ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 109

• 42 404
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, на някой случва ли му се месото да го разхлабва?
Обичам месо, като наблегна на него и на яйцата лесно и бързо влизам във форма. Обаче забелязах, че всеки път като хапна паржолка, шишче, кюфте и т. н. ме разхлабва. Нямам този проблем с рибата и колбасите.

# 556

Е не мога да не се похваля с трите осмици. А като дойдат и трите седмици ще е чудоооо. Вече месец съм на морето, ставам в 6 ходя 10 000 крачки, после пия вода с пет шест кайсии, после плаж, обяда е лек, следобеден сън, за вечеря миди или риба,  разходка( още 10 000 крачки) и така - 7 кг от 01 .07 до 25.07. Опитах се да ям торта, че вече я сънувам, но ми стана тежко след третата хапка и помолих да мия сложат за в къщи, такова нещо ми се случва за първи път. Много съм доволна- наградиха се с две нови рокли и смених цвета на косата с червено🐬🐬🐬🐬🐬

# 557
На морето отслабването наистина се получава супер! Продължавай все така Simple Smile

Торти не поглеждам никога, че взема ли си, за вкъщи няма да ми остане Simple Smile

# 558
Браво Желенце. Скоро пак ще има смяна на името май Simple Smile

# 559
Желенце, страхотен резултат, поздравления.

Аз 1кг го мъча цял месец, хаха...
Вчера смятах калории...макар че отдавна не го правя, защото ям едно и също почти. Излязоха 850ккл.

# 560
Как успяваш с толкова? Аз с 1200 се мъча, обаче повечето са ми от плодове и зеленчуци.

# 561
Аз вдигам ръце от килограмите, вече официално. Свалих до новогодишните обиколки, килата седят 2 нагоре, без вода - 1. Къде са се позиционирали - нямам обяснение.

Желенце, гордеем се с теб! Само напред и нагоре! Така де, надолу. Hug

# 562
Как успяваш с толкова? Аз с 1200 се мъча, обаче повечето са ми от плодове и зеленчуци.

Ами честно казано...и аз се чудя. Защото предитова на 1500ккл умирах от глад.

За обяд ям само малко плодове, около 300-400гр. Сезонни в момента, кайсии, нектарини, праскови..преди това череши. Понякога ям и банан, но доста по-рядко.
За вечеря снощи съм яла 3оризовки, с 3парчета пушен кашкавал и 2парчета нарязана шунка от Лидл. А за салата - 1домат и малко сирене. Всичко съм сметнала и това е, което показва калкулатора.

# 563
Сутринта бях 69.00 кг. Дано скоро видя 68!

Снощи си сготвих за вечеря бамя с малко домати. Вкусно и нискокалорично Simple Smile Въпреки това, от нея ми се поду корема. Но на сутринта вече нямаше нищо. Прави ми впечателение, че дори да ям повече плодове или зеленчуци, не се отразява на кантара лошо. Явно са "по-малкото зло".

# 564
И аз вече вдигам ръце от кг,то фаст,то ограничаване на всякакви храни и нищо грам нищо,освен издутия корем.

# 565
Strawberry, при теб проблемът е здравословен. Като го намерите и решите, и кг ще се уреголират от самосебе си. Съчувствам ти, знам какво е. И аз минах през това наскоро, но при мен беше страничен ефект от лекарство,така че не мога да помогна с решение.

# 566
Strawberry, при теб проблемът е здравословен. Като го намерите и решите, и кг ще се уреголират от самосебе си. Съчувствам ти, знам какво е. И аз минах през това наскоро, но при мен беше страничен ефект от лекарство,така че не мога да помогна с решение.
Evenfall ,благодаря,,дано
Ходих на гастро,каза че за него не е нищо притеснително,но червата ми били пълни,даде ми някакви прахчета,но никакъв ефект,та явно ще си ходя издута,иначе си права,ако открия проблема с издутия корем кг ще се оправят,но нещо няма ефект,а така се надявах,че гастрото ще ми помогне.
Е естествено каза,че ако няма подобрение от прахчетата,трябва колоноскопия да правя за всеки случай.

# 567
Може ли да споделите кои са тези прахчета?

# 568
Аз последните седмици само надничам. В тези жеги тренировките съм ги зарязала тотално и май взе да си личи. Иначе теглото го държа, макар и хиляда рождени дни да имаше този месец. Явно жегата и за това е помогнала - не съм прекалила с яденето.
Обаче и мотивацията много куца и не знам как да се върна към тренировките.
Май влязох само да се пооплача преди работа....

# 569
Така ..за 25дни...един килограм...
При все моето супер орязано хранене и 10хил крачки на ден.
Наясно съм че са минимума...и страшно искам да започна тренировки но.. явно ми трябва нещо за тонус или знам ли какво 
Заспивам към 22.30-23ч...много рядко след това...и едва ставам в 6.30ч.
Ако искам да тренирам...поне половин час по рано трябва да се будя. А...не знам как да стане.

Продължавам нататък...остават ми едни 7кг до пустата цел. До нова година все ще успея...хаха.

Общи условия

Активация на акаунт