Магазин Sinsay - тема 4

• 43 380
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Да, помислих и това, но имам цяло чекмедже с панталони/дълги рокли, които са за подгъване, но нито имам време да го направя, нито мога да намеря някое ателие в околността, за да ги дам да ги подгънат. Точно един подобен панталон ме чака там, само че лилав, но ... страдам си а, с моя нисък ръст, а токчета не нося Sad

Може и по лесната процедура - с мини безопасни игли. Simple Smile Продават кутийки в Била.

# 586
Да, помислих и това, но имам цяло чекмедже с панталони/дълги рокли, които са за подгъване, но нито имам време да го направя, нито мога да намеря някое ателие в околността, за да ги дам да ги подгънат. Точно един подобен панталон ме чака там, само че лилав, но ... страдам си а, с моя нисък ръст, а токчета не нося Sad

Може и по лесната процедура - с мини безопасни игли. Simple Smile Продават кутийки в Била.
За това не бях се сещала, благодаря за идеята!!! Flowers Hibiscus

# 587
  • София/Севлиево
https://www.sinsay.com/bg/bg/bebeski-gaserizoni-2-broa-5148m-99x … on_CustomAudience
Някой поръчвал ли е от този тип ромпъри.Отговарят ли си на размера?Бебе в момента носи от синсейските 80-ти размер, мисля за другото лято да му взема 92,но не знам дали няма да са му малки дотогава(утре става на 9 месеца,тежи 10 кг и е 75 см висок).

# 588
  • софия
А още по-лесно - с подлепваща лента за подгъв от кинкалерията 🙂

# 589
А още по-лесно - с подлепваща лента за подгъв от кинкалерията 🙂
Благодаря! Не знаех, че има такова нещо )

# 590
Asmegin моля те недей да копираш така разговорите, защото темата се пълни прекалено бързо. Във форума се опитваме да уважаваме труда на модераторите и, или крием цитата, ако е важно на какво отговаряме, или пишем името на съфорумния "другар" на който отговаряме. Не искам да те обидя, но така или иначе все ще стане на въпрос някъде по темите и ще те насочат как процедираме. Дългите цитати само повтарят това което сме прочели и хабят страници, защото общо взето една тема е от 50, и после трабва да се прави нова.
Благодаря!

# 591
Елислава, доста умалени са дрехите от Синсей.Моето бебе е на 10 месец и е 11 кг, 92 размер му е точно.Съветвам те да не купуваш за другото лято.И аз сгреших така за едни  пролетни дрехи от Синсей и не можа да ги носи. Grin

# 592
USB кабелите как са?
Стават ли за бързо зареждане?
Могат ли да се прехвърлят файлове на компютър?

И това яке някой има ли го, отговаря ли си на размера? За възрастни дали става?
https://www.sinsay.com/bg/bg/kapitonirano-ake-3877j-99x

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 20:21 от fsyyy

# 593
Да споделя, много харесвам диадемите от Синсей, имам две, от този тип

Много ми харесват, че вътрешната част е направена не от пластмаса, както някои евтини диадеми, а има като кожена платка. Диадемите са с добра гъвкавост, фиксират косата много добре, не стягат и не убиват, не падат от главата (какви ли не съм имала).

# 594
Може ли линк към тази ?

# 595
Да, разбира се:
https://www.sinsay.com/bg/bg/diadema-4521k-02x
Изчерпани са, но ако се появят, бих взела още за сестра ми.

# 596
Някой да има този гащеризон в Л или ХЛ ? https://www.sinsay.com/bg/bg/gaserizon-s-t-nki-prezramki-6026m-0 … w_JPBmbkImxm9yB54 Дали си отговаря на таблицата с размери? Благодаря предварително!😊

# 597
След окуражителния пост на Syreen_84 Flowers Hibiscus, реших да пусна поръчката с чашите на 28 вечерта, днес пристигнаха - супер бързи този път. В кашонче, с нарязана хартия, всяка чаша в картонена опаковка и бъбъл фолио, отгоре дрехите, като грейката беше разтворена, предполагам за допълнително уплътняване и омекотяване. И чашките са много хуави, ще пием кафе Simple Smile Ще сложа снимки:
Скрит текст:

# 598
  • София
Здравейте, записвам се да следя темата тук. Аз също преди две седмици пусках за пръв път поръчка към онлайна и съм много доволна. Имах една тяхна зелена рокля, която взех от магазина още с излизането на брошурата май месец и после свършиха много бързо. Много си я носих, обаче така хубаво я лекьосах с череши, че пробвах да я пера 6-7 пъти с различни препарати и нищо. Много бях разочарована и един ден ми излезе реклама, че я има само онлайн... Въползвах се и на малкия взех неща, от които все нямаше неговия номер в магазините. Всичко беше супер опаковано, много бързо дойде и имаше попълнена готова товарителница ако решиш да върнеш нещо. Това за мен е огромно улеснение, вместо да звъниш и два дни да се разправяш с някой как да му върнеш поръчката. Сега се чудя да пусна още една, но чакам нещо интересно и за мен да има. Grinning

# 599
Добре изглеждат, но си е късмет, че са цели. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт