Магазин Sinsay - тема 4

• 43 385
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Моля за мнение за следните рокли, ако сте ги пробвали или ги имате

# 106
Нямам ги, но имам мнение. За тия обикновени памучни (дано поне да са памучни) рокли толкова пари не бих дала.
Синсей май са пуснали турбото. Пуснах поръчки в събота и във вторник са при мен.

# 107
Малко спам... 😄Последната е мнооого красива и аз я бях загледала, но като й видях цената се отказах

# 108
Аз имам като бялата - но черна . Харесвам си я - свободна , широка , с джобове и не прозира ( черното поне ) Simple Smile Малко е скъпичка за всекидневана рокля от памук ( което за мен е плюс, защото в последно време повечето неща са само синтетика) , но с някой код за намаление ( -15, 20% ) цената става поносима.

# 109
  • Стара Загора
Аз поръчах бялата с 30% в момента и я взех в по-малък размер, защото изглежда доста широка. Как са номерата според теб?

# 110
Мислех да напиша същото, цената изобщо не отговаря за това,което предлагат, говоря за роклите

# 111
  • Beyond the stars
Малко спам... 😄Последната е мнооого красива и аз я бях загледала, но като й видях цената се отказах

И аз тей, чакам нещо да я намалят.
Иначе тъкмо се засилих за тениски, ма всички десени дет харесах няма номера.

# 112
Днес бях във физическия магазин най-накрая. Харесах чантичките за телефон- бежови, лилави и черни видях. Някой случайно да има и дали са хубави?

# 113
  • Сливен
Някой с мнение за тези мъжки панталони
https://www.sinsay.com/bg/bg/szorty-m-si-1307j-55j?utm_campaign= … m_source=facebook
Отговаря ли им таблицата с размери.Снощи мерих ММ,според нея трябва да му взема р-р 36,което е ХЛ.
За сравнение на НМ носи 33р-р.

# 114
Давам отзиви за няколко неща за бременни, които получих. Мислех, че все нещо ще върна, но всичко си оставям ☺
]
Бикините не са памук, а полиамид/еластан, но изглеждат много удобни, “стегнати”, а в същия момент са безшевни. За сравнение имам памучни такива от НМ, които се разпуснаха.
Пижамата я взех основно заради панталонките, за да си ги нося вкъщи. Те са добре, но тениската към тях е гигантска 🤣 нищо, оставям си я за “по-големите” месеци.
Роклята не е за бременни, а от редовната колекция. А взе, че приятно ме изненада! Стана ми на тумбака и скромната височина от 157 см, без да “късее” отпред.
Потникът е супер. Не е прекалено дълъг, такива не обичам. Разтяга се и ще става и за по-нататък. Даже взех и бял Simple Smile
Като цяло за тези пари нещата са страхотни! Размер S за мен им е леко уголемен или по-точно, приятно широк.

# 115
  • Pazardjik
Кога ли ще има безплатна доставка 🤔

# 116
Според вас дали ще пуснат някакво намаление по случай първи юни?

# 117
Имайте търпение до четвъртък, да видим коя категория ще е на промоция. Според мен е ред на късите панталони, след топове и тениски. Wink

# 118
Някой питаше за мнение за рокли.

https://www.sinsay.com/bg/bg/sukienka-k-si-5754j-24j

Веднага заминава за връщане, материята не е от най-приятните, освен това прозира и е изключително неподходяща за голям бюст.

# 119
Някой питаше за мнение за рокли.

https://www.sinsay.com/bg/bg/sukienka-k-si-5754j-24j

Веднага заминава за връщане, материята не е от най-приятните, освен това прозира и е изключително неподходяща за голям бюст.

Това май е същата материя като на flare панталоните. Една такава рипсена, зимна, нали?

Общи условия

Активация на акаунт