Магазин Sinsay - тема 4

• 43 462
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Връщали ли сте в офис на Спиди без да има товарителница в пакета? Ще ми вземат ли пратката или да не се разкарвам? Хич не ми е удобно да чакам куриер. 🙄
Да. Няма проблеми.

# 406
  • Пловдив
Проблемът е, че вече цъкнах куриер, а сега прочетох, че трябва да добавя в акаунта офиса, от който искам да изпратя пратката и не ми дава тази опция. Уф, защо трябва толкова да усложняват всичко?

# 407
  • София
Проблемът е, че вече цъкнах куриер, а сега прочетох, че трябва да добавя в акаунта офиса, от който искам да изпратя пратката и не ми дава тази опция. Уф, защо трябва толкова да усложняват всичко?
Няма проблем. Пуснете си го в офис.

# 408
  • Пловдив
Veseto, благодаря за бързия отговор!

# 409
И при мен има забавяне този път. Поръчано на 5.06, доставка за 13.06. А ми трябваше спешно поръчаното горнище... Rolling Eyes

# 410
  • София
И при мен има забавяне този път. Поръчано на 5.06, доставка за 13.06. А ми трябваше спешно поръчаното горнище... Rolling Eyes
Моята поръчка от 5 юни, дойде вчера.

# 411
Ами и аз си мислех, че ще дойде до вчера, ама не дойде... Пуснали ми имейл от Спиди, че в понеделник да чакам.

Някой пътувал ли е вече с куфарчето си от Синсей? Побира ли се вместо раница за ръчен багаж в самолет?

# 412
Някой да е поръчвал такива?
И като цяло гумените им ботуши за деца как са?

# 413
  • Стара Загора
Когато купувате спално бельо за спалня от синсей какъв размер избирате - на матрака или по-голям? Не съм поръчвала до сега и не знам за матрак 160/200 дали да не поръчам 200/220, имат хубави разцветки.

# 414
  • София
Някой да е получил това якенце?
Има подплата, но не мога да преценя за кой сезон е подходящо.

# 415
Подплатата е полар - тънък ,но все пак е поларено- ако имате възможност може да ги видите в магазин в The Mall със сигурност ги има. Аз успявам едно подобно от Пепко да му намеря кога да го нося , но моите са си зиморничави.

# 416
Влизам да похваля детското куфарче от Синсей, с което днес пътувах. Побра се в минимума на Уизер за безплатен борден багаж (30*40*20) и вместо да нося раница или чанта, си бутах детското мини куфарче. Много удобно и практично. Освен това, пластмасата е някаква смесена с гума и е еластична на натиск, което го прави издръжливо.

# 417
Има ли ги налични, изпуснах ги, тюх

# 418
Търсих това куфарче на сайта, но не го намерих. Може ли линк?

# 419
Ами, бяха на промоция по 28 лв. за първи юни, ама може да са ги изчерпали вече. Кликнете на иконката за уведомяване. https://www.sinsay.com/bg/bg/kufar-1177j-58x

Имаше и розовко, но нямам негов линк, тъй-като се изчерпа моментално. Ако някой може, да го копира и него.

Общи условия

Активация на акаунт