. smile3508. Това ни е основното занимание  hahaha

(за пиле говориш нали?)
Ами да давала съм и пуешко, но основно пиле хапваме. Grinning
Пу-пу абе много сладък зет си имам  smile3521. Като се събуди беба ще и го покажа  Hug

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 10:21 от Пеги

Общи условия

Активация на акаунт