и как някой ще те накара да си останеш домакиня да гледаш тия 3-4 деца, ако ти искаш да имаш едно, то да ходи на градина, а ти да работиш.. Май май жените сами се поставят в позиция на зависимост. Не знам защо после се оплакват като решението си е било тяхно.
и как някой ще те накара да си останеш домакиня да гледаш тия 3-4 деца, ако ти искаш да имаш едно, то да ходи на градина, а ти да работиш.. Май май жените сами се поставят в позиция на зависимост. Не знам защо после се оплакват като решението си е било тяхно.
) Та аз имам две деца от бившия, ако бях бетонирана сега щях да седя и да го търпя.
пак не схващам какво общо имат приятелите на детето ми, с моя личен живот... Аз не съм длъжна да съм приятелка с майката на приятеля на детето ми. Моето, примерно, си има няколко приятелчета на площадката, ама аз даже имената на майките не знам. Играе с децата им и това е, не съм длъжна на small talk с всякакви непознати, пък и да се запознавам, пък и да ставам приятелка.. странни неща описваш ти, далеч от моите разбирания и светоусещане. Затова спирам, че само спам май става, сори

Препоръчани теми