Хитринки за всякакъв случай - 31

• 44 522
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • София, Дружба 2
Според гугъл 5 lbs са около 2.300 кг. Simple Smile

# 631
  • София
Някой знае ли 5 lbs колко е в кг?🙂
2 и малко.

# 632
Имали сме такива закачалки и след време падат.

# 633
  • в сърцата на децата <3
Те всичките от този тип "по принцип" така е правилно да се монтират. Но след време се развакуумират и падат. Аз с едни от Пепко колко се ядосвах, ама лепящи - лепката им е от онези, които може да се скъсат, но не и да се радлепят. И въпреки това от плочката на стената в банята пада, залепва се на подовата и... НЯМА МЪРДАНЕ!!! 😤😤😤 Накрая ги изхвърлих, а бяха от хубав матиран метал...

# 634
# 635
Моля за идеи как да разкарам огромно петно от кафе. На първо изпиране с обезмаслител- няма резултат, напръсках с друг препарат и изпрах- пак без положителен резултат, сега е омазано с един стик за петна и ще пера. Ще купя и тест- веро, друго какво?

# 636
Върху какъв материал и цвят е? Колежка се заливаше в колата почти всеки ден и казва, че излиза от дънки с накисване във вода + веро + бял оцет.

# 637
Аз също имам навика да се заливам с кафе и когато това стане, минавам с обикновена мокра кърпичка. Остава макра следа, но като изсъхне -няма и помен, после пера както обикновено. Веднъж обаче не излезе с кърпичка, но беше бял панталон, кафенееше петното, но сложих вкъщи Вениш и се изпра.

# 638
По етикет е вискоза и еластан. Проблемът може би е това, че полата е стояла на работата на щерката 2 дни в чантичка и чак след това почнах третирането.

# 639
Имам в банята и от вътрешната страна на гардероба (гланциран е) закачалки с вакуум тип ринг- при това, ринговете са метални и тежат. Не са паднали, вече 1-2 години си стоят по местата.🙂 Те нямат кукички, които да "съдействат" при поставянето (ринговете са захванати за вакуумната джаджа). Имам и държач за четка за зъби- и той така, няма сваляне. И той от може би 2 години си стои на стената. Дъщеря ми пък има абсолютно същия държач (от едно място купувани и двата, само отпред картинката е различна), - нейният не стои на стената.😅 Наложи се да го лепя с белтък...Приятели имат в банята монтирана пластмасова кошничка за душ гелове и др. подобни- и тя не е падала, а се закрепва с 2 бр. вградени вакуумни джаджи. Мнението ми е, че има закачалки с вакуум, които стават и такива, които просто не стават...като повечето не стават, разбира се.😁
Ще ги видим и тези как ще се справят в дългосрочен план.🙂 Ще споделя след време.

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 16:27 от dolce miele

# 640
  • в сърцата на децата <3
Долче, зависи и от плочките Simple Smile Моите няма да държат, защото имат релефна шарка... Уж едра и залепвам върху права и гладка част, ама тц - падат.

# 641
Snow, разбира се, че зависи на каква повърхност се слагат "вакуумките". И нашите плочки са гланцирани, но с много релефи и е трудно да се уцели изцяло гладка част по тях...😄 Досега само трите неща, които казах, са издържали на повърхността им (но с държача за четка за зъби на дъщеричката не става, само с моя).😅
Междудругото, едва махнах закачалката от вратата на хладилника.😆 Уж издърпах и преместих кукичката нагоре, но не ставаше и със силно дърпане.🤣 Накрая с триста зора успях да напъхам нокът отстрани и пак не стана много лесно (пак силничко дръпнах, за да стане)...После я сложих отстрани на хладилника (отпред е инокс, а отстрани е по-матирана повърхност) и си закачих един малък календар, който все се чудех къде да сложа.🙂 Посредством и една друга джаджа за окачване, много съм доволна от резултата:

Скрит текст:
Сега виждам, че е малко накриво😄, щипката оправих, но на мястото, където стои календарът, изобщо не се забелязва дали кукичката е накриво или не (ще се гледа от такъв ъгъл, че не се вижда).

# 642
Здравейте, момичета. Дайте иде как и с какво да си изчистя прозорците.Живея на 1 ет.и трябва да се почистят,но се отваря само в средата на прозореца. И мога да стигна от двете половини на страничните само до средата.Мисля си и гледам в Интернет  за перо с дълга дръжка,но са ми скъпи.Всякакви идеи и препоръки  приемам.Благодаря 😀

# 643
Опция за стълба и да ги измиеш докато си навън?

И не знам какво си гледала и какво е скъпо в твоя случай, но ето ти на прима виста от гугъл https://www.home-max.bg/chetka-za-stukla-70-124-sm/ Ние чистехме със сходна докато не купихме електрическата на Лидл.

# 644
Такава имаме в офиса и не върши никаква работа. Само гъбата е хубава, иначе перото не чисти.Изпробвано е.

Общи условия

Активация на акаунт