КАУФЛАНД - тема 57

• 42 065
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Днес и ние минахме през кауфланд-гледам 2 опашки около информацията и народа яко щрака по телефоните на място. Попитах си 1 минаващ наблизо служител и си ми връчи директно колкото карти поисках Simple Smile Да си ги регистрирам в нас уж-чушки. Още на зеленчуците едната й сканирах баркода и я добавих в приложението. Не знам дали е активна обаче,защото на касата сканирах виртуалната-заради рулетката Simple Smile . На меню карти обаче забелязвам на виртуална стоят точките които имам,а на другата нямам точки-нищо няма изписано просто.

# 256
Аз съм и с дигитална карта, и с пластика.🙂
Днес ходих да извадя карта за майка ми (носих нейния телефон). Момичето предупреждаваше, че който е към Вивател...нещата не ставали бързо.😃 Зарадва ми се, че не съм към Вивател.😆 Аз като видях какви опашки има, изхитрих се първо да вляза в магазина, даже се помотах малко...🙂 После имаше само 1 човек пред мен. Върнах едното ренде от онази партида.
Взех ягоди 500 гр за 1,39 лв, сардини, салатки микс по 1,24 лв, маруля за 45 ст и свински врат с кост по 4,99 лв/кг. Точно минавах покрай витрината, когато казаха, че намаляват свинския врат- във фрайъра, изпечен без нищо и подправен след печенето с малко пушена сол и черен пипер, стана много вкусен /не очаквах/. Имаше хора, които бяха купили по много тарелки с ягоди- пълни колички имаха...😵 Чудя се, ще ги препродават ли, сладко ли ще правят...😉
Дева, чакам купон за зеленийки, но и на купон за сардини или месо ще се зарадвам...😁

# 257
Ужасни подстрекатели са от Кауфланд Laughing Повече от година се опитвам да откажа колата и с малки изключения успявам, а сега първата награда от колелото - кенче кола за 1 ст.Smiling Imp Ама ще си я взема, то е грехота да си оставиш късмета Yum

# 258
И аз малко съм още в неведение. Падна ми се Пепси манго за 0,01лв но за един брой ли е или колкото искам Grinning Пише единствено че отстъпката е валидна за количества предназначени за домакинството каквото и да значи това.

1 брой.
И в Лидл е така. Това е награда, все пак, не е редовна покупка.

# 259
Колко е маслото на ЕлБи?
5,99 лв редовна цена.

# 260
И аз малко съм още в неведение. Падна ми се Пепси манго за 0,01лв но за един брой ли е или колкото искам Grinning Пише единствено че отстъпката е валидна за количества предназначени за домакинството каквото и да значи това.

И 1ст. му е много. Няма такава гняс.

# 261
Току що се регистрирах в приложението. Никакви проблеми нямах. Хареса ми много повече от лидълското, защото има списък за пазар и ще си го ползвам.
В тегленето за колата знаете ли дали участват само регистрираните през съответната седмица или всяка седмица участват всички регистрации пт началото на периода да играта?
Отговорих си на питането

Че нали едната кола съм си я заплюла за мен Stuck Out Tongue Winking Eye
И видях, че любимото ми вино е намалено- Силвър Ейнджъл. Препоръчвам го Hands Plus1
Този сладолед хубав ли е

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 05:51 от Лайкa

# 262

И 1ст. му е много. Няма такава гняс.

Е, хайде сега, гняс. На мен ми харесва и е единственото на пепси което пия. Въпрос на вкус е.

# 263
Е как така, регистрирали профил през предходната седмица? И тук ли по 100 профила ще правим?!

# 264
Регистрираш се в седмицата 16-22.05.
Участваш в тегленето, което ще е на 24ти примерно.
Аз ще регистрирам мъжа ми и свекърите и нашите в следващите седмици.

# 265
  • Пловдив
С колежката на работа си направихме дигитални карти. По един и същи начин. Активирахме си имейла и после къде цъках и през компютъра в сайта на Кауфланд и си регистрирах и картата (така пишеше). Всичко точно, обаче после отивам в меню карти през телефона вече и гледам аз имам 10т, а тя само 5т. Пробвах всичко и при нея, както правих при мен, но тя така и не получи смс код (Виваком), за да довършим някаква регистрация. Излезнаха и купони, всичко, но само 5 т. Странна работа.
Още не съм ходила да пазарувам, да видя как ще се държи приложението.

# 266
И в моя филиал беле мазало на информация. Аз взех пластиката и ММ я регистрира в сайта на Кауфланд, но трудно я дигитализира, защото два-три пъти опитваше и не му пращаха код на СМС, на Виваком е.
Иначе на касата жената веднага ни попита имаме ли карта и обясняваше колко ползи има от нея. Един господин пред нас шеговито ѝ отговори, че ще си вземе карта, само ако му намали сметката с 50%.😀

# 267
  • в сърцата на децата <3
Аз пък не разбирам тези, дето се правят на интересни. Ми плащай си пълната цена бе! Кому ще го накривиш?

# 268
Намерих въпросния сос Цезар - при нас е при печените чушки Joy

# 269
С колежката на работа си направихме дигитални карти. По един и същи начин. Активирахме си имейла и после къде цъках и през компютъра в сайта на Кауфланд и си регистрирах и картата (така пишеше). Всичко точно, обаче после отивам в меню карти през телефона вече и гледам аз имам 10т, а тя само 5т. Пробвах всичко и при нея, както правих при мен, но тя така и не получи смс код (Виваком), за да довършим някаква регистрация. Излезнаха и купони, всичко, но само 5 т. Странна работа.
Още не съм ходила да пазарувам, да видя как ще се държи приложението.

Странно е, че колежката има 10т. Всички, които се регистрирахме в приложението, поручихме по 5т.

Общи условия

Активация на акаунт